Bana yardım edin lütfen

Konu sahibi son olarak 4616 gün önce görüldü
Arkadaşlar ben kendi ailemin gerçek ailem olduğunu düşünmüyorum evlatlık alındığımı düşünüyorum peki niçin çünkü ben her ne yapsam da bana kızıyorlar ve abimi kendilerine baş tacı yapıyorlar daha sonra bana hiçbir şeyi lâyık görmüyorlar. Ben 12 yaşında olmama rağmen bunlar bana çok ağır yükler ben ne yapmalıyım. Kendi oğullarına 2000tl lik telefon ve 2000tl lik bilgisayar kasası aldılar bense tarihten kalma bir telefon ve küçük de bir tabletle yaşıyorum.

Gerçekten de bana hiç sevgileri yok ve annem hep ailenin başka biri olmasını istermiydin diyip duruyo
Ben onları kırmamak için hayır diyorum ama içim acıyor

bu yaşta bunları yaşaman çok zor birşey gerçekten.

yaklaşık 10 yıl sonra aynısını sende onlara soracak güce geleceksin ama bu zamanların çok zor.

O zaman annen ve babanı karşına alıp doğru düzgün neden böyle davrandıklarını tavırlarının sebeblerini sorabilirsin.
Sadece biraz cesaretini topla böyle şeyler sen gibi bir çok çocuğun başına geliyordur.

Canım benım belkide yaşın gereği böyle bişey düşünüyor olabilirler.
Birde bu yönden bak. Birçok insan bu yaslarda bu gibi düşüncelere kapılabiliyor. Haksızlık etme ailene. Etrafta birçok kötü haber dolanıyor eğer farkındaysan seninkilerde yaşın gereği seni koruma amaçlı almıyor olablırler.
Sen hiç kendini üzme. Birde neden evlatlık olasınki?
Senden önce bir abin var sonuçta çocukları olmasa ve evlatlık edinseler neysede 2. çocugu neden evlat edinsinler ?
Birde kız çocugu oldugun için bu yasta pek teknolojı manyagı olmaman açısından böyle düşünmüş olablırler.
Sen sıkma tatlı canını :) Bilip bilmeden anlam yükleme bu duruma.
He eğer çok rahatsızsan anne ve babanı karşına alıp sana neden bu kadar çok kızdıklarını sorabilir ve bundan üzüntü duydugunu dile getirebilirsin.

Canım benım belkide yaşın gereği böyle bişey düşünüyor olabilirler.
Birde bu yönden bak. Birçok insan bu yaslarda bu gibi düşüncelere kapılabiliyor. Haksızlık etme ailene. Etrafta birçok kötü haber dolanıyor eğer farkındaysan seninkilerde yaşın gereği seni koruma amaçlı almıyor olablırler.
Sen hiç kendini üzme. Birde neden evlatlık olasınki?
Senden önce bir abin var sonuçta çocukları olmasa ve evlatlık edinseler neysede 2. çocugu neden evlat edinsinler ?
Birde kız çocugu oldugun için bu yasta pek teknolojı manyagı olmaman açısından böyle düşünmüş olablırler.
Sen sıkma tatlı canını :) Bilip bilmeden anlam yükleme bu duruma.
He eğer çok rahatsızsan anne ve babanı karşına alıp sana neden bu kadar çok kızdıklarını sorabilir ve bundan üzüntü duydugunu dile getirebilirsin.

Bence en doğrusu karşısına alıp konuşması.

Gerçekten de bana hiç sevgileri yok ve annem hep ailenin başka biri olmasını istermiydin diyip duruyo
Ben onları kırmamak için hayır diyorum ama içim acıyor

Cidden böyle bşey soruyorlar mı ?
Bunun anlamını merak ettiğini sor bence
dediğim gbi al karsına konuş :/
Gerçekten garip bir durum.

Benim anne/babada aynısını ablamla bana yaptı da, şansın yok yani gerçek ailen çıkıyorlar büyüsende -.-

bence konuşmasın.

Belki seni hastanede karıştırmışlardır..

Bilsin ona göre davransın.
Yazık kıza.
Bu kadar kötü muameleyi kmse haketmiyor.
Aklında sürekli neden'ler dolaşacagına gerçeği bilmesi daha iyi.
Gerçi söylemezler orasıda ayrı yinede üzüntüsünü dile getirsin hiç değilse.

Geri