Ban'a Karşı Dimdik

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahsi fikrim, durup dururken bir uyenin postundan alinti yapip , kafa bulan (salca olmak mi diyorsunuz siz ona) uyelerin banlarinin kaldirilmasina karsiyim. Herkes istedigi yere post yazma hakkina sahip ayrica kimse kimsenin salca olmalarini cekmek zorunda degil. Bir insan sizi defalarca ikaz edip hala ayni seyi yapiyorsaniz kimse kusura bakmasin haketmistir. Ayrica bilmiyorum benmi surekli turkce konusmadigimdan yoksa turkiyede yasamadigimdan dolayimi bazen o kadar agir mesajlar okuyorum ki siz bundan nasil keyif alabiliyorsunuz sasiriyorum. Eger ben oyle kafa bulup alay edersem benide banlayin
AYrica beyzaninda dedigi gibi bilindigi halde neden o tur yorumlar yapiliyor hayret resmen satasiliyor.
Ya ben ilk geldigimde hep suclu buldugunuz insnalar vardi bu forumda ve hic boyle olalar yasamiyorduk; herkes bi durup dusunmeli bence nerde kim hata yapiyor diye.

açıklama yapılmış denilmiş ki. neden cevap verirken 'muhattab yerine birçok kişiyi kapsıyor' lakin kendi açıklamasında 'üstteki üye ile asansörde kalsan konusuna yazacak kadar delirmedim' deniliyor. Yani bunu oynayan delirmiş birçok kişi. hmmm. anlıyorum.

yazık la açın banlarını şunların acıdım yeminle canını yidiklerim xd (samimi)

bu seferlik affet yönetici dayısı ben kefilim bunlara bi daha yapmicaklarmış çok pişmanlar xd

Herkesin yazdıklarını okudum. LaL in özeli hakkında söylenenleri doğru bulmamakla beraber belirtmek istiyorum ki malumatfuruşun banlanmasında LaLin uzaktan yakından alakası yok. Burada hiç bir zaman şahsi olarak kimseyi banlamadım. ve banlanan üye banlanmadan önce tarafımca mutlaka özel mesaj yoluyla uyarılıyor. (saygılı bir şekilde bunu dile getirmeme ve her zaman "lütfen" sıfatıyla izah etmeme rağmen çoğu kez kaba bir uslupla karşı cevap yazılsada.) LaLin uyarılmadığını söyleyen kişiler nereden bilebiliyor onuda özel mesajla uyarmadığımızı? LaL ile benim hiç bir samimiyetim yok kendisini kayıracak değilim. kendiside uyarılara kulak asmadığında banlanacağını bilmekte.
Bu forumda bulunan kimse bir dine inanmak zorunda değil. kimse inançlı olmak zorunda da değil.
hatta ve hatta isteyen herkes tanrının var olmadığı tezini savunabilir. ki dikkat ederseniz bunlar yapılıyordu ve yapılıyorda. Ancak alay edemez Ayrıca kimseye ateist muamelesi şimdiye kadar hiç bir zaman yapmadım. ortada bir sorun varsa her açılan konuyu konuyla alakasız yerlere çekilmesi ve alaycı bir uslupla ele alınmasıdır. Herkes fikirlerini söylediğine göre konu diğer kişiler arası tartışmaya çekilmemesi için kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri