Başak & Elia'nın Makyaj Gıybetleri xd

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Body Shop'ın şu tatlış renk düzenleyici damlaları ne zaman indirime girecek aceba, beklemekten yaşlandım. :liv:

base.cd-41523.jpg

Lightening olanı fondöten açıcı olarak da anılıyor, hiç fondöten kullanmadım ama çoğu bb kremin en açık rengi bile koyu duruyor yüzümde. Bu renk açıcı damla bayağı uygun bir kıvama getiriyormuş, yorumları çok olumlu. Ama gelin görün ki 65 lira, veresim gelmiyor. :anla: Hani sevgililer günü de geçti asla indirime girmedi... Hedef 8 mart kadınlar günü!

Sen Dünya'nın en mükemmel likit ruju olabilirsin bence :k1:
Danla - Naked
Fiyatı: 29.99 TL ( Asla 30 TL değil :p )
Sürdükten sonra hafif dudaklarınızı yakıyor, ilk başta alerji yaptı sanmıştım :mrslkm:
Yakmasının sebebi dudağa azıcık botoks etkisi uyguluyor olması:dyg:
Nemli bir yapısı var, dudağınızda kalıp gibi durmuyor. Varlığını hissetmiyorsunuz diyebilirim.
Kalıcık konusunda ise bir Pastel Daylong değil, ama yine de benim tek favori likit rujum. :hppy: Elia beğenemedin bi' renk :liv:
naked4.jpg

Sen Dünya'nın en mükemmel likit ruju olabilirsin bence :k1:
Danla - Naked
Fiyatı: 29.99 TL ( Asla 30 TL değil :p )
Sürdükten sonra hafif dudaklarınızı yakıyor, ilk başta alerji yaptı sanmıştım :mrslkm:
Yakmasının sebebi dudağa azıcık botoks etkisi uyguluyor olması:dyg:
Nemli bir yapısı var, dudağınızda kalıp gibi durmuyor. Varlığını hissetmiyorsunuz diyebilirim.
Kalıcık konusunda ise bir Pastel Daylong değil, ama yine de benim tek favori likit rujum. :hppy: Elia beğenemedin bi' renk :liv:
naked4.jpg

Renk çeşitliliği yok, ben ne yapayım? :liv:

Elia rujlarını atsana buraya gözümüz şenlensin :msm:

Rahat 2-3 rujumun eksik olduğunu fark ettim, sinirlerim bozuk bir sn. :liv:

Ben de bir ara çekip atıcam 3 sepet malzeme var, ne ara bu kadar almışım diye soruyorum kendime.
Arada bi de kuzenlerim çarpıyor buna rağmen düşünün.

Ben de bir ara çekip atıcam 3 sepet malzeme var, ne ara bu kadar almışım diye soruyorum kendime.
Arada bi de kuzenlerim çarpıyor buna rağmen düşünün.

Yaa işte insan indirimde görünce dayanamıyor alıyor değil mi? :lls: Benim bir ton makyaj malzemem var (çoğu ruj ama olsun). Beni tanımayan birisi bunu duyunca yüzüme badana falan yaptığımı sanır ama hayatımın yüzde doksanında sıfır makyajla geziyorum. :liv:
Paylaşın Noura hanımcım, içimiz açılsın..

Yaa işte insan indirimde görünce dayanamıyor alıyor değil mi? :lls: Benim bir ton makyaj malzemem var (çoğu ruj ama olsun). Beni tanımayan birisi bunu duyunca yüzüme badana falan yaptığımı sanır ama hayatımın yüzde doksanında sıfır makyajla geziyorum. :liv:
Paylaşın Noura hanımcım, içimiz açılsın..

Ben de dayanamayıp alıyorum, ruj kullanıyorum en çok bir de eyeliner.
Geçen 2 sepetimi anı paylaş konusuna atmıştım, bu da günlük el altında kullandıklarım.
Ha sen sormadan ben söylim sol üstteki erkek parfümü evet.
Sevgilime almıştım kısmet olmadı vermek akşamları yastığıma sıkıp uyuyorum. Öpüldün caniko

Dipliner olarak vazgeçilmezim. :k1:
Flormar True Color Dipliner
Likit bir yapıya sahip.
Ben fırçayla süremeyenlerdenim, o yüzden benim gibiler için ideal.
Akması, dağılması olmuyor.
Fiyatı 19,99 TL :kaç:

0212025-000_medium.jpg

Ben de dayanamayıp alıyorum, ruj kullanıyorum en çok bir de eyeliner.
Geçen 2 sepetimi anı paylaş konusuna atmıştım, bu da günlük el altında kullandıklarım.
Ha sen sormadan ben söylim sol üstteki erkek parfümü evet.
Sevgilime almıştım kısmet olmadı vermek akşamları yastığıma sıkıp uyuyorum. Öpüldün caniko

Oh görünce içim açıldı. :u2: Ben de böyle dev gibi saklama kaplarında muhafaza ediyorum her şeyimi, kullanışlı oluyor. ^^

Dipliner nasıl kullanıyorsun ya Başak, fırçası aşırı sert değil mi bunun da? (Sanki bunu konuşmuştuk dkhdxsj)

Oh görünce içim açıldı. :u2: Ben de böyle dev gibi saklama kaplarında muhafaza ediyorum her şeyimi, kullanışlı oluyor. ^^

Dipliner nasıl kullanıyorsun ya Başak, fırçası aşırı sert değil mi bunun da? (Sanki bunu konuşmuştuk dkhdxsj)

Sert fırça ile daha hakimiyet kurabiliyorum asıl yumuşak fırçalar sulu boya fırçası gibi geliyor bana :krn:
En azından konuştuğumuzu hatırlaman güzel :liv:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri