sahsi fikrim, durup dururken bir uyenin postundan alinti yapip , kafa bulan (salca olmak mi diyorsunuz siz ona) uyelerin banlarinin kaldirilmasina karsiyim. Herkes istedigi yere post yazma hakkina sahip ayrica kimse kimsenin salca olmalarini cekmek zorunda degil. Bir insan sizi defalarca ikaz edip hala ayni seyi yapiyorsaniz kimse kusura bakmasin haketmistir. Ayrica bilmiyorum benmi surekli turkce konusmadigimdan yoksa turkiyede yasamadigimdan dolayimi bazen o kadar agir mesajlar okuyorum ki siz bundan nasil keyif alabiliyorsunuz sasiriyorum. Eger ben oyle kafa bulup alay edersem benide banlayin
AYrica beyzaninda dedigi gibi bilindigi halde neden o tur yorumlar yapiliyor hayret resmen satasiliyor.
Ya ben ilk geldigimde hep suclu buldugunuz insnalar vardi bu forumda ve hic boyle olalar yasamiyorduk; herkes bi durup dusunmeli bence nerde kim hata yapiyor diye.
AYrica beyzaninda dedigi gibi bilindigi halde neden o tur yorumlar yapiliyor hayret resmen satasiliyor.
Ya ben ilk geldigimde hep suclu buldugunuz insnalar vardi bu forumda ve hic boyle olalar yasamiyorduk; herkes bi durup dusunmeli bence nerde kim hata yapiyor diye.