Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu listeden biri banlandığı zaman neden banlandı diye sorman yeterli....biraz daha sorgularsan banko listedesin.
demek ki mimli olunça farklı oluyo lari..bi de gercekten direnisci olduğunu fark ederlerse..yok ya ben sordum bir şey olmuyor dkahs sadece X bir kere bana üzerim seni demişti ama neden demişti bilmiyorum, sonra gönlümü almıştı haspam...
böyle böyle beni kandırıyolar hep
neyse başka bir sebebi olmalı...
sen mimlenecek ne yaptın ki... ben senin banlı olduğunu bile bilmiyordumdemek ki mimli olunça farklı oluyo lari..bi de gercekten direnisci olduğunu fark ederlerse..
lari bi dönem sansürsüz vardı ya, sen yoktun galiba orda. orda günde ortalama üç ban çıkıyordu biri de bendim işte asjshsjdsen mimlenecek ne yaptın ki... ben senin banlı olduğunu bile bilmiyordum
lari bi dönem sansürsüz vardı ya, sen yoktun galiba orda. orda günde ortalama üç ban çıkıyordu biri de bendim işte asjshsjd
evet ben de senin o dönemi hatırladım ya. baya zorlu bi sürecten gectin sanıyorum umarım simdi keyfin yerindedir?ben vardım ya, o dönem iş yerinde çok problem yaşıyordum, o sürece şiir gibi sövmüştüm o bölümde.
hatta herkes bi şaşırmıştı jdsk
tamam tamam aydınlandım, ufak tefek hatırladım
evet ben de senin o dönemi hatırladım ya. baya zorlu bi sürecten gectin sanıyorum umarım simdi keyfin yerindedir?
allah o bölümün cezasını versin dostu düsman etti, basımıza ne geldiyse oranın yüzünden geldi.....xd
oh iyi sevindim, ilahi adalet?....iyiyim iyiyim ama çok zordu, hepsi görevden alındı hilal dksj
ahahah kapandı gitti zaten o bölüm jdskk yanında bir şeyler götürerek... acıklı...
Biz bu saçları değirmende ağartmadık. Ban süresi değil atılan banın sayısı önemlidir. Süreden hesaplarsak yine zirvede ben varım.
Üstelik kaleye geçtim. Senle Stock forvetsiniz, geri kalanlar orta saha ve defans. Deniz hanımda lojistikten sorumlu.
Bu forum olmasa da başka forumda 2 yıl olacak juju, melo ve ben banliyiz hiçbiriniz bizimle yarışamazsınız jxjxjx
bosuna diva demiyoruz....Bu işin raconu var hilo süresiz ban yiyen koğuş ağasıdır xd