Bana yardım edin lütfen

Konu sahibi son olarak 4617 gün önce görüldü
Eğer öyleyse ailesinin bu durumu öğrendikten sonra ona daha iyi davranacaklarını düşünüyorum.
Ailesinin de kafası karışık olabilir eğer öyle bir durum varsa...

daha iyi davranacak aile böyle saçma bi soru sormaz bu yaştaki birine bence.

zaten bu tip mevzularda sanki zaman durmuş gibi davranılması beni çok sinir ediyor.

o çocuk hiç büyümüyecekmiş gibi davranılması akıl alır gibi değil. (:

Ona alınan şeyler senin şu anki yaşında alinmadiysa böyle düşünmen yersiz olur. Ancak arkadaşlara katılıyorum. Karşına alıp ciddi bir şekilde konuşabilirsin. Özellikle "başkalarının ailen olmasını ister miydin" demelerinin sebebini merak ettiğini belirt. Gerçekten tahmin ettiğin gibi bir durum olmasa bile sana yönelik tavırları olumlu yönde değişecektir.

Ona alınan şeyler senin şu anki yaşında alinmadiysa böyle düşünmen yersiz olur. Ancak arkadaşlara katılıyorum. Karşına alıp ciddi bir şekilde konuşabilirsin. Özellikle "başkalarının ailen olmasını ister miydin" demelerinin sebebini merak ettiğini belirt. Gerçekten tahmin ettiğin gibi bir durum olmasa bile sana yönelik tavırları olumlu yönde değişecektir.

Bir anlamda en azından kızlarının olgun olduklarını düşünürler.

daha iyi davranacak aile böyle saçma bi soru sormaz bu yaştaki birine bence.

zaten bu tip mevzularda sanki zaman durmuş gibi davranılması beni çok sinir ediyor.

o çocuk hiç büyümüyecekmiş gibi davranılması akıl alır gibi değil. (:

Dediğim gibi ailenin kendi sorunları olabilir aile içi durumlarını bilmiyoruz.

Belki sen biraz abartıyorsundur küçük hanım? Hemen hemen her çocuk düşünmüştür bunu istediğini aldıramayınca, yaptıramayınca. Ama sen yine de bir konuş bakalım neden böyle davranıyorlarmış

Ailenin sana takındığı tavrın en temel nedeni Türk halkının çocukların da bir "karakteri" olduğunu hala kavrayamamasının neticesidir.

Oysa her ebeveyn çocukların da bir karakteri olduğu bilincinde olmalı ve çocuklarına bunu hissetirmelidir.

Senin şuan eski bir tablet ve telefon kullanmanın nedeni de henüz bir birey olarak kabul edilmeyişin.

Maalesef ailenin bu bilinçte hareket edeceğini düşünmüyorum , bu yüzden biraz daha sabretmen ve onların gözünde bir birey olmayı beklemen gerekir.

troll olduğu hem kız olup hem bilgisayar kasası istemesinden belli, gamer mısın sen napıcan kasayı?

Şimdi bir karikatür paylaşmak vardı bu konuya ama neyse :d

Bkz : yine geldi tipini ...

troll olduğu hem kız olup hem bilgisayar kasası istemesinden belli, gamer mısın sen napıcan kasayı?

Öyle olablır.
Yinede söyle düşünelim.
Burası herkese açık bir forum belki aynı sorunları yaşayan miniklerimiz vardır veya tesadüfen aynı sorunları yaşayanlara bir fikir öneri vermiş oluyoruz.
Böylede düşünmek gerek fikirimizi yazalım belki birilerine yardımı olur.

Evlatlık olduğunu düşünmen için çok basit ve gerçeği yansıtmayacak bulgular bunlar. Her ailede olabilecek şeyler yaşadığın. Ailede bazen bir çocuğa ilgi kayar hep. Ben küçükken babam da bana çok fazla ilgi gösterir, her şey ayağıma gelir, bir dediğim iki edilmezdi. Benden küçük kız kardeşim doğdu, ilgi ona kaydı. Ben de mi evlatlığım şimdi? :D
Aileler çocuklarına sevgi konusunda bazen acımasız bir bireye aşırı sevgi yüklerken diğerini ilgisiz bırakabilir. Sen duygusal davranmışsın.

12 yaşında ben de aynen böle düşünüyordum.
Sonra bi gün babamla kavga ettik ben zaten üvey evladım git has kızlarınla ilgilen dediydim :honk:
O günden sonra düzeldi her şey.
Şu an bu olanlara gülüyorum ve ergenliğime bağlıyorum :honk:

Bi de benim kafa zehirdi evlatlık alacak olsalar çocukları olmuyo olsa ilk çocukları evlatlık olurdu ben yine öz olurdum onlara ayıp olmasın diye kendi öz çocuklarından daha çok seviyorlar diye kendi kendimi teselli ederdim :honk: hey gidi günler hey

Bizim evde küçükler mi el üstünde tutuluyor nedir anlamadım ki ben de hep beni evlatlık almışlardır diye düşündüm jhjgk:D
Babannem ve halam olmasa simaramayacak misim demek ki :D:D

siz yine düşünmüşsünüz abim ablam ben daha ilk okula başlamadan önce seni çöpte bulduk sen bizim kardeşimiz değilsin diye ağlatıyorlardı hey gidi günler hey :)))

Geri