çıkmaz sorular
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Nabersiniz
nedir bu saçmalık ya
nedir bu saçmalık ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kart bilgilerinizin güvenliği için iptal ediyoruz yerine yenisini yollayacağız dediler
yok o tarz şeyler yapmadım..10-20 arası borç ödeme tarihi...eğer o güne kadar gelmezse napıcam nasıl ödiycem onu sordum. ..sanırım bu dediğin işlemleri başka biri yapmış ekstrenizi inceleyin dedi bana
Banka durduk yere güvenlik amaçlı kredi kartı iptali yapmaz ..
Muhtemelen şüpheli işlemlerde bulundun ( kredi kartınla nakte dönüş yapmak gibi ) , yada daha önce kart blokelerin falan artmıştır o yüzden iptal edilmiştir.
Ayrıca banka sana yeni kart yollayacağız da demiş , ne yapmalıyım derken neyi soruyosun hala :nee:
yok o tarz şeyler yapmadım..10-20 arası borç ödeme tarihi...eğer o güne kadar gelmezse napıcam nasıl ödiycem onu sordum. ..sanırım bu dediğin işlemleri başka biri yapmış ekstrenizi inceleyin dedi bana
sanırım fotoğraf makinasını alırken oldu.. limiti unutup adama çektirdikçe çektirdim ...kredi kartın kopyalanmış olabilir. En kısa zamanda şubeye gidip kontrol ettir.