climax
Elmas Üye
Sen hayırdır "halı" "maç" falan.. neyi ima ediyorsun? Sözlüm var benim....Halı saha maçı yapalım desem takım çıkmaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen hayırdır "halı" "maç" falan.. neyi ima ediyorsun? Sözlüm var benim....Halı saha maçı yapalım desem takım çıkmaz.
"sabah namazini kılmaya kalkmissi , gelmiş bana laf sokuyorsun."Sen hayırdır "halı" "maç" falan.. neyi ima ediyorsun? Sözlüm var benim.
Son ağıza sokma videosu sonrası bence izleyenler kolay kolay demez çıkar telefonu. AKP'li arkadaşlar babanız, dedeniz, amca, komşu vs vs izletin video, çünkü benzeri şeyler bundan sonra çok olur, yeni bir akım gibi düşünün.Kamil her an "çıkar telefonu" diyecek gibi durmuyor mu arkadaşlar![]()
Ben naptımm yaaa sklk
Ben naptımm yaaa sklk
Şayet problem forum dışında olsaydı çok daha üzülürdüm Lefty. Çünkü bizim olmasını istediğimizden farklı gelişebiliyor bazı durumlar ve ne kadar direnç göstersekte verdiği hasarı azaltamayabiliyoruz.
Muhatabı olduğun durumla alakalı bilgim yok Lefty fakat seni üzmüş ve es geçememişsen muhakkak basit bir konu değildir. En azından forumda olması problemi aza indirgeme olasılığını arttırıyor. Lütfen kendini kötü hissetmene sebep olan her kimse; es geç, diyalog içinde olma, gerekirse yok say ama asla enerjinden çalmasına olanak tanıma canım.