imported_Serdar
Üye
- Web sitesi
- www.facebook.com
Shameless bence tek geçer mutlaka izle bir önerende ben olayım bu diziyi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ay shameless taze bitti.
Ben Mr. Robot'a başlıyorum arkadaşlar.
Hiç pişman olmayacaksın ama bir günde 2-3 bölüm izleme acayip baş ağrısı yapıyor o dizi![]()
Kız niye öyle diyosun ben gece başladığım zaman uykum gelmiyor valla 1. Sezon ilk bölümü izledim bu kez yavaş gidicem çok beğendim o Elliot ne zeki tatli bi adam yerim.
3 gün veriyorum en fazla, dayanmaz sana
6 sezonu 2 haftada hiç ettin![]()
Zaten bir günde 2 den fazla izleme sakın ciddi baş ağrısı yapıyorKız niye öyle diyosun ben gece başladığım zaman uykum gelmiyor valla 1. Sezon ilk bölümü izledim bu kez yavaş gidicem çok beğendim o Elliot ne zeki tatli bi adam yerim.
Tatlısı :$ haftasonu diye birşey var ya da akşamları zaten TV izlemiyorum [emoji14] o zaman rahat izleniyorTatlım sen çalışıyor musun yatıyor musun anlamadım, nasıl vakit ayırıyorsunuz bunlara :s
O zaman hava soğuktu yağmur vardı evden çıkmaya useniyodum şu an durum farkli:asd::p
Tatlısı :$ haftasonu diye birşey var ya da akşamları zaten TV izlemiyorum [emoji14] o zaman rahat izleniyor
Soğuk olunca çıkmaya üşeniyorum arabayı garajdan çıkarmaya bile üşeniyorumhaftasonunu evde dizi izleyerek geçireceğini düşünmedim kuzu :oy:
Soğuk olunca çıkmaya üşeniyorum arabayı garajdan çıkarmaya bile üşeniyorum![]()
Chevrolet cruze [emoji14] yakında bir tanecik de 125 CC lik motor alıcam [emoji7]Araban mı vaaaaarrrr:nee:
şimdi hava güzel mi :oy:
Chevrolet cruze [emoji14] yakında bir tanecik de 125 CC lik motor alıcam [emoji7]
Hayrına mı çalışıyoruz [emoji1] [emoji1] [emoji16]Bak hiçte haberim yokhayırdır nerden bu zenginlik [emoji14]