Banka Bir Ay Sonra Kredi Kartımı İptal Etti Ne Yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
Keşke öyle bişi yapsalar. İptal edin diye arıyom arıyom etmiyolar. :/

kart bilgilerinizin güvenliği için iptal ediyoruz yerine yenisini yollayacağız dediler

ayy benimde kartımı iptal etsinler yakında k kartı mağdur listesine ekleneceğim bu gidişle :T:

kart bilgilerinizin güvenliği için iptal ediyoruz yerine yenisini yollayacağız dediler

Banka durduk yere güvenlik amaçlı kredi kartı iptali yapmaz ..
Muhtemelen şüpheli işlemlerde bulundun ( kredi kartınla nakte dönüş yapmak gibi ) , yada daha önce kart blokelerin falan artmıştır o yüzden iptal edilmiştir.

Ayrıca banka sana yeni kart yollayacağız da demiş , ne yapmalıyım derken neyi soruyosun hala :nee:

Banka durduk yere güvenlik amaçlı kredi kartı iptali yapmaz ..
Muhtemelen şüpheli işlemlerde bulundun ( kredi kartınla nakte dönüş yapmak gibi ) , yada daha önce kart blokelerin falan artmıştır o yüzden iptal edilmiştir.

Ayrıca banka sana yeni kart yollayacağız da demiş , ne yapmalıyım derken neyi soruyosun hala :nee:
yok o tarz şeyler yapmadım..10-20 arası borç ödeme tarihi...eğer o güne kadar gelmezse napıcam nasıl ödiycem onu sordum. ..sanırım bu dediğin işlemleri başka biri yapmış ekstrenizi inceleyin dedi bana

Kart numarana gerek yok , şubeye gidip tc numaranla halledersin
Hem git zaten şb ye işin aslını öğren

Ben kredi kartını iptal ettirmek için akla karayı seçiyorum, millet iptal edildi diye dert yanıyor. İşe bak.

yok o tarz şeyler yapmadım..10-20 arası borç ödeme tarihi...eğer o güne kadar gelmezse napıcam nasıl ödiycem onu sordum. ..sanırım bu dediğin işlemleri başka biri yapmış ekstrenizi inceleyin dedi bana

kredi kartını hagi bankadan aldıysan , o bankanın şubelerinden herhangi birinin gişesinden ödersin borcunu..

ben bu başlığı böyle açmamıştım kim düzenliyor bunları...yine konuyla uzaktan yakından alaka yok...sinir olduğumu düşünmesinler sakın...sadece zeka seviyeleri ağzımı açık bırakıyor..o kadar..

kredi kartın kopyalanmış olabilir. En kısa zamanda şubeye gidip kontrol ettir.

Geri