Banlansa da kurtulsak dedıgınız uyeler

Konu sahibi son olarak 1933 gün önce görüldü
Doktor Bey, 5- 6 kişi olduğuna emin misin? Kendine cevap vermeye başlamışsın. Alayımızı engelledin herhalde.

Kamil her an "çıkar telefonu" diyecek gibi durmuyor mu arkadaşlar :)

Kamil her an "çıkar telefonu" diyecek gibi durmuyor mu arkadaşlar :)
Son ağıza sokma videosu sonrası bence izleyenler kolay kolay demez çıkar telefonu. AKP'li arkadaşlar babanız, dedeniz, amca, komşu vs vs izletin video, çünkü benzeri şeyler bundan sonra çok olur, yeni bir akım gibi düşünün.

@Run Olm ben yıllardır diyorum. Çomara karşı cüretkar olun diye. Egitilemez olan adamlara niye laf anlatıyorsunuz. Sok ağzına bişey kessin sesini.

Banlanmasa da olur. Çok önemsemiyorum görmek istemediğim zaman. Yakınımda olmadıkları için ha banlanmışlar ha banlanmamışlar.

Psinoza yazdıklarıyla insanın kalbine dokunma noktasında oldukça mahir. :) Ayrıca Leftyciğim içerisinde bulunduğun süreç ve kendini kötü hissetmene sebep olan şey her neyse umuyorum ki bir an evvel son bulur.

Ben banlansam rahat 15 kisi falan burada halay ceker.:D

Şayet problem forum dışında olsaydı çok daha üzülürdüm Lefty. Çünkü bizim olmasını istediğimizden farklı gelişebiliyor bazı durumlar ve ne kadar direnç göstersekte verdiği hasarı azaltamayabiliyoruz.
Muhatabı olduğun durumla alakalı bilgim yok Lefty fakat seni üzmüş ve es geçememişsen muhakkak basit bir konu değildir. En azından forumda olması problemi aza indirgeme olasılığını arttırıyor. Lütfen kendini kötü hissetmene sebep olan her kimse; es geç, diyalog içinde olma, gerekirse yok say ama asla enerjinden çalmasına olanak tanıma canım.

Şayet problem forum dışında olsaydı çok daha üzülürdüm Lefty. Çünkü bizim olmasını istediğimizden farklı gelişebiliyor bazı durumlar ve ne kadar direnç göstersekte verdiği hasarı azaltamayabiliyoruz.
Muhatabı olduğun durumla alakalı bilgim yok Lefty fakat seni üzmüş ve es geçememişsen muhakkak basit bir konu değildir. En azından forumda olması problemi aza indirgeme olasılığını arttırıyor. Lütfen kendini kötü hissetmene sebep olan her kimse; es geç, diyalog içinde olma, gerekirse yok say ama asla enerjinden çalmasına olanak tanıma canım.

@yeLda cığım çok teşekkür ederim.
Sen nasılsın bu arada, her şey yolunda mı? Yoğunluk sürüyor galiba.

Geri