Barfi

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle sesini sevdiğim. Yerim.
Çok tatli erkek olsaydı ya keşke:p

25.05.2014

Şu kizcagizi bi uzmezmisiniz lütfen.
Keşke istanbul da olsaydı asi ruhunu sevdiğim.

Şiirlerinin bir kaçını okudum. İlgi çekici geldi, fırsat buldukça girip okuyacağım şair ruhlu kimse.

tanımıyorum ama dün onun sayesinde çok fazla etiketlendim, değişik bi mesele var galiba ama anlamış değilim.
bir de önceki kullanıcı ismi daha hoştu sanki.
ve bir de lanlı lunlu konuşmasa keşke, yakışmıyo.

Nicke bak abi :D onun hayatta bu nickle burda olacağını aklımınn ucundan bile geçmiyordu :D Meğersem o narin zarif kızın içinde bir öküz yatıyormus :D ahaha.
Şaka bir yana :p benim bitanem o aşkım benim seviliyosun <3

Merhaba hatun. Sonunda gelebildim. :p
Hastır, güzeldir, sevimlidir ve sesi çok tatlıdır.
İyi yazar ve kendini çok net bir biçimde ifade eder.
Ve inşallah çok iyi olur.
Seviyorum mucuk. :*

İnsani yanlarıma dokunan kadın merhaba.
Kendisi sempatikliğin neşenin duygusallığın hoşgörünün temsilcisi olarak bünyemde etkiler bırakmıştı zamanında. Genel olarak fikir tartışması adı altında zekasını gösterebildiğine de şahit oldum. Mantığının berraklığını sevdim ben.
Bu gece öyle güzel kibar bir inandırıcılıkla fısıldıyarak konuştu ki benimle kanıma sıcağını bıraktı. Bir çırpıda sahiplendim sevdim falan. Hiç böyle alışkanlıklarım yoktur oysa ki. .p
Ve şimdi senin bana yürüdüğün adımlara seni bilmek istiyorum olarak cevap vermenin memnuniyeti içerisindeyim.
Ses tellerinden öpüyorum kadın. Çok iyi bak kendine olur mu?
Nodül ile olan gelişmelerden de haberdar etmeyi unutma diye buraya not düşüyorum.
Umutlu kal lütfen.

04.07.2014

Yaşanmışlığı ve hikayesi olan kadınları seviyorum.
Yazacağım sana.
Yüzünden gülümsemeyi eksik etme not şeysi.

Bazen atarlı , bazen isyankar , bazen uyuz olsada severim onu ..Çok takılırım sinir ederim , onu sinirlendirmek güzel oluyor :D sohbetide hoştur :)

Nicke bak dedik kız edebiyatı parçalayan, köşe yazarı çıktı iyi mi. İyi. :p

Benim adıma konu açmış kendi konuma yazdım yanlışlıklan :addsgdfgjkt neyse özünde iyi bir insan biraz gıcıkta olsa severim kendisini :D tanışalı 2 gün oldu herşeye pozitif yaklaşıyor sesi barbie bebek gibi bu nedenle konuşmasını istemiyorum. Nedeni ise kırılır felan :D

Kendisini yeni tanımış olsam da gayet aklı başında ve ne istediğini bilen,
yalnızlığı seven, yaş konusunda 2 -3 ayın lafını yapan birisi. :p
Tanınması ve konuşulması gereken birisi. :)

Fulyacığımın eski nickinin Aşk-ı Azam olduğunu yeni görüyorum.
Ben onu tanıdığımda da Hassnicktir'di, şimdide hassnicktir (:

Aşk-ı Azam, büyük aşk anlamına gelir ama herkesin tersine bence bu nick sana yakışmazdı. Şimdiki nickin buna göre daha iyi. Niye dersen, sen aşık olmayı düşünmeden aşk hakkında yazabilen nadir insanlardansın. Bu tür yazarlar daha yetenekli yazarlardır. Hayatın ..... ..... yazardır. Bence aşk sana yakışmıyor. Ben sana bakınca hayata olan isyanı görüyorum. Hayatın ağzına edeni görüyorum.

O yüzden seninle konuşurken çok rahatım. Şuan sevgilim olsa ona bile bu kadar mesaj atmam belkide, o derece. :P Bir de benim uzun muhabbetlerim olmazdı yahu. Hep bir konu bulur trip atardım. Sana bir türlü atamıyorum hep üstesinden geliyorsun :D Bana hayatın hiç bir sıkıntıya değmeyeceğini öğretiyorsun ama kendin sanki en küçük konuyu takıyor gibisin. Ama bu sorunları beraber halledeceğimizden şüphen olmasın. (:

Çok yakın zamanda seninle içimizden gelenleri aynı kaleme dökeceğiz. Her zaman rüyaları süsleyen, gelmesi gereken kişi hakkında yazacağız. Yazdıklarımızla, aşık olmanın sadece karşı cinse kenetlenmek, sahiplenmek ve özlemekle olmadığını öğreteceğiz.

Artık mütevaziliği bırakmanı, diğer insanlardan daha farklı olduğunun farkına varmanı rica ediyor, hayallerini gerçekleştirirken beni de yanında bulundurmanı istiyorum (:

Sana destek olmak çok keyifli olacak. Bu arada yakında gerçekleşecek ameliyatın için şimdiden geçmiş olsun. Eğer mümkün olursa yanına uğrayacağım.

Foruma dönmek için hazırlanmayı da unutma ;)

Bunu yazarken de bunu dinliyorum sen de dinle sesi güzel kız (:

[YOUTUBE]kdbsxZRBC3Y[/YOUTUBE]

Merhaba HaSsNicktir iade yi ziyaret yapacağım demiştim bi uğramak istedim.. :)

Öncellikle şahsın adına yapmak istediğim düşüncelerimi yorumlayayım , illaki bir insanı yorumlamak için muhabbet etmek tanımak gerekmiyo , tanımadığımız insanlarıda izlemlediğimiz gördüğümüz kadarı ile yansıtığı nazarda beynimizde karakteri kişiliği yer eder..
Seninlede muhabbet etme vaktimiz , anımız olmamasına karşın hem bu forumda olsun hemde eveliyatında başka yerlerde olsun şahsına aşinalığım vardı , burda uzaktan uzağada olsa epeyce bir izlenimim oldu..

Herkezin iyi yanları olduğu kadar kötü yanlarıda bi kısımda olsa mevcuttur..
Benim kötü yanlarımdan birisi , ön yargılı oluşum ki bununla mücadele içersindeyim vede olumlu sonuclar almaktayım..
Dahada mücadele etmem gerekiyo , o hususta şu ''Ön yargı'' sana karşıda bu mevcuttu.
Neden dolayı dersen , sadece bir hitap tarzından ötürü , nezaman görsem kelimenin içinde genellikle bir ''Lan'' sözcüğü kullandığına aşina olduğumdan ilk başlarda yakıştıramıyordum erkek bayan ayrımı yapmaksızın ben o sözcüğün telafusundan hoşnut olmuyorum ki , bir bayana hiç yakıştıramıyordum tabbikide bu bi anlık bir ön yargı sonra sonra bu ön yargı ortadan kalktı..

Yaşının küçük olduğunu dile getirmiyeyimde , epeyce genç olduğuna bir muhabbetiniz ortasında aşina olduğumu anımsamaktayım.. Buna karşın yaşına göre hayat vede hayatın içersinde yaşadıkların seni olabildiğince olgunlaştırmış ben bu kanıya paylaştığım yüreğinin içinden gelen yazıları okuyaraktan vardım..
Hemen hemen tüm yazdığın yazıları okumaktan yeri geliyo ap ayrı keyif alıyor yeri geliyor denk geldiğim vakitlerde kafam güzelken efkarlanıyor içkime meze ettiğim bile olduğunu dile getirebilirim , o kalemin hiç susmasın bir nebzede olsun seni rahatlattığını ben biliyorum..

Onun dışında tanışmadığımızdan ötürü fazla bir yorum yapamıyacağım ilerliyen vakitler ne gösterir bilinmez tabbikide..
Şimdide müsadenle benim üye sözlüğümde yaptığın yorumu alıntı yaparak ordaki durumu burda değinmek istiyorum..

Yazılarını okuduğum zaman bir huzur doluyorum. Up uzun yazıyor her şeyi ama mantıklı yazıyor. Aldığı kararlar onu haklı çıkartıyor bence.
Sıkıntılı dertli gibi geliyor bana.
Bir gün uzun uzun muhabbet etmek isterim kendisi ile.
Her şey gönlünce olsun :)

İnanırmısın eskiden olsa şu uzun yazma mevzularına çok kafamı takardım ki , özümde çok takıntılı da bir insanımdır..
Artık pek umursamıyorum desem yeridir , cünkü kafama taktığım zaman elime geçen hiç bişey olmuyor götürüsü oluyor getirisi olmuyor , bu vakit kadar hep benden gitti artık benden bişeylerin gitmesine müsade etmeme namına kendimle mücadele içindeyim..
Çok uzun senelerden bu yana hep olgun olduğumu telafus etti etrafımdaki insanlar , bu onların görüşü , ben daha olgunlaşmaya ihtiyacım olduğu kanısındayım belli şeyleri aşabilme namına uzun yazma hususuna gelince..
Bir insan nasılsa öyle olması gerektiğini hepimiz telafus ederiz dimi , bende buyum işte..
Banada hani nasıl desem , şöyle örnek vereyim..
Birisine sorduğum vakit nasılsın diye ?
Karşılık olarak iyiyim dediğinde sadece inanırmısın bu cevap bana yapmacık geliyo .
İllaki bir insan iyidir de bu iyiyimin bir açılımıda vardır öyle değilmi veya kötü ise nedne kötü olduğunun..
Tamamiyle bununla alakalı olan bişey , umarım anlaşılır olmuşumdur..
Okadar doluyum ki aslında böyle sana yorum yaparaktan rahatlama niyetindeyim..

Aldığım kararların haklı cıkarıyor unsuruna gelince , profilindeki nickleri yorumlada kısaca cevap vermiştim..
Ben artık haklı olmak istemiyorum , haklı olacağım o aksilikleri yaşamak istemiyorum demiştim ki cidden öyle..
Çok şey istemiyorum dimi ? sende bunu istiyorsundur kim istemez ki ? .
Anımsıyorsun dimi , nekadar şifreli konuşuyor olsakta hangi durum hususunda konuştuğumuzun farkındayız farkında olduğumuzu hissetmekteyim okuduğun andan itibaren..
Ozamanlar ben bu durumla alakalı bir konu açmıştım sende bana atarlı bir yazı yazmıştın bana derken düşünceni paylaşmıştın ama içinde atar vardı ozaman karşilik vermek hem istedim hem istemedim , benim kişiliğimede aykırı bişey tartışmaya girmek özelliklede bir bayanla , hani özümdeyken sinir harbi geçirdiğimde her insan gibi benimde gözüm görmüyo..
Her insanın hasas olduğu durumları vardır , benimde hasas olduğum durumumu görmezden gelmişti ozamanlar..
Vede bu beni inciltmişti değer verdiğim o insan , ozaman bende bu incilmiş olduğumu belirttim.
Bir insan yaptığı hatta karşısında farkındayken üstte cıkmaya calışmıyacak efendim o ozaman onu yapmıştı..
İnanırmısın ben öyle böyle birisi olsam , bana karşı benimde ona karşı hislerim yok değildi .
Hani onunla gönül eğlendirirdim ama ben erdemlik gösterip , benle bir sonu olmıyacağını dile getirerekten benden umut beklememesini söyledim.. Gene kötü bilmem , kötü konuşmam geçmişte yaşanılan güzel şeylere karşılık nankörlük edemem ama herkez hakketiği şeyi yaşayacak vede yaşar..
Bu dünyada bana bir kişi gösterebilirmisin sıkıntısı , derdi olmayan ?
Ben bu yaşantıma kadar böyle birisini hiç görmedim , doğrusu günümüz fani dünyasında her insanda olabildiğince dert , sıkıntı bendede mevcut Rabbim dert vede sıkıntıyı verdiği gibi dermanınıda birlikte versin inşallah..

Daha sonra daha kapsamlı , eğerki nasip olursa dediğin gibi bende uzun uzun muhabbet etmek isterim..
Muhabbet etme fırsatımız olduğunda birbirimizle paylaşırız..
Bu vakitte kadar herşey gönlünce olmamış olabilir , dilerim ki Allahtan bundan sonraki yaşantında tüm herşey olmasada çoğuınluğu dilediğin vede istediğin doğrultuda olur..

Saygılar efendim..

Aklımdan hep şu geçer " bir gün forumbahane buluşması olacak ve içimizden bir kişi oldürülecek. Katil kesin bu kız çıkacak" Yazılarını okumaya korkuyorum bazen. Hele seçtiği başlıklar Hannibal görseydi kesin yanına çırak olarak alırdı :D Daha ılımlı yazılar bekliyoruz :p

Kimseye zarar veremeyecek biri :)
Azcık gönlüne bakın..

evlat olsa sevilmez.p

ama evlat işte naparsın.p

Karşı cinsten karakter olarak beğendiğim 1-2 kişiden birisidir
Böyle devam etmesi dileğiyle (:

Geldik Fulya hanımı anlatmaya. :p
Biz çok çok çok eskiden beri tanışıyoruz. :srl:
Bu kızı öv öv bitmez ki yahu. :cici:
Sesi ayrı güzel , Şiirleri ayrı güzel , Yazıları ayrı güzel.
Kendi çok çok güzel maşAllah , Allah'ım nazarlardan korusun. :dyg:
Ayrıca nicki de çok hoş. :p ( Küfür gibi ) :D
Bu kızın yorum yaptığı konular genel de siyaset ve tartışmadır. :p
Bilmeyenler de bilsin. :D
Söylediği sözlerle , Davranışlarıyla her zaman benim 1 numaramdır.
Gittiği her yerde fark yaratır benim Güzel Ablam.
Ona da bu yakışır. :p
Tam örnek alınacak biri.
Melek gibidir , Tertemiz bir yüreği var.
Onu alan yaşadı. :p
Hep mutlu olursun inşAllah. :*
Çok çok çok seviliyorsun Ablacııım. :kiss: HaSsNicktir

Bu forumdan samimi bulduğun bir kaç kişiye söyle deseler kesinlikle onlardan olacak biri. Yazdığı yazıları hissetmemek elde değil, kıskanıyorum hatta benden sağlam yazıyor diye :p Azıcık tanıştık biz. Kendisinin yaklaşımı çok güzel, hani hemcinsim gibi anlatabilecek mişim gibi her şeyi. Valla sesi güzelmiş, yazılarını zaten görüyoruz, çay felanda yapabiliyorsa daha ne :p Her şey gönlünce olsun Fulya Sinem Eraslan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri