Barfi

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün dogn, burçdaş (:

dostluğunu asla kaybetmek istemeyeceğim bir çok sevdiğin bir kardeşim arkadaşım sırdaşım sevdiğim birisi

hanım efendiliği de elisopalılığıda bilen birisi adamına göre adam gibi muamele eden birisi seviyorum bu halini

cok ıyı bırısı
bıraz delı bıraz tatlı sert dılı var ama sevıyorum muhabbetını
benım ıcın degerlı bır dost
hayatı sabır ustune kurulmus sabrının sonundakı sefayı cekıcek ınsallah
dogum gunu cocugu hem
asık cok mutlu
pozıtıf

sert konuşan ama sert konuşmasınıda o kişinin hayrı uğruna yaan sevilen sıcakkanlı samimi dostluğu ile ön plana çıkmış ve asla kaybetmek istemediğim dostlarımdan :)

Taaa ilk zamanlardan baslim anlatmaya seni. İlk baslarda gicik oluyodum sana bu ne patavatsiz havali bisi diodumama konustukca tanidim seni. Dobraliginla alinganliginla koruyucu kisiliginle bana benziyosun :) herseyin en iyisine layiksin. Seviliyorsun :*

14.12.2013

Dost mu kardeş mi can mı evlat mı anne mi ne derseniz diyin kısacası herşey.. Değer verdiğiyle birlikte ağlar, onla güler. Canını ortaya koyar, harbidir. Allahtan başka kimseden korkmaz. Bu yüzden onu durdurmam biraz zordur. Ama ben başarıyorum :p sözümden hiiçç çıkmaazz, lafımı dinler ciddiye alır :) ona kızarımda bağırırımda hiç sorun değil o benim ne niyetle yaptığımı bilir:)
O benim uzaktaki yakınım. Aramıza hiç mesafeleri koymadık, sildik mesafeleri. Yanyanaymış gibi yaşadık dostluklarımızı, o kadar gerçek işte..
Duygusal, hırçın, melek gibi bi insan.. Sırdaşım.
Hep benimle olacak :*

11.05.2014

Aşk-! Azam

Bu nick ugurlu gelmedi buna :(
Kizimm nereye gittin herseyi kafasina takip kayboluyor bu ya!
EmRe admin olarak kendisini bulup getirmeni istiyorum :o

Canim benim o. Az once mesajiyla beni nasil mutlu etti anlatamam.
Geri dön lan!

Adaşcanım :) çok severim kendisini. ayrıca nickinede ayrı bi hayranlığım vardır :)

Sitede gayet yğunlukla sevilen biri:p

aşık şair ruhlu fazla anlaşamıyoruz aslında ama neyse :)

* Nickinin manasını taşıyan üyelerimizden.
* Sesi de çok güzel :o
* Forumun sevilen üyelerinden. :cici:

Aşk-! Azam böle hani bazi cocuklar vardir cooooooooook tatli cok seker yanaklarini sikmadan yanindan gecemezsin hani severken kendini sikmak zorunda kalirsin can yakmamak icin sanirim senin tarifin de bu :D hatun seni gördügüm yerde yanaklarini minciklicam senin o kücük tatli masum cocuklari hatirlatiosun bana hic degisme rabbim yüregine göre versin herseyini

sana yeğrim bayan :D
Telefon numaranı aldım fakat arayamamamın sebebi dakikalarımın bitmiş olması yanlış anlama hemen :p hem hastayım sesimde çok kötü len :D
Sakaryaya gelirsem seni bulucam kızım :cici:

Bilmem nedesem ki onun için sitedeki ilk arkadaşlarımdan biri çok severim kendilerini :D

@Aşk-! Azam

Fazla açık sözlüdür.Bu tabii ki en azından bana göre çok güzel bir özellik.Amma velakin ne yazıkki bu sebepten sevmeyeni çok.Ona üzülmemesini öneriyiorum.Doğanın kanunu bu.Pek çok insanla kolay kanka olunabilir.Hassas oldukları noktalarını kaside yazar gibi översin,zalimliklerini alkışlarsın olur biter.Kaçı zor durumunda yanında olur ?,kaçı sen ağlarken hayatından ödün verir ? tabii ki hiçbiri.Bende önceden böyleydim.Ama yoruldum sonra egoist insanların çenesini kapamaya çalışmaktan...Kabuğuma çekildim.Susuncada olgun dediler malum kimin ekmeğine yağ sürersek olgun demez ki :p Sen çekilme ama canım.Doğru olduğuna inandığın hiçbir sözden şaşma.Arkadan konuşmak yerine direk haksızda olsan yüzüne konuşma huyunu takdir ediyorum.Yanlışta olsa telafi edilebilir çünkü.

05-Ocak-2013, 09:42

07.05.2014

Hayatında başarılar.

Moral vermeyi çok iyi biliyor (:

Hasta idi sanırım en son,geçmiş olsun canım.Bazı sorunların vardı düzelmiştir dilerim :)
09.07.2014

Ballı lokma.

yanlış tanıdığım
ufacık tartıştığımız özünde çok iyi çok güleryüzlü
çok sevecen biri :)

Sessiz , sakin , hanimhanimcik birine benziyor :)

Bende daha yeni yeni tanıyorum ve kanım çok ısındı bu kıza seviliyorsun bebek:)

Yeni tanıdım onu ama 3 kelime ile açıklayayım.

Fulya,Başak,Şule :D 3'üde aynı lanğ :D aahahah :haha:
Nyse ciddi olak :D
Şenşakrak ,deli dolu birine benziyor :D Kumam o benim . Sevdim onu çok .<3 [nokta] :D

Aşırı duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip insanlar arasında:)
Sinirlenince hiçbirşey görmüyor gözün.
Seviliyorsun canım

tanışmadık ama çok duygusal,neşeli,sıcakkanlı güleryüzlü ve herkes tarafından sevilen biri (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri