Banlansa da kurtulsak dedıgınız uyeler

Konu sahibi son olarak 1933 gün önce görüldü
seni bileyse beni iki kere bile... :(
sen yakışıklısın diye sevmiyorlar da aa ben de güzelim herhalde. anam güzelliğimi kıskanıp sevmiyor demek ki. rahatladım...

oggy bey sadece elimdeki serce parmağıma dusecek hatunlar tanıyorum. guzel yazmışsınız

ben hariç diğer herkesi sil bu listeden kardeşim....... klasun boyu, melodramın karadeniz damarı, coolumsunun fiziği, melnurun oturma izni var........ sevilmek için fazlasıyla yeterli nedenler........
Kendını feda etme onlar ıcın

Beni sevmeyene de ben baba demem anne derim. Babalar sever çünkü.

sevip ne yapıyorsunuz
evde mi besliyorsunuz
sevişmek olur bak

Var birkaç kişi... evladım olsa cebine esrar koyup polise şikayet ederim...

tüm samimiyetimle beyan etmek isterim ki topyekun sevilmeyenin sadece kendim olduğunu düşünüyorum.

benim pek haz etmediklerim ise ;
bağnaz muarız
ağlak kitai
terör güzelleyici karga
olay çıkartıp saçını tarayan run

minnoş bir gadın kalbimi çok kırdı, asla affetmeyeceğim ama nefrette etmedim.

Son düzenleme:
tüm samimiyetimle beyan etmek isterim ki topyekun sevilmeyenin sadece kendim olduğunu düşünüyorum.

benim pek haz etmediklerim ise ;
bağnaz muarız
ağlak kitai
terör güzelleyici karga
olay çıkartıp saçını tarayan run

minnoş bir gadın kalbimi çok kırdı, asla affetmeyeceğim ama nefrette etmedim.
4 tane isabetli tespit.. :)
2. Tespit özellikle tamamen doğru..

Belki defalarca söyledim. İnsanları sevecek kadar da nefret edecek kadar da tanımak istemiyorum. Benim için forum eğlendiğim kafa dağıttığım yer. Yolda görsem selam vermeyeceğim insana neden anlam yükleyeyim arkadaşım özgürce nefret edebilir de benden etsin nolcak ki s..kimde mi de bu üzecek mi beni cıks sallamam ki. Sevse.... seve seve ölse seni çok seviyorum dese ölüyorum sana dese öl derim : )

Bundan bana ne ahahaaass

Yaradanı severiz yaratandan ötürü.
Ama sevimsiz çok adam-kadın var.
Onları da yoksay yaparak görmezden geliyorum

Geri