Bana bi dizi bulalım.

Konu sahibi son olarak 2994 gün önce görüldü
ben sherlock a başlıyorum hacı

Hala başlamadın mı sen :sırıt:

Sherlock on numara fazla bir bölüm yok ama Serap 3 sezon 3er bölümden oluşuyor 4.sezon ocakta bekliyoruz malesef :(
Ayrıca anime önereyim ben Noragami iziliyorum 2.sezon yayınlanıyor, ayrıca uzun soluklu Fairy Tail var.Çoğu izlediğiklerim önerilmiş zaten :tatlı:

Sherlock on numara fazla bir bölüm yok ama Serap 3 sezon 3er bölümden oluşuyor 4.sezon ocakta bekliyoruz malesef :(
Ayrıca anime önereyim ben Noragami iziliyorum 2.sezon yayınlanıyor, ayrıca uzun soluklu Fairy Tail var.Çoğu izlediğiklerim önerilmiş zaten :tatlı:

sherlock çok iyi ya gerçi filmdeki robert downey i görmek çok daha güzeldi ama senaryolar harika:)

sherlock çok iyi ya gerçi filmdeki robert downey i görmek çok daha güzeldi ama senaryolar harika:)

Ya ben Sherlock Holmes izliyordum Robert'a alışmıştım diziye başlayamam dedim sonra neyse bir bölüm bakayım dedim alışamam sandım ama Benedict fena oynuyor çok yakışıyor ona karakter bence :D

önce ki bitti işte Bugün başlarım :D

Listede klasiklerden LOST neden yok :).
Sherlock Kesinlikle tavsiye edilir.
Black mirror bunu bir yere yaz!!!!!!

Black mirror
Sherlock
True dedective ozaman ;).

narcos var, ilk sezonu bitti. güzel dizi, tavsiye ederim

Prison Break izlemediysen :p
Heroes severek izlemiştim :)

Geri