Başak & Elia'nın Makyaj Gıybetleri xd

Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakcığımla zaten 7/24 makyaj gıybeti yapıyoruz ama tüm muhabbetlerimiz derli toplu olsun diyerekten böyle bir konu açalım dedik. xd Aman efendim şöyle bir ruj çıkmış şusu çok güzelmiş, işte bilmemne markasının şu kremi indirime girmiş saldırın gibi şeyler yazacağız yüksek ihtimal. :anla: Hazır sevgililer günü indirimi de devam ederken, paylaşalım mutlu olalım. xd

Aha benlik konu tam, takipteyim hanimlar :ash:

İndirimler senden soruluyor Elia :k1:
Hadi hemen başlayalım xd

@Elia ile en sevdiğimiz likit ruj ile başlayalım.
Kendisi canımız pastel olur ve fiyatı
₺26,50 ^^
38 numaralı ruj. Kalıcılığı mükemmel ve sürmesi çok rahat.
Sipariş verdim, bu rujlar şu an bende. Elia İstanbul'a gelmemi hiç bu kadar istememiştir xd

Daylong-Lipcolor-Kissproof-38-f091.png
Daylong-Lipcolor-Kissproof-38-cd5e.jpg

Makyajın gıybeti mi olur demeyin,oluyor. :D

Gözlerim yollarda kaldı resmen, geceleri rüyalarıma giriyor ruj. xd Kesin bana yakışmayacak ama olsundu. :liv:

Makyajın gıybeti mi olur demeyin,oluyor. :D

işin içinde ben olunca tabi laskdj :D
sen de paylaş sevdiklerini mericeynnnnnnnnnn :dyg:

Gözlerim yollarda kaldı resmen, geceleri rüyalarıma giriyor ruj. xd Kesin bana yakışmayacak ama olsundu. :liv:

morlar, lacivertler, cırtlak kırmızılar kullanıyorsun şu cağğğnım renk yakışmayacak diyorsun. yapma seren :liv:

morlar, lacivertler, cırtlak kırmızılar kullanıyorsun şu cağğğnım renk yakışmayacak diyorsun. yapma seren :liv:

Şimdi o cağnım renkleri karıştırma işin içine, onlar ayrı. :p Bana 'normal' renkler nedense yakışmıyor. kdljdl

Kız benim makyaj anlayışım sadece ''kalem rimel aydınlatıcı ruj'' başka şeyleri hiç bilmem :D
O derece makyajın sadeliğini seviyorum :D

Bu kadar gıybetini yaptığıma bakmayın ben ayda 4-5 gün makyaj yaparım sadece. O da bb krem+eyeliner bir de kendimi şımartmak istersem ruj. ksdlkds

Şimdi o cağnım renkleri karıştırma işin içine, onlar ayrı. :p Bana 'normal' renkler nedense yakışmıyor. kdljdl

yetmiyor sana nude renkler illâ patlatıcan bi' yerden xd
hayır şimdi bu ruju sürüp foti atardım ama kıyamam sana xddddd

Kız benim makyaj anlayışım sadece ''kalem rimel aydınlatıcı ruj'' başka şeyleri hiç bilmem :D
O derece makyajın sadeliğini seviyorum :D

geriye çok bişey kalmadı zaten aşsldkfjgkfldsşldkfmgj :D :D
Highlighter olarak ne kullanıyorsun meselaaağ? Rimel de tercihin hangisii? ne tarz rujlar seviyorsun? anlatsana biraz :msm:

Konu ilgimi cekmedi, bilmedigim seylerden bahsediyosunuz ama muhabbetiniz icin geliciim :hello:

yetmiyor sana nude renkler illâ patlatıcan bi' yerden xd
hayır şimdi bu ruju sürüp foti atardım ama kıyamam sana xddddd

geriye çok bişey kalmadı zaten aşsldkfjgkfldsşldkfmgj :D :D
Highlighter olarak ne kullanıyorsun meselaaağ? Rimel de tercihin hangisii? ne tarz rujlar seviyorsun? anlatsana biraz :msm:

Ben dudakların ilgi çekmesini aşırı seviyorum, sıfır makyaj üzerine cırtlak bir ruju hiçbir şeye değişmem. :dyg:

Gelelim Elia da olmayıp, bende olan 2. ürüne :kiki:
Sleek Highlighter / Precious Metals
Aslında Sleek'in 2 farklı paleti var Precious Metals ve Solstice
Ama ben silver renkli paleti yani Precious Metals beğeniyorum.
Kremsi bir yapısı var ve sürüşü çok rahat. Gratis'te satılıyor.
Fiyatı 54.90 TL
Sleek-Precious-Metals-Highlighting-Palette.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri