Balli yulaf muhallebisi (utopik tatli)

• Kullanıcı Mathilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pasta-Tatlı-Reçel-Marmelatlar
Konu sahibi son olarak 2094 gün önce görüldü
Yulaf seven ve her gun mutlaka tuketen biri olarak daha farkli tarifler de verebilirim efendim xd

Ben diyetteyim o yüzden her akşam yoğurt yulaf ezmesi yiyorum bazende içine keten tohumu katıyorum ama başka tariflerin varsa alırım vala.. .d

Tarifi alayim biyikgörl

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimki biraz insani olculerde .p yani sporcu olmadigimdan normal olculerde. ama sen orantilayip kendine gore yapabilirsin. 2 yemek kasigi yulaf ezmesini sutle islatiyorum, cok degil ustunu gececek kadar sut yeterli. Sonra uzerine 1 tam yumurta ve 1 yumurta akini ekleyip guzelce cirpiyorum. Sonra tavada guzelce pisiriyorum. Yaninda kapya biber, peynir, maydanoz:k1::k1::k1:

Sirius sen kalp ben kalp biyik :mathilda: seviyorum xd

Yulafi islatmadan mikserden gecirip un kivamina getirsek nasil olur.
Kapya biber yerinede isot kullanirim artik.
Tesekkurler iyilerin dostu kotulerin dusmani biyik görl :cici:

Ben diyetteyim o yüzden her akşam yoğurt yulaf ezmesi yiyorum bazende içine keten tohumu katıyorum ama başka tariflerin varsa alırım vala.. .d

Ben de arada oyle yiyorum, yulaf keten tohumu yogurt cok az zeytinyagi, bence cok lezzetli:k1:
Bir onceki postta yulafli omlet tarifim var bak xd
Bide yayla corbasi seversen onun tarifini verebilirim xd
Tatli alternatifleri genelde ayni cunku; yulafi sutle pisirip balla ya da muzla tatlandiriyosun o kadar xd

Benimki biraz insani olculerde .p yani sporcu olmadigimdan normal olculerde. ama sen orantilayip kendine gore yapabilirsin. 2 yemek kasigi yulaf ezmesini sutle islatiyorum, cok degil ustunu gececek kadar sut yeterli. Sonra uzerine 1 tam yumurta ve 1 yumurta akini ekleyip guzelce cirpiyorum. Sonra tavada guzelce pisiriyorum. Yaninda kapya biber, peynir, maydanoz:k1::k1::k1:

Sirius sen kalp ben kalp biyik :mathilda: seviyorum xd

Sıkıntı yok bende sevdim ama çaktırmıyorum:d

Yulafi islatmadan mikserden gecirip un kivamina getirsek nasil olur.
Kapya biber yerinede isot kullanirim artik.
Tesekkurler iyilerin dostu kotulerin dusmani biyik görl :cici:

Bence gerek yok, cunku oyle guzel pisiyo ki icinde yulaf oldugunu anlamiyosun bile:aeg:
Afiyet olsun dislek siporcu xd

Ben de arada oyle yiyorum, yulaf keten tohumu yogurt cok az zeytinyagi, bence cok lezzetli:k1:
Bir onceki postta yulafli omlet tarifim var bak xd
Bide yayla corbasi seversen onun tarifini verebilirim xd
Tatli alternatifleri genelde ayni cunku; yulafi sutle pisirip balla ya da muzla tatlandiriyosun o kadar xd

Omlet sevmem yayla çorbasıda.. .d Kilo yapıcı şeyleri seviyorum ben genelde.. .d

Teşekkür ederim tariflerin için.. .p

Geri