Banlanmak üzere olan Üye

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
Hele bir de böyle iş mi olur? Bu üye size ne etti? Adil olun adil diye çemkirirken ilk beştesin.:D

naapmış bu adam ya adam mı öldürmüş banka mı soymuş naapmış

bu listeden biri banlandığı zaman neden banlandı diye sorman yeterli....biraz daha sorgularsan banko listedesin.

yok ya ben sordum bir şey olmuyor dkahs sadece X bir kere bana üzerim seni demişti ama neden demişti bilmiyorum, sonra gönlümü almıştı haspam...
böyle böyle beni kandırıyolar hep

neyse başka bir sebebi olmalı...

yok ya ben sordum bir şey olmuyor dkahs sadece X bir kere bana üzerim seni demişti ama neden demişti bilmiyorum, sonra gönlümü almıştı haspam...
böyle böyle beni kandırıyolar hep

neyse başka bir sebebi olmalı...
demek ki mimli olunça farklı oluyo lari..bi de gercekten direnisci olduğunu fark ederlerse..

lari bi dönem sansürsüz vardı ya, sen yoktun galiba orda. orda günde ortalama üç ban çıkıyordu biri de bendim işte asjshsjd

ben vardım ya, o dönem iş yerinde çok problem yaşıyordum, o sürece şiir gibi sövmüştüm o bölümde.
hatta herkes bi şaşırmıştı jdsk
tamam tamam aydınlandım, ufak tefek hatırladım

ben vardım ya, o dönem iş yerinde çok problem yaşıyordum, o sürece şiir gibi sövmüştüm o bölümde.
hatta herkes bi şaşırmıştı jdsk
tamam tamam aydınlandım, ufak tefek hatırladım
evet ben de senin o dönemi hatırladım ya. baya zorlu bi sürecten gectin sanıyorum umarım simdi keyfin yerindedir?
allah o bölümün cezasını versin dostu düsman etti, basımıza ne geldiyse oranın yüzünden geldi.....xd

evet ben de senin o dönemi hatırladım ya. baya zorlu bi sürecten gectin sanıyorum umarım simdi keyfin yerindedir?
allah o bölümün cezasını versin dostu düsman etti, basımıza ne geldiyse oranın yüzünden geldi.....xd

iyiyim iyiyim ama çok zordu, hepsi görevden alındı hilal dksj
ahahah kapandı gitti zaten o bölüm jdskk yanında bir şeyler götürerek... acıklı...

iyiyim iyiyim ama çok zordu, hepsi görevden alındı hilal dksj
ahahah kapandı gitti zaten o bölüm jdskk yanında bir şeyler götürerek... acıklı...
oh iyi sevindim, ilahi adalet?....
yanında yaklasık 15 kisi falan gömdü ya. biz de yeni yeni diriliyoruz ndnjdj

Suçlarım;

Yönetimi zan altında bırakmak ( bana söven yetki alıyor dediğim için )
Yönetimle dalga geçmek ( özel hayatımı ifşa eden kişiyle ilgili yaptırım uygulamak yerine git mahkemeye ver, forum dışı dedikleri için)
Konumda suç teşkil edici paylaşımlarda bulunmak ( “söylemezsem çatlarım xd” konumda Forumdakilere laf soktuğum için)
Kökeni genetik farmasötik yöntemlerle dalga geçtiğim için SÜRESİZ BAN

bu forumda yaşlı adamcağıza örgüt olup saldırmak gibi ufak mevzulardan banlarım var ajdjdj

evvvvet kim benimle yarışıyor?? ahjajdjs

Son düzenleme:
Biz bu saçları değirmende ağartmadık. Ban süresi değil atılan banın sayısı önemlidir. Süreden hesaplarsak yine zirvede ben varım.
Üstelik kaleye geçtim. Senle Stock forvetsiniz, geri kalanlar orta saha ve defans. Deniz hanımda lojistikten sorumlu.

Bu forum olmasa da başka forumda 2 yıl olacak juju, melo ve ben banliyiz hiçbiriniz bizimle yarışamazsınız jxjxjx

Bu forum olmasa da başka forumda 2 yıl olacak juju, melo ve ben banliyiz hiçbiriniz bizimle yarışamazsınız jxjxjx

2013 yılında bir forumda noel ve yıl başının farklı olduğunu anlatmaya uğraştım. Manevi değerlere saygsızlıktan banlandım ve halen banlıyım.
Bu konuda benimle yarışabilecek kimse yok.

arkadaslar tamam bütün banlar sizin olsun ben artık banlanmak istemiyorum asfdsgsjs

Bu işin raconu var hilo süresiz ban yiyen koğuş ağasıdır xd

Peki foruma girmediği halde reklamdan süresiz banlanana ne veriyoruz? Alırım bi çeyrek altınızı.

Geri