MicroAggression
Üye
şerefsizlik mi bir de benim tarafımdan bakabilsen ne kadar eğlendiğimi başkalarının da hissetmesini isterdim üzgünüm sizi bu zevkten ben mahrum etmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şerefsizlik mi bir de benim tarafımdan bakabilsen ne kadar eğlendiğimi başkalarının da hissetmesini isterdim üzgünüm sizi bu zevkten ben mahrum etmiyorum
H&M'de de makyaj şeysilerinde indirim vardı gidip kurcalayan oldu mu hiç? :nopsrn:

Ben orayı sevmiyorum![]()
Ojeleri çokzel ama. :anla:
Bitmeden bir uğramak gerek. :p
Ooo bu bir buluşma teklifi mi :çpkn:
Peki artık İzmir'de olmam....
Keşke buluşma teklifi olsaydı. :anla:
Bu arada bir ara ojelerimi de çekip atayım 6-7 kilo ojem var. skskdjs
Tekrar ne zaman geleceksin? :ak1:
At tabisi xd
Buluşmada sürdüğün editör mavisi ojeni de at xd
@Elia ile en sevdiğimiz likit ruj ile başlayalım.
Kendisi canımız pastel olur ve fiyatı ₺26,50 ^^
38 numaralı ruj. Kalıcılığı mükemmel ve sürmesi çok rahat.
Sipariş verdim, bu rujlar şu an bende. Elia İstanbul'a gelmemi hiç bu kadar istememiştir xd
![]()
![]()
O nasıl bir dudak kurak arazideki susuz toprak gibi
Allah için bu modaysa bizim bahçe best of moda![]()

Hâlâ şampuan bulamadım düzgün. Saçlarım iyice kötü oldu. Acaba John Frieda'nı şu hacim veren şeysini mi alsam ne dersiniz?![]()
Ben Elidorcuyum :hppy:
Şu yeni çıkan aqua şeysini deneyeyim dedim ve çokzel sonuç verdi vallahi. 2-3 haftadır Bioblas kullanıyordum mahvetti saçlarımı.Kskwjjdjd Pantene'i kötüledikten sonra gidip Pantene almam......Şu yeni çıkan aqua şeysini deneyeyim dedim ve çokzel sonuç verdi vallahi. 2-3 haftadır Bioblas kullanıyordum mahvetti saçlarımı.
Ve bil bakalım ne olduu. Depresyon moduna girip saçlarımı kestim bi' 5 dk sonra da boyayacağım. Sonucu merakla bekliyorum. ksdjdjd
Ay ben şok :şşkn:
Zaten kısaydı nasıl kestin, ne renge boyadın? :anla:
Bi' 3 parmak falan kısalttım, kahkül dahil. :anla:
Saçımı açmadan kızıla boyayacağım böyle güneşte kızıl içeride koyu olacak yine, heyecanlıyım. :u2: