Ban

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Açılımını pek merak etmediğim ama bu tür ortamlarda reytingi pek yüksek bir uygulama.

en nefret ettigim şey keyfi ban çok çok küfür hakaret rahatsızlık olmadıkça başka amaçlar için forum üyeleri rahatsız olmadıkça ve başka amaçla foruma kişi gelmedikçe ban atılmamalı en son düşünülmesi gereken şeydir bence ban öncelikle konuşmalı insanlar konuşarak çözümlenebilinir helede kendi yaptıgı birşeyi bir üye yaptıgı an kendini ya da yakın üyeleri görmeyip o üyeyi görüyorsa iş daha vahim olur o yüzden ban olmasın ya niye ban var arkadaş :D

Bağzı nalet olası adminlerin , keyfe verilen bir ban şekli.

Osmanlı devletinde Hırvatistan'daki sancak beylerine verilen unvan :honk:

Bi de banmak var. O da katı bi şeyi sıvı bişeyin içine batırıp çıkarmak. Ekmeği yemeğin suyuna banmak gibi :honk:

Bi de bi de forumlarda ban var. O da çeşitli sebeplerden ötürü kullanıcının siteye girişini yasaklamak, engellemek.

Tartıştığı üyenin süresiz banlanmasını isteyen azaya;

"Sen de banı buldun süresizini istiyorsun."

-Murat​

B.A.N açılımı:" Benin anlayan nerede "

Sanal ortamda bir nevi ölmek. Tek fark; geri gelenlerin olabilmesi.

Yılın en çok ban atan admini diye irc yılın oscarları bölümünde konu açılmalı.
İçimizi dökeriz.

Bir Postunda Admindım Dedın istersen Onuda Çıkartırım.

Ama Benim Bildiğim Kadarıyla Onursal Uye Idın :) Rank Rengınde Grı İdi.
Beni Samimı Arkadasın @Alaz ( Merve ) Kusuna Sor :)

Sizler Sadece Size Yansıyan Tarafını Goruyorsunuz. Şimdı Sana Soruyorum Bir İnsana Kac Sefer Yapma Dersin Yada 5 Yasındakı Cocuğa Bile Yapma Dediğimızde Susuyor. Ama Bazıları Devam Ediyor Sonra Onların Arkadasları Koro Halinde Bize Saldırıyor. Yönetım Haksız Ban Uyguladı Diye .

Sana Afiyet Olsun .

Prenses-Ciklet[1].gif

Edelim. (:
Piremses üyeydim ben. :( Rengimde fosforlu pembeydi.

Barbunyaya oy verenler banlansın.

Bir Postunda Admindım Dedın istersen Onuda Çıkartırım.

Ama Benim Bildiğim Kadarıyla Onursal Uye Idın :) Rank Rengınde Grı İdi.
Beni Samimı Arkadasın @Alaz ( Merve ) Kusuna Sor :)

Sizler Sadece Size Yansıyan Tarafını Goruyorsunuz. Şimdı Sana Soruyorum Bir İnsana Kac Sefer Yapma Dersin Yada 5 Yasındakı Cocuğa Bile Yapma Dediğimızde Susuyor. Ama Bazıları Devam Ediyor Sonra Onların Arkadasları Koro Halinde Bize Saldırıyor. Yönetım Haksız Ban Uyguladı Diye .

Sana Afiyet Olsun .

Ekli dosyayı görüntüle 10435
Öncelikle şunu belirtmek isterim, admin olduğumu vurgulamak istemediğim için o soruna ciddi bir cevap vermemiştim aslında. (:

Evet onursaldım, hatta burda da yetkim vardı. (:
Alaz kuşuma sormama gerek yok, o kendi bildiği ile ben kendi bildiğim ile varım.

(Son olarak anlattığın şeyden hiçbir şey anlamadım.)

Ama zaten kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumludur.
Koro halinde üzerime gelindi demişsin.
Forumsaldan biri sizi rahatsız mı etti? Eğer öyleyse söyle bende bileyim. (: Ya da hem orda olup hem burda olmam mı sorun?

Unutmadan o gifi ben eklettim, çok sevimli dimi?

Yazdiğim Postu Bir Daha Oku :)

Üzerime Değil.Üzerimize :D
,
Bana Gelse Ses Etmem :p

Yok Ne Alaka Biz Mutluguz İlerde Kocaman Ailemız Olacak Limon :)

Eger Bırgun Cıddı Konusmak Isdersen Sorularına Cevap Vereyım. Ama Bu Şekil Salla Baş Yaparsan Olmaz :D

Amacım Senınle Sohbet Etmek Değildi Sadece Senmisin Değilmısın Dıye Emin Olmak İstedim.

Kolay Gelsin Sana

Sanırım Şimdı Anladın . Balböceği

Gecen Güzel Olsun :)

Öncelikle şunu belirtmek isterim, admin olduğumu vurgulamak istemediğim için o soruna ciddi bir cevap vermemiştim aslında. (:

Evet onursaldım, hatta burda da yetkim vardı. (:
Alaz kuşuma sormama gerek yok, o kendi bildiği ile ben kendi bildiğim ile varım.

(Son olarak anlattığın şeyden hiçbir şey anlamadım.)

Ama zaten kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumludur.
Koro halinde üzerime gelindi demişsin.
Forumsaldan biri sizi rahatsız mı etti? Eğer öyleyse söyle bende bileyim. (: Ya da hem orda olup hem burda olmam mı sorun?

O değilde büyücü reklam yaptığı için inşallah ban yemez.

Geri