Başak

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Bunu buraya bırakmasam olmazdı.

Happy father's day reyiz <3

jeffrey-brown-header-fathers-day.jpg

Vefa
Sevgi
Dostluk
Mizah
Zeka

Baskalari ne görür,beni ilgilendirmiyor.
Seni seviyorum Basak.
Ailen ile sonsuza dek mutluluklar diliyorum.

Vefa, sevgi, dostluk, mizah, auahaha ahahahaha ulan sabah sabah uahahajaj dur anlamazda şimdi bu niye güldüğümü :Dtişikkirlir Süreyya asıl mizah sende de çaktırmıyorsun :D

Zaman zaman atarlı erqen + zaman zaman best friend+ zaman zaman şiŞko+ zaman zaman iqiz
+_______
Başaq

Daha ne yazayim ben bu konuya,hayatim?

Şarki?Ibo sevmiyosun,bilmiyorum.Ama bu sarkiyi dinleten Yasmin Hanim.
Bittim bittimmmm.
Sana armagan ediyorum...

[YOUTUBE]/VfuHwNoSo7o[/YOUTUBE]

Başaaaak başakkk sallada sümüğüne bak :asd: şaka şaka xd
Uzun şyler yazcam evet yazabilirim çok düşünmem gerekmiyor çünkü çok zeki ahlaklı tatlı efendi biriyim... pardon :asd: burda seni övecektik :

Açıkçası onun ayarında forumda soğuk kahve vardı, sonra onun tahtınıda aldın bana göre :D başak zeka dolu espirileri gönülleri feth eden biri mesela ona “A†diyin o bu “A†espiriye çevirip sizi kahkalara boğalabilir.... böyle insanlar çok az hep kapris hep lololololoöolooo peşindeler ama başak öyle mi ? Hayır tabi bence o gerçek bir dost şerefsiz falan ama iyi görünmeye çalışıp alttan alltan su yürütenlere 1763727262 çeker. Kendini gıybetçi olarak lanse edip güvenilir olmayan biri imajı versede sözde ben aman dedikodu sevmem diyenlerle kapışır,onu tanıdıkça iyiki foruma gelmiş diyorum yoksa forum çok sıkıcı olurdu :asd:
Şaka bir yana eşinle çok mutluluklar diliyorum her şey gönlünüzce olsun =)

Geri