Barfi

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Tanımıyorum Fakat Yorumları Hoşuma Gidiyor
Çok az kaldı,Tanışıcam:p

Az kaldı ağzımı yüzümü kırıcak bi gün de neyse. adi uyuz gıcık sevimsiz lanet terbiyesiz ahlaksız dengesiz.
Neyse yeter bu kadar ..Pp

Bazen yazarsın yazarsın anlatırsın birini ama bişey eksik kalır ya heh buda aynen öle biri işte. o yüzden çokda yazmaya gerek yok nasılsa eksik bişey kalıcak .
Herkes tarafından seviliyosa vardır bu işte bi hikmet dimi.
İyi bi dost arkadas gerçekten.
İyi varsın lan adi başbelası.
bu arada cidden başbelası ama birine değer verdiği zaman yakasından düşmeyen biri.p
neyse umarım hiç düşmez ok by lan

Dünya üzerinde kıskanılası insanlardansın. Çünkü Allah sadece seçtiği insanlara yetenek verir. Kalemin çok sağlam.Duygularını çok güzel yansıtıyorsun. Onun dışında seni yeni tanımama rağmen bazı olaylarda çok dürüst olduğunu ve inançlarının çok kuvvetli olduğunu gözlemledim. Burda hep görmek istediğim insanlardansın.
Herşey gönlünce olsun inş.

03.07.2014

HaSsNicktir

Bugün uğrayınca seni özlediğimi çok da merak ettiğimi fark ettim..
Şiirler yarım, yazılar yarım..
Göz alışmış hislerine..

Ameliyatını ol gel ; yarımlar tamamlansın en kısa zamanda..
Sağlıklı haberlerini bekliyorum..

Senin dilinle: Öptüm Kalbinden..
:o​

Papucumun editörü :hih: :T: ,neyse gazete de yazı yazdı o kadar hakkını yemeyelim :p

Daha önce kötü şeyler yaşamış ve bu hayatında derin izler bırakmış.Ürkek bir kuş misali uçmaya cesareti yok gibi.Bence çok güçlü ve şanslı biri.Önündeki engelleri başarıyla aşmış.Hiçbir olumsuzluk,yendiği hastalıktan daha mühim değil.Bunun farkına varabilmeli.
Aşırı melankolik olması geleceğe umutla bakabilmesini engelliyor.İnsanların ne söylediğine takılmadan yaşarsa her şey daha güzel olacaktır.
Kalemi çok kuvvetli,yazdıklarını takip ettiğim bir editör.İnşallah her şey istediği gibi olur.

Kafadengi,fikirlere saygılı,tarafsız olduğu için eleştirmeye ve eleştiriye açık birisi.En önemlisi huzuru bulmuş birisi,değerli bir arkadaşım :)

Fulya ah fulya ...
sanirim bayanlarin ortak noktasi cok duygusal olup kendine aci cektirmek
bu hatunda bunun hakkini veriyor. Tabiiki baska hakkini verdigi seylerde var.
Mesela: Kalemi.. Kalemini oyle bir aglatiyor ki, insana baya bir koyuyor yazdiklari.
Basarilarinin, gazetedeki yazilarinin basarilarinin devami duasiyla.
Bir sey daha diyecektim unuttum :cici:
Hi tamm geldi dur , son gunlerdeki degisimi ile gonlume iyice yer ediyor .)
biraz kulagini cekmek lazim bunun sakasaka :)
yanima gelicek daha o hem kahvalti yapicaz birlikte.
Hersey hayirlisiyla gonlunce olsun kuzum, yuzunde yureginde solmasin...

01.07.2014

hm ben yazmisim buraya uzun zaman once ama olsun yine yazayim
arada bi suru seyler yasadik atlattik degilmi?

bi ara fena kapistik .p benim fevri tavirlarimi bildiginden
ilk defa forumlardan vs bi yerlerden kizlardan biri bana oyle seyler demisti
inatciligimi rafa kaldirdim o sozleri karsisinda ( bu kizin en buyuk kozu kalemi benden soylemesi) ve tekrardan baristik
kendisinidede dedim defalarca cok sevmedigim huylari var insallah birakicak zamanla onlari ben eminim hersey yavas yavas oluyor, hangimiz hemen adam oldukki sonucta...

ama en sinir oldugum sey hic laf dinlememesi hep burnunun dikine gidiyor
korkma diyorum iyi olucaksin ama iyi olmak icin o ameliyati olmalisin. Yok kiz inatcinin teki
Anliyorsundur umarm benim cok insanin basindan gecen seyler bunlar, hele bi olma doverim seni yakinda geliyorumda biliyorsun tatli ile cay icecegimize oklava merdane yersin ona gore .p

Iyi olucaksin insallah bunu unutma...

Pek tanımamakLa bırLıkte Herkezın Sevdiyi Bırısı Gördüğüm KadarıyLa Değişik Biraz Nicki hoş editör arkadaşımız :)

Şahsen tanımadığım ama buradaki arkadaşlar tarafından çok sevilen, bazen komik yorumlar yapan , güldüren arkadaşlardan birisi.Umarım geçen zamanlarda kendisiyle de tanışma fırsatım olur.Sende çok mutlu olasın =)

Kısa Sürede Kanımın Çok Çabuk Isındığı Üyelerden Birisi. :)

Herşey Gönlünce Olsun Aşk-!Azam :)

Ha Bu Arada Sen Hep Şarkı Söyle Canım, Keyifle Dinliyorum :)

15.04.2014

Tekrardan yazmak geldi içimden .

Foruma geldiğim ilk gün beni güzelce karşılayan Şirin Kız, Ne güzel adın var senin (:

Kalbi temiz, dünya tatlısı Kız İyiki Varsın, Rabbim gönlüne göre versin. Şirinlik Abidesi :cici: Dilerim herşey gönlünce olur..

Nick'e Gelince beğenmedim (:

Forumda sevdiklerimin arasında olan nadir insanlardan..

İçinden geldiği gibi davranan aklından geçeni direk söyleyen herkesle uyum sağlayan sevdiklerini koruyan yanlışlarında bunu yüzlerine dürüstçe söyleyen biri.. Kısa zamanda onu iyi tanıdığımı düşünüyorum umarım hiç kaybetmem hep yanımda olur..

Bu nasıl nicktir.. Has iktir.. :D

Fazla agresif ÇÜNKÜ haksızlığa gelemiyor ..
Fazla sivri dilli ÇÜNKÜ edebi uslubu kuvvetli ..
Forumun top on listesinde daima .. Rahmet üzerine olsun kardeşim ..

cok tatli bir kiz
dun baya guzelce sohbet ettik

Uzun ama ehli bir şeyler yazıcam,bir dahası olmadan.
Fulyayla yine böyle bir forumda tanıştık 2 sene kadar önce ya da daha mı fazla bilemiyorum.Zaman saymayı sevmem zamanla severim,Fulya da onlardan biri.
Birbirimizin şiirlerini okuyarak başladık bu arkadaşlığa sonra dertleşmeler derken bir bakıverdik can ciğer olmuşuz. Benim için hep küçük,hırslı,şu komşunun ağacından erik çalan çocuktur fulya.Bu yüzden onun annesi gibi hissederim kendimi hep koruyup kollayasım gelir ve her zaman da öyle olacak.Şimdilerde daha olgun Fulya.Daha bilinçli.Daha açık yeniliklere. Bir insanın içinde kötülük yoktur öyle meydana çıkar ya Fulya odur işte. Onun yaptığı şeyler iyi ya da kötü her zaman beyaza eşittir benim için. Duyguları yoğun ve içinde yaşar.Eğer bir gün onun duygularını görüp,içini irdeleyen bir erkek çıkarsa verdim gitti

Seni seviyorum çocuk :*

18.04.2014

şiddetli geçimsizlikten boşanma eşiğindeyiz!

09.07.2014

bazen yüzüne bakıp naber denişik deyip burnunu sıkasım geliyo.
seviyom.
benden çok seveni ise sevmiyom.

20.07.2014

ben de seni seviyorum.
Kızsam da , küssem de , bazen azarlasam da küçük kız çocuğum gibi bağrıma basasım, sarılasım geliyor.
Her zaman yanındayım, her zaman.Bunun teşekküre değer bir şeyi yok.
Herkese güvenme yeter. Herkesi sevme yeter.
kötülüğü de insanlar doğuruyor, biliyorsun.

Arkadaşın saire54 diye nicki de var diye hatırlıyorum

canımıniçii yazdım. adsadsads :p

Sen nasıl bişeysin kanka böyle masaldan mı geldin doğru söyle???????????? jasdgsdjhsgdhjsgdhsjad :D

Seviliyorsun kuzucuumm. ( ;
(Sesim de güzel değil benim ayrıca.):hih:

Canım beniim... :*****
Sözlüğü bi hortlatayım dedim. adasdsd :p
Evimin kadını çocuklarımın anası yapıcm seni.

Öperim.

Psikolojik sorunları olduğuna inanıyor ama asıl kendisi psikolojik sorun :D

Ask-ı Azam gibi ağır bir nickten böyle bir nicke sıçraması beni hayretlere düşürdü .. Ayrıca fulyacıgımı cok severim beni her zaman dinliyor ya tatlışşş

Askı Azam nicki daha güzel olan kimse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri