Başak & Elia'nın Makyaj Gıybetleri xd

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elia ben sana yalakalık yapıp, 3-5 tane, belki 2-4 tane, belki 1, belki hiç, belki 6-7 tane istek yapacaktım. Nerelerdesin sen ya?

İnternetten fotoğrafını paylaş illa sendeki olmak zorunda değil ki :mrslkm:

Kendim fotoğraf atmasam olmaz. :u2:
Yavaştan tüm eşyalarımı topluyorum tüm makyaj şeysilerimi tek yere topladım iyi oldu foto çekmesi kolay oluur.

Bu arada şu baz nasıl, gözenek küçültüyor mu?

Kendim fotoğraf atmasam olmaz. :u2:
Yavaştan tüm eşyalarımı topluyorum tüm makyaj şeysilerimi tek yere topladım iyi oldu foto çekmesi kolay oluur.

Bu arada şu baz nasıl, gözenek küçültüyor mu?

Efsooo. Bitti yenisini alıcam.
Yumuşacık kadife gibi ve gözenek falan kalmıyor.

85 yine fazla değil yaa The Balm neredeyse her iki haftada bir indirimde zaten. Benim içimi yakan Nyx'in ürünleri. Kolay kolay indirim göremiyorum üzüyorlar beni..

Başak'ın şoke olmasına son 3-2-1. :p
Nihayet eşyalarımı toplarken rujlarımı da toparladım, fotoğrafını çekip atayım dediim. :u2:

Bz9POv.jpg

Burada benim ilk gözağrım Pastel Daylonglar var. :dyg:
23 aldığım ilk Pastel rujuydu, aşırı koyu bir bordo. Ama Allahım nasıl seviyoruum.
34 ve 35 klasik mor ve lacivert rujları. Peki en çok kullandığım daylong rujunun lacivert olduğu gerçeği.... Dışarı sürüp de çıkmıyorum ama yurtta sıkıldıkça sürüyorum bunu. :p
15'i bilmeyen yok zaten. Ama benim dudağımda aşırı koyu duruyor.
28 de aşırı tatlış ve parlak bir renk. Rengin adını tam şeyapamadım. Fuşya desen değiil çingene pembesi desen değil.
Vee son olarak 37 ve 153. Cağnım kırmızılar. Şu dünyadaki en sevdiğim kırmızı ruj Pastel'in 36'sıydı. Ama biliyorsun yurtta banyomdan çaldılar. :liv: Onun yerine bu ikisini aldım 36'yı bulamayınca ama bu sefer 153'e aşık oldum. :dyg:

7D8gB5.jpg

Burada da dandirik ambalajlı ama çok sevdiğim Wet n Wild rujlar var.
Cherry Bomb benim ilk aldığım ruj sayılabilir. Tam bir gothic kız rengi allahım bordonun en koyu hali.
Mocha-licious ve Sand Storm çok çok güzel kahverengimsi nude rujlar ama bende aşırı koyu duruyorlar maalesef..
Carrot Gold da resmen adının hakkını veriyor pasparlak bir turumcumsu renk tam yaz şeysi. ^^

mo86RR.jpg

Burada daa diğer katı rujlarım var. Sol üstten başlarsak ilki Shiseido'nun ruju. İğrenç bir yapısı ve rengi var. Bana tester olarak gelmişti ama bu kadar pahalı olup bu kadar kötü olmasına tebrikler. :liv:
Diğer ikisi Farmasi'nin 15 ve 27'si. Şu rujların sürerken kaç defa kırıldığını sadece Allah biliyor.. Güzel nude'umsular ama bu yüzden protesto edip sürmüyorum...
Diğeri benim aşkım, bebeğim. Kat von D'nin simmsiyahh ruju. Ben hayatımda bu kadar güzel bir siyah görmediim. Kat von D Türkiye'ye ilk geldiğinde arkadaşım bana hediye etmişti bunu, Allahım yok böyle bir güzellik. :anla:
Diğer ikisi Yves Rocher'in mat olmayan tam yaz rengi rujları. Parıl parıl parlıyorlar valla seviyorum. Renkleri de tam ambalajındaki gibi o yüzden tarif etmeye gerek yok. :p
Alttaki ilk ruj Pastel'in lacivert ruju. O kadar iğrenç ki seni çöpe atacağım poşete yazık diyorum. :liv:
Yanındaki Maybelline Berry Bossy de adının hakkını veriyor. Bu kadar güzel bir berry rengi olamaz, öpüyorum ruju. :p
Pastel'in fever'ı tam klas bir kırmızı, sana atmıştım bunu daha önce. Aşığıım. Apricot da tam bir turuncu, onu da yerim.
Loreal 636'yı da atmıştım, böyle güzel bir ton oo-laa-maazz.
Poppy ise w7'ın ruju. Ben hayatımda bu kadar pasparlak bir kırmızı görmedim. Bir ara bunun swatch'unu atayım bak..

4zRrVL.jpg

Ve diğerleri deyip son fotoya geçiyoruum. Soldaki ilk şey Golden Rose'un lip marker'ı. Fikir olarak muhteşem ama ikinci kullanımımda bitti. :liv: Birazcık marker tadı da var ama dudakta ruj olduğunu unutturuyor, keşke daha güzel yapsalarmış.
Diğeri Yves Rocher'nin ruj matlaştırıcısı. Aşırı pudralı bir dudak kalemi. Rujdan önce sürüyorsun hem sabitliyor hem de uzun süre kalıcı yapıyor ruju.
NYC'nin mat ruju asla mat değil ve bende yine koyu duruyor o yüzden kullanamıyorum. :(
Diğeri ise Golden Rose'un meşhuur 10 rengi. Allahım bende aşırı grimsi ölü dudağı gibi duruyor çok seviyorum.
Diğeri Flormar'ın sanırım 5 numarası. Yapı olarak şu ana kadar gördüğüm enn güzel ruj ama gülkurusu rengi bana hiç yakışmıyor..
Bu da Sleek'in meşhur Birthday Suit'i. Pespembe bir nude ve bana pembe tonlu rujlar da yakışmıyor. :liv:
Diğerleri de Golden Rose'un minnakları, en sevdiğim rujlar. Burada en sevdiklerim likit olanlardan şu kahverengi (ki sana dudakta duruşunu atmıştım Danla'nın kahverengi rujuna benziyor) ve cırtlak kırmızı 09 rengi; diğerlerinden de 27 numaralı renk.

Huh yoruldum vallahi ama tüm rujlarım bu kadar. :p Diğer makyaj malzemeleri için de bir ara gelicem söözz. :hile:

Seni daha çok ağlatacağım demekk. :p

Haberiniz olsun eyyy cemaat

GRATIS'TE BUYUK BAYRAM INDIRIMI BASLADI!
14 Haziran'a kadar;
The Balm,
Absolute New York,
Sleek,
wet n wild,
Loreal Paris,
Maybelline,
Note makyaj; Himalaya,Bee Beauty,Swiss Image,
Loreal,
Neutrogena,
Nivea,
Diadermine,
Garnier yuz bakim ile secili sampuan,sac bakim %40+Gratis karta ek %10;
Secili gunes ve agiz bakim urunleri,parfum ve kadin deodorant cesitlerinde %40 ve daha bircok INDIRIM firsati!

Hic usenmemis hepsini tek tek anlatmış bravo valla. ;d

Daha öbür makyaj şeysilerimi de atıcam ayrıntılı. :liv:

Bu aradaa Başak ne oldu bil bakalıım.
Sana epey bir dert yanmıştım Pastel 36'mı çaldılar diye. Meğersem dolabımın derinliklerindeymiş. :liv: Oraya nasıl gitti en ufak bir fikrim yok, eşyalarımı toplarken fark ettim. İyi bari sevindim, iyi ki aynısını değil de 37 numarayı almışım kaybolduktan sonra. :p Bu arada aynı derinliklerden bir tane de Golden Rose Velvet Matte 14 numara çıktı. dksoljkfdl

Ay söylemeyi unuttum. Bugün indirim var diye bir koşu gittim bir sürü ruj denedim. :anla: Pastel 31 numara da aşşıırı güzel bir renkmiiş. Tavsiye ederim. Tam 1 Pastel fangirlüyüm. :aeg:
Eve'nin internet sitesinde indirim var, bu rujlar 14,85 yanlış görmediysem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri