Banlandıktan Sonra Bir Süreliğine Ehlileşmek.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bu duhan da böyle banlandim söyle banlandim diyor devamli bu ban konularinda haa. Tamam reis bu kadar abartmaya gerek yok yani anladik sen tehlikesin tehlikenin içinden geldin en tehlikelisi de sensin
hahahahahaha boşuna mı yedim zamanında 1 senelik banı?
tabiki de söyleyeceğim.. burada da yerim diye düşündüm açıkçası ama güzel devam ettiriyorum hdhdh.
“bu duhan” demeniz beni üzer..

hahahahahaha boşuna mı yedim zamanında 1 senelik banı?
tabiki de söyleyeceğim.. burada da yerim diye düşündüm açıkçası ama güzel devam ettiriyorum hdhdh.
“bu duhan” demeniz beni üzer..
1 senelik ban'a ne sebep oldu ki hacı?

1 senelik ban'a ne sebep oldu ki hacı?
küfürden dolayı 1 haftada 2 kere 3 günlük ban yemiştim shhshd evet 1 haftada.
daha sonrasında yine küfür kıyamet tabi 1 senelik banı yemiştim.
konuyu hatırlamaya çalıştım ama galiba yönetimden biriyle atışmıştım emin değilim.
yönetim de buradaki arkadaşlar zaten hshdjdjdjc

o işler öyle olmuyor aslında..
72637367 kez ban yemiş biri olarak (bu konuda tecrübe benden tecrübe edinir o derece) söylemek isterim ki duruluyorsunuz birkaç ay..
bi sakinlikler bi dinginlikler işte efendime söyleyeyim bi böyle uslu durup şirinleri görmeler falan…
sonra dewam jsjdjdjd
Alışınca demek.....

Azenin yorumuna anırarak güldüm adas.d. ulan qwewqweq
tehlikenin içinden gelen 1 YALAKA

hiç banlanmayanlar olarak sayımızı bilelim canlarım.

Ben bir kez banlandım. O da Fenerbahçe içindi. Çok ulvi bir sebep. Sayılmaz o. Sarılalım gel. sklkks
Angie bebeğim sanki bu forumun en küçükleri de biziz gibime geliyor da neyse...yine de sana sarılırım...

Ben banlandim mi acaba ya hiç hatırlamıyorum..

Cok banlandim.
Ehlilesmek?
Bilmem.

valla bazıları var ki ehlileşmeyi bırak aynı şekilde devam ediyor banalgin yiye yiye kontrolünü kaybediyor napıcaksın o da haklı yasaklı ibaresini bazılarının üzerinde görmek çok iyi canımın içisi

Ceza, def oldugunuzu burada istenmediğinizi düşünmeyin ara vermek kendine gelmek gibi relax askdld

Geri