Hatem
Elmas Üye
+1hiç banlanmayanlar olarak sayımızı bilelim canlarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1hiç banlanmayanlar olarak sayımızı bilelim canlarım.
sen ve @Raijin foruma yılda 1 kere gelmek üzere yemin mi ettiniz.. görmüşken söyleyim dedim...
Ben hep buralardayım. Raijin sevgilisinden ayrıldı bunalımda. O yüzden girmiyor bir süredir
+Raskoo zaman Raijin teselli partisi yapalım..Raijin, sen, ben, @Stockholm Sendromu , @Hilal de olsun... @aegishjalmur a çok güvenemiyorum...
Camiye gidelim desem kafanı kuma gömersin@Publisher @Hatem parti diyince bildirim geldi.
@Publisher @Hatem parti diyince bildirim geldi.
O zaman Sakarya dönüşü minik bir İstanbul turu yapmak farz oldu..Camiye gidelim desem kafanı kuma gömersin
Tamam tüm masraflar hatemden.O zaman Sakarya dönüşü minik bir İstanbul turu yapmak farz oldu..
Magmaya bile inebilirim belki…Camiye gidelim desem kafanı kuma gömersin
@Hatem bu ne biçim bunalım, kandırdın mi beni?Magmaya bile inebilirim belki…
Benim bunalımlarım bunalım gibi değil ya.. Lanetim de bu benim işte naparsın… Parti ne zaman?@Hatem bu ne biçim bunalım, kandırdın mi beni?
adam resmen formunda, yüzüne renk gelmiş.
30-4 Şubat arası. Gerekli bilgilendirmeyi @Stockholm Sendromu hanım sizlerle paylaşacaktır...Benim bunalımlarım bunalım gibi değil ya.. Lanetim de bu benim işte naparsın… Parti ne zaman?
bekliyoruuuzzzz 444444 gözle <3330-4 Şubat arası. Gerekli bilgilendirmeyi @Stockholm Sendromu hanım sizlerle paylaşacaktır...
Bir miktar üzüldüm….30-4 Şubat arası. Gerekli bilgilendirmeyi @Stockholm Sendromu hanım sizlerle paylaşacaktır...
yok be içi kan ağlıyor. Günlerdir omzumda ağlıyor
Bir miktar üzüldüm….
Sadece şu kadarcık………..
Tarihi önceden bildirirseniz ayarlama şansım yüksekkız sen de gel, reklam edeyim herkese güzel bir kızla görüştüm diye..