Ban yiyince foruma küsen üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eksik var listede anadilini konuşan birini propaganda ile suçlamak kjkjkjkjkj eklemiş olayım
evinde konusurken, camından dısarıya atmadım seni, toplum için de uyarılara dikkate almadığın için oldu. Tekrarında yine olur, laf sokmaya devam edersen yine ve yeniden. Forumda olanları az cok değişiklikleri fark etmişsindir tahammül seviyem çok yüksek değil burası da senin racon kesebileceğin bir yer değil ve o kişi ben değilim. eğlen X bas çık git.

evinde konusurken, camından dısarıya atmadım seni, toplum için de uyarılara dikkate almadığın için oldu. Tekrarında yine olur, laf sokmaya devam edersen yine ve yeniden. Forumda olanları az cok değişiklikleri fark etmişsindir tahammül seviyem çok yüksek değil burası da senin racon kesebileceğin bir yer değil ve o kişi ben değilim. eğlen X bas çık git.
O kadar sebep yazılmışsan benim yazdığıma takılmış olman ne ilginç ki herkeste ortadaki büyük haksızlığın farkında :) ve lütfen tehtit vari konuşmayın neyse istediğiniz açık ve met söyleyebilirsiniz bırası benim mekanım benim borum öter senide istemiyorum derseniz çok daha anlaşılır olabilir herşeye bir kulp bulmaktan daha iyi olabilir değil mi ?

O kadar sebep yazılmışsan benim yazdığıma takılmış olman ne ilginç ki herkeste ortadaki büyük haksızlığın farkında :) ve lütfen tehtit vari konuşmayın neyse istediğiniz açık ve met söyleyebilirsiniz bırası benim mekanım benim borum öter senide istemiyorum derseniz çok daha anlaşılır olabilir herşeye bir kulp bulmaktan daha iyi olabilir değil mi ?
senin kadar kendini nimetten sanan bir arkadaş daha görmedim ben, var oluşunu da bu kadar önemseyen ciddi ciddi sıktın artık biliyormusun, ılımlı yaklaştıkça sen hala bazı şeyleri diretip ısıtıp ısıtıp önüme getirmen de kabak tadı vermeye başladı, sen kürt felan değilsin bence ne olduğunun da farkında bile değilsin, ablacım senin derdin ne ? bir kural varsa vardır onu da uyguladım yok ana dilimde konusturmuyorlar da yok şöyleler de bu DEVLETİN BİR TEK DİLİ VAR ODA TÜRKÇE BU FORUMDA ARADA SIRADA YABANCI DİLLER KONUSULUR BUNA İZİN VARDIR SÜREKLİLİĞİ OLMADIĞI SÜRECE DİYE ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEMİŞKEN durup durup aynı muhabbeti açıyorsun çünkü bundan besleniyorsun, benim anlatmak istediğim propagan da tam da bu! kendi öz varlığın ile topluma kendini kanıtlayamadığından sürekli bizi eziyor beni ezikliyorlar dilime karsılar gibi algı olusturuyorsun hanfendi senin ne olduğun neye inandığın hangi dil de konuştuğun zerre umrumda değil senin zerre umrumda olmadığın gibi bir daha bu konuyu açar isen seni BANLAMAYACAĞIM SANA SÖZ VERİYORUM

senin kadar kendini nimetten sanan bir arkadaş daha görmedim ben, var oluşunu da bu kadar önemseyen ciddi ciddi sıktın artık biliyormusun, ılımlı yaklaştıkça sen hala bazı şeyleri diretip ısıtıp ısıtıp önüme getirmen de kabak tadı vermeye başladı, sen kürt felan değilsin bence ne olduğunun da farkında bile değilsin, ablacım senin derdin ne ? bir kural varsa vardır onu da uyguladım yok ana dilimde konusturmuyorlar da yok şöyleler de bu DEVLETİN BİR TEK DİLİ VAR ODA TÜRKÇE BU FORUMDA ARADA SIRADA YABANCI DİLLER KONUSULUR BUNA İZİN VARDIR SÜREKLİLİĞİ OLMADIĞI SÜRECE DİYE ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEMİŞKEN durup durup aynı muhabbeti açıyorsun çünkü bundan besleniyorsun, benim anlatmak istediğim propagan da tam da bu! kendi öz varlığın ile topluma kendini kanıtlayamadığından sürekli bizi eziyor beni ezikliyorlar dilime karsılar gibi algı olusturuyorsun hanfendi senin ne olduğun neye inandığın hangi dil de konuştuğun zerre umrumda değil senin zerre umrumda olmadığın gibi bir daha bu konuyu açar isen seni BANLAMAYACAĞIM SANA SÖZ VERİYORUM
Bu ne gerginlik ! herkes yediğim ban nedenlerini alaycı bir tavırla yazmış gülüp eğleniyor keza bende çok ciddiye almadığımdan gırgır olsun diye yazdım siz neden bukadar gerildiniz pardon ortada bi tartışma gerginlik felan yok o yüzden soruyorum banlanmak falanda umrumda değil nasıl bir yer yA burası sürekli bi dayatmalar görüm yahu tartışma platformu neyse mekan sizin olsun hayrını görün sıkıldım sizden ve ayrıştırıcı tutumunuzdan son bişey gerginliğinizin sebebi çok net neznimce sanırım aptal olmayan her kes anlamıştır lütfen postlarımı geçen sefer ki gibi silmeyin insanlar okusun çünkü yalan yanlış bilgi veriyorsunuz üyelere

kadın giderken bile, olayı çok farklı yere evirmeyi başardı pes. neyse azcık huzur.

kavga etmeyin kulaklarınızı çekerim.

arada bir almanlarin alman chattine giriyom
arada sirada bazan kafam estimi türkce yaziyom
türkce yazinca aninda saniyesinde banliyorlar beni
bende banlanmayi bahane ediyom chatte girmiyom

burda hic banlanmadim

@Swat
işaret dili ögreniyorum

yakinda işaret diliyle yazacam
hic banlanmadim

şimdiden kurallarin icine koy işaret dile serbes diye

arada bir almanlarin alman chattine giriyom
arada sirada bazan kafam estimi türkce yaziyom
türkce yazinca aninda saniyesinde banliyorlar beni
bende banlanmayi bahane ediyom chatte girmiyom

burda hic banlanmadim

@Swat
işaret dili ögreniyorum

yakinda işaret diliyle yazacam
hic banlanmadim

şimdiden kurallarin icine koy işaret dile serbes diye

azizim yanlışın var seni türkçe konuşuyorsun diye değil, türkçe konuşamıyorsun diye banlıyorlardır.

neyse ben bi gidim uyuyum
uyaninca ilk firsatda bu valoyu bi ögrenim bari
her siteden eksik kaldim ordan bari eksik kalmayim

halbuki ban yiyince düsturumuz aynen şu şekil olmalı:

tumblr_of9axu8yUT1ujmvy2o1_500.jpg

neyse ben bi gidim uyuyum
uyaninca ilk firsatda bu valoyu bi ögrenim bari
her siteden eksik kaldim ordan bari eksik kalmayim
Sabaha kadar internette okey oynarsan, birilerini ararsan tabiiki sabah olunca uyumaya gidersin.

Geri