Barfi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3117 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tanıtmazsam olmaz diye düşündüm. Aslında çoğu kişi tanıyor beni. Çok eskiyim buralarda. 5 yılı devirdik artık. Yaşlanmışız : )

Uzun süredir buralarda değildim. Nerden esti bilmiyorum ama kafamı dağıtmak için tekrar geldim. Bazılarınız sevinebilir, kısa süreliğine buradayım : )

Bir yanım hep hüzün, bir yanım hâlâ çocuk kalmak için çabalayan muzip bir yanım vardır. Burcumdan mı bilmem ama eşitliğin olmadığı yerde her zaman kavgacı bir yapım ortaya çıkabiliyor. Bazen aşırı sert olabiliyorum ve bu durum nedense çok da beni kasmıyor. Sonuç itibariyle savunduğum şeylerin ve doğruluğu emin olan durumlarda böyle olabiliyorum. Ve haksızlığa gelemem. Evet çoğu kişi gelemez ama ben aşırı susmayanlardanım. Bana ya da bir başkasına yapılan her hangi bir haksızlıkla aşırı dobracı olabiliyorum ve bu da bazı bulunduğum durumlarda beni kabul etmiyor olmalarını doğal karşılıyorum. Çünkü insanlar yaptıkları yanlışı yüzlerine vurulmasını sevmezler. Ben karşı tarafa doğruysam bana da öyle olmasını isterim. Arkamdan konuşmak yerine yüzüme söylenen şeyleri daha çabuk kabul edip, karşı tarafa saygı gösteririm her zaman. Ama ne olursa olsun pek sevilmem dobralığım yüzünden. Bu da hoşuma gitmiyor değil hani. : )

Hiç sevmediğim yönüm hiçbir insana kin besleyemiyorum ve insanları çok fazla anlıyorum. Bir insanı fazla anlamak o insanın her hareketlerinin neden, ne için yaptığını iyi anladığın için sen susuyorsun. Bu durum bana hep kaybettirmiştir. Bu yüzden insanları anlamamaya çalışıyorum.

Belki tuhaf gelebilir ama insanlar her ne kadar anlaşılmak istese de, onları anlayan insanlara her zaman sırtlarını dönmüşlerdir.

Başkalarına bir zararım dokunmuyorsa, kendi yaptığım yanlışlar, hatalardan hiçbir zaman utanmadım, pişman olmadım, keşke demedim. Çünkü her zaman ders çıkarmak daha iyi gelmiştir bana. Özgürlüğe aşırı düşkün bir yapım var ve ne yaparsam yapayım kendime yaptığım için, insanların benim hakkımda ne düşündükleri pek önemli olmuyor.
Çünkü biliyorum ki kimseye hesap vermek zorunda değilim..
İnsanlara doğru olduğum kadar, kendime de doğruyum. Birileri hakkımda bir şeyler duyup bana geldiklerinde kendimi her şeyi olduğu gibi anlatırım. Saklayacak bir şeyim yoktur. Neysem o oldum her zaman.

Çoğu kişi hep benim hüzünlü yanlarımdan şikayet etmiştir. Ben o an ne hissediyorsam onu yazarım. Yazmayı sevdiğim için bu durum bazen abartı olabiliyor ama ben onu hissediyorum..
Yazarak kendimi cezalandırıyorum ben.
Yazarak isyanımı, günahlarımı bastırıyorum.
Çünkü ben yazarken yalansız yazıyorum.

Geceleri severim, hüzünlü olmayı daha çok severim. Kendimi buluyorum karanlıkta.
Sanal diye nitelendirilen şey bazen insanların hayatını okutur size. Görmek , hissetmek.. bunları gözardı etmem. Yaşanılanlara bakarım, yürüyen acıları izlerim her defasında. Sonunda bulurum o yolu ve bazen çıkmazda kalıyorum, bazen kendimi gökyüzünde maviliklerde buluyorum.

Her ne kadar insanlara güvenip ve başıma gelen her şeyin sebebi güven olsada, insanlara hâlâ güveniyorum.

Insanlara verilen değeri, güveni, sevgiyi onlar ellerinin tersiyle itip, zarar veriyorlarsa bu onlarin kaybıdır her zaman. Çünkü karşımda bir insan var ve sevmek, güvenmek, değer vermek.. bunlar güzel şeyler. Her ne kadar ben kaybediyorum desem bile kaybeden hep onlar oldu. Vicdan denen şey çok önemli.
Vicdanım rahat.
En önemlisi bu.

Her neyse yine çok konuştum.
Yazdıkça aklına geliyor insanın.

Barfi de böyle işte. : )

Çok güzel bir anlatım olmuş ki onun ötesinde özellikle ilk iki paragrafta sanki biri beni anlatmış gibi hissettim. Defalarca tekrarladığım cümlelerin geçtiği bir tanıtım olmuş adeta. Seni biraz da olsun daha iyi tanıdığım için memnun oldum.

Gece'me ortak çıkıyorsunuz.:( :u1:

Hoş bir anlatım olmuş, eline sağlık.

Yüreğiniz göçük altında günlerce mahsur kalan bir can adeta. Cocuk olmanın yalın ifadesi ile yüzleşemez her insan. Ağır gelir kirlenmiş ruhlarımıza. Sevdim size dair cümleleri, memnun oldum=)

Çok güzel bir anlatım olmuş ki onun ötesinde özellikle ilk iki paragrafta sanki biri beni anlatmış gibi hissettim. Defalarca tekrarladığım cümlelerin geçtiği bir tanıtım olmuş adeta. Seni biraz da olsun daha iyi tanıdığım için memnun oldum.

Yazılan yazılarda insanların kendisini bulmasını her zaman sevmişimdir. Çok teşekkür ederim yorumun için. Ben de memnun oldum :)

Gece'me ortak çıkıyorsunuz.:( :u1:

Hoş bir anlatım olmuş, eline sağlık.

Geceler hep ortak .p
Teşekkür ederim :)

Yüreğiniz göçük altında günlerce mahsur kalan bir can adeta. Cocuk olmanın yalın ifadesi ile yüzleşemez her insan. Ağır gelir kirlenmiş ruhlarımıza. Sevdim size dair cümleleri, memnun oldum=)

Çocukluk.. insanın özü olan tek doğruluk bu olsa gerek : )
Çok teşekkür ederim, ben de memnun oldum : )

yeğenim birak simdi duygusalligi. hele kalk iki fikra patlat da kendimize gelelim.

Ne çok benziyoruuz..

ooouv bu saatte kiyamam sana gülüm. keyfine bak sen. yapmış kadar oldun zaten.

Keşke yazdıkların gibi olabilsen Barfi ama değilsin ..

Keşke yazdıkların gibi olabilsen Barfi ama değilsin ..

Merakımı mazur görün ancak neye dayanarak bu ifadeyi kullanabiliyorsunuz?
Hayır, bakın ben forumda aktifim ve bu arkadaşımız 1 haftadır burada. Öncesinde uzun bir süre yoktu, bu nedenle öncesini sizin bilmeniz biraz zor. Haliyle insanın aklına koskoca bir yazıyı nasıl bu kadar erken çözdünüz, ne ara tanıdınız gibi bir soru geliyor. Zira söz konusu arkadaşı ben uzun zamandır(belki 3 yıl) tanırım ve hakkında bir kanaate varmam için bayaa uzun bir gözlem yapmam gerekmişti. Bence başka bir konuda edindiğiniz öfkeyi buraya yansıtmanız doğru değil.

Öte yandan uzun bir süredir tanırım. Açıksözlüdür ve duygusal yanı ağır basar her zaman. Siz ne kadar kötü olursanız olun o size karşı nefret beslemez, hatta samimi olduğunuza inanırsa gönlünü alabilir yada sizin gönlünüzü alabilir. O nedenle samimiyete son derece önem verdiğini bilirim. Ayrıca mükemmel bir dünleyicidir, yadırgamaz, yargılamaz, sonuna kadar dinler. Elinden geleni yapmaya çalışır. İyiki tanıyorum dediğim ender kişilerdendir kendisi. Herşey gönlünce olsun kardeşim.

Ben sadece sana tavsiye vermek istemiştim.
İnsanlara karşı kendini böyle kendini sürekli savunmada tutma.. Bu seni yorar.. Bir yerden sonra oluruna bırak her şeyi.. Yazdıklarından anladığım kadarı ile seni üzen bir sürü şey olmuş.
Küçük şeyler için kendini de başkalarını da üzmene değmez. Hayat kısa ve sınırlı sonuçta

Bir de insanlara hakaret etme..
Bence sen burada kendini değil de olmak istediğin insanı yazmışsın.. Dobra olmaya bu kadar önem vermen, hayatta dürüst olmayan insanlar tarafından çok kırıldığını gösterir..

Önemli olan dobra olman, ya da insanların seni dobra anması değildir, hayatta mutlu ol yeter
Sağlıcakla kal.. :)

Merakımı mazur görün ancak neye dayanarak bu ifadeyi kullanabiliyorsunuz?
Hayır, bakın ben forumda aktifim ve bu arkadaşımız 1 haftadır burada. Öncesinde uzun bir süre yoktu, bu nedenle öncesini sizin bilmeniz biraz zor. Haliyle insanın aklına koskoca bir yazıyı nasıl bu kadar erken çözdünüz, ne ara tanıdınız gibi bir soru geliyor. Zira söz konusu arkadaşı ben uzun zamandır(belki 3 yıl) tanırım ve hakkında bir kanaate varmam için bayaa uzun bir gözlem yapmam gerekmişti. Bence başka bir konuda edindiğiniz öfkeyi buraya yansıtmanız doğru değil.

Öte yandan uzun bir süredir tanırım. Açıksözlüdür ve duygusal yanı ağır basar her zaman. Siz ne kadar kötü olursanız olun o size karşı nefret beslemez, hatta samimi olduğunuza inanırsa gönlünü alabilir yada sizin gönlünüzü alabilir. O nedenle samimiyete son derece önem verdiğini bilirim. Ayrıca mükemmel bir dünleyicidir, yadırgamaz, yargılamaz, sonuna kadar dinler. Elinden geleni yapmaya çalışır. İyiki tanıyorum dediğim ender kişilerdendir kendisi. Herşey gönlünce olsun kardeşim.

Ne yazarsam yazayım eksik kalacak bu yazına bütün cümleler.
Teşekkür ederim.
Iyi ki varsın. :)

Her ne kadar insanlara güvenip ve başıma gelen her şeyin sebebi güven olsada, insanlara hâlâ güveniyorum.

Insanlara verilen değeri, güveni, sevgiyi onlar ellerinin tersiyle itip, zarar veriyorlarsa bu onlarin kaybıdır her zaman. Çünkü karşımda bir insan var ve sevmek, güvenmek, değer vermek.. bunlar güzel şeyler. Her ne kadar ben kaybediyorum desem bile kaybeden hep onlar oldu. Vicdan denen şey çok önemli.
Vicdanım rahat.
En önemlisi bu.

Ya Fulya şu kisimda hislerime tercüman olmuşsun.
Seni uzun zamandır tanıyorum mutlu olmanı çok isterim seni hak eden biri ile güzel bi hayat yaşamanı..
Eski halime o kadar çok benziyorsun ki.

Çok mutlu ol.

Ya Fulya şu kisimda hislerime tercüman olmuşsun.
Seni uzun zamandır tanıyorum mutlu olmanı çok isterim seni hak eden biri ile güzel bi hayat yaşamanı..
Eski halime o kadar çok benziyorsun ki.

Çok mutlu ol.

Sen de hep mutlu ol. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Iyi ki varsın :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri