A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Açılımını pek merak etmediğim ama bu tür ortamlarda reytingi pek yüksek bir uygulama.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yılın en çok ban atan admini diye irc yılın oscarları bölümünde konu açılmalı.
İçimizi dökeriz.
Edelim. (:Gel Seninle Biraz Muhabbet Edelim.
Sen Forumsal da Admindin Değil mi![]()
![Prenses-Ciklet[1].gif Prenses-Ciklet[1].gif](https://www.forumsal.net/data/attachments/10/10383-5551628e246129751d85ea79e7df9b85.jpg?hash=VVFijiRhKX)
Edelim. (:
Piremses üyeydim ben.Rengimde fosforlu pembeydi.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, admin olduğumu vurgulamak istemediğim için o soruna ciddi bir cevap vermemiştim aslında. (:Bir Postunda Admindım Dedın istersen Onuda Çıkartırım.
Ama Benim Bildiğim Kadarıyla Onursal Uye IdınRank Rengınde Grı İdi.
Beni Samimı Arkadasın @Alaz ( Merve ) Kusuna Sor
Sizler Sadece Size Yansıyan Tarafını Goruyorsunuz. Şimdı Sana Soruyorum Bir İnsana Kac Sefer Yapma Dersin Yada 5 Yasındakı Cocuğa Bile Yapma Dediğimızde Susuyor. Ama Bazıları Devam Ediyor Sonra Onların Arkadasları Koro Halinde Bize Saldırıyor. Yönetım Haksız Ban Uyguladı Diye .
Sana Afiyet Olsun .
Ekli dosyayı görüntüle 10435
www.ircforumlari.com.tr
Öncelikle şunu belirtmek isterim, admin olduğumu vurgulamak istemediğim için o soruna ciddi bir cevap vermemiştim aslında. (:
Evet onursaldım, hatta burda da yetkim vardı. (:
Alaz kuşuma sormama gerek yok, o kendi bildiği ile ben kendi bildiğim ile varım.
(Son olarak anlattığın şeyden hiçbir şey anlamadım.)
Ama zaten kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumludur.
Koro halinde üzerime gelindi demişsin.
Forumsaldan biri sizi rahatsız mı etti? Eğer öyleyse söyle bende bileyim. (: Ya da hem orda olup hem burda olmam mı sorun?