Ban'a Karşı Dimdik

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için uslüp her şeyden önemlidir ..
Kim neye inanırsa inansın eğer tartışma içerisinde konudan çıkıp işi polemiğe döküyorsa, kibirle ve alaycı ifadelerle karşısındakini rencide ediyorsa cezayı hak eder ..
Sevgili arkadaşlar bakın burada yorum yaparken hiç değilse " bir gün yüz yüze gelebilme ihtimalimizi " düşünün ..
Yüz yüze iken kim kiminle dalga geçer ? Kimse geçmez değil mi ? Klavye aralarına sızan şeytan'ı kuyruğundan çekip atın ve kim olursa olsun saygısızlık yapmayın bunu her iki ya da üç ya da dört artık kaç taraf varsa onlar için söylüyorum ..
İnanın ben de kimsenin banlanmasından memnun değilim lakin zaman zaman buna adeta mecbur bırakılıyor yöneticiler ..
Suçu önce kendimizde arayalım ..
Ve son olarak yönetici arkadaşlarıma gerçekten samimi olarak rica ediyorum ; Yapabilirlerse Malumat'ın da Yüksel'in de Black'ın da banını açın ne olur ..
Varsa hatır hakkımızı kullanmak isteriz .. Bir daha yaparlarsa da söz asla sizden böyle bir şey istemem ..

valla ben yüzyüze de dalga geçiyorum arkadaşlarımla veya başka insanlarla :)
taş yerinde ağırdır ayrıca, görüşü ne olursa olsun bunu akıl ve mantık çerçevesinde savunan insanlarla dalga geçilmiyor zaten, hatta geçilemez. örnek sensin bu dediklerim için. seni ve tarzını seviyorum ben, ayrı düştüğümüz noktalar olsa da yazdıklarıyla dalga geçemeyeceğim bir insansın.

hiçbir forumda bu kadar rahat siyasi liderlere ve dini değerlere aşağılayıcı küçük düşürücü yorumlar yazılmaz. böyle demişsiniz de müdür konu zerdüştlük hinduizm olduğu zaman saçma sapan din diyebiliyonuz onu napacaz?
Onlara da saçma sapan din diyenler banlanır.Ben söylemediğim için bunun yorumunu ben yapamam benim hangi yorumumda saçma sapan din saçma sapan millet sözünü okudunuz ? sadece din içinde demiyorum ben, siyasi olsun din olsun millet olsun hepsi aynıdır. Kimsenin dini değerleri aşağılanmaz , açılan herhangi bir din konusuna bile girilip ay bizi keser şimdi bunlar diye yorum yapılıyor, kellemizi uçururlar diye yorum yapılıyor. bu yoruma cevap verince tartışma çıkıyor bu mu tartışma uslubu ? bütün tartışmaları gözden geçirin bakalım kimlerin uslubu haddi aşıyor ? Ben senin milletine laf edebilirmiyim mesela ? yada inandığın dine ? Ne haddime. Sen taşa taparsın ben Allaha. Ben senin taptığını nasıl alay konsu ederim.konu bu yoksa kimse banlanmasın tabi ne gerek var

Onlara da saçma sapan din diyenler banlanır.Ben söylemediğim için bunun yorumunu ben yapamam benim hangi yorumumda saçma sapan din saçma sapan millet sözünü okudunuz ? sadece din içinde demiyorum ben, siyasi olsun din olsun millet olsun hepsi aynıdır. Kimsenin dini değerleri aşağılanmaz , açılan herhangi bir din konusuna bile girilip ay bizi keser şimdi bunlar diye yorum yapılıyor, kellemizi uçururlar diye yorum yapılıyor. bu yoruma cevap verince tartışma çıkıyor bu mu tartışma uslubu ? bütün tartışmaları gözden geçirin bakalım kimlerin uslubu haddi aşıyor ? Ben senin milletine laf edebilirmiyim mesela ? yada inandığın dine ? Ne haddime. Sen taşa taparsın ben Allaha. Ben senin taptığını nasıl alay konsu ederim.konu bu yoksa kimse banlanmasın tabi ne gerek var

Genelden bahsettim müdür genellikle forumlarda islamiyet dışı bütün dinlere saydırırsın bi sıkıntı olmaz, ta ki ucu yöneticinin değerlerine dokunana kadar. siyasette de aynı durum yönetici sağa meyillidir solcuya giydirirsin kimse sana bi şey demez yada tam tersi. söz konusu tarafsızlık, yüksel neden ban yedi bilmiyom ama malumatın ban yemesi çok saçmaydı.

:ban: Hayir..! ;p

Genelden bahsettim müdür genellikle forumlarda islamiyet dışı bütün dinlere saydırırsın bi sıkıntı olmaz, ta ki ucu yöneticinin değerlerine dokunana kadar. siyasette de aynı durum yönetici sağa meyillidir solcuya giydirirsin kimse sana bi şey demez yada tam tersi. söz konusu tarafsızlık, yüksel neden ban yedi bilmiyom ama malumatın ban yemesi çok saçmaydı.
Ben yükselinde blackında malumatın da ban nedenini bilmiyorum en son gördüpümde bir konuda tartışma vardı sabah döndüğümde banlanmışlar . Bende genel tavırlardan bahsettim , burada benim dinim olsun yada başka bir din olsun kimse dinine laf ettirmez. Normali de budur zaten, insanların en önemli şeyleridir dinleri , birisi kötü bir söz söylese yada ima etse bile tepki verilir.İslamın ilk yayıldığı günlerde de putlar yıkıldı diye müslüman olanlara işkenceler yapıldı. cünkü onların değerleri de putlardı. Herkes inandığı şeyi korur yani demek istediğim bu

Tabi burada atladığımız bir konu var ki o da yöneticilerin ne düşündüğüdür ..
Banlanan arkadaşları uyardıklarından eminim .. Özel mesajlarda aralarında nasıl bir dialog geçti bunu da bilmeden yorum yapmak doğru olmaz ..

Yemişim yönetimin düşündüğünü herhangi forumda yönetimle aram iyi olsun boktan yere bi üyeyle tartışıp banlattırabilirim, sistem öyle işliyo çünkü.

BU FORUMDA HANGİ ATE'ye " inanacaksınız ulan " diye baskı yapıldı ..?
Kime " Bre zındık tekbir getir " dayatması yapıldı
eksen'in yaptığı şu yorumdan sonra konuşmam ben.allah razı olsun bunları yapmadığınız için

yüksel kendisini tehdit eden black'e hizbullah dediği için
malumatfuruş "sizin gibiler yüzünden insanlar mülümanlara düşman oluyor" dediği için banlandı.
gerçekten de dinle ölümüne dalga geçmişler , çok tolerans gösteriliyo haklısınız............

Bu forumda hiç kimse haksız yere ban yemez ban yiyenlerinde mutlaka birşey yapmışlardır veya haketmişlerdir ki ban yemişlerdir hakedene hakettiğini vereceksin

Biz her türlü yeriz siz canınızı sıkmayın, adam gibi takılsanız no problem fakat alaycı bir uslubunuz var bunu düzeltin sonra bakarız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri