Balli yulaf muhallebisi (utopik tatli)

• Kullanıcı Mathilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pasta-Tatlı-Reçel-Marmelatlar
Konu sahibi son olarak 2092 gün önce görüldü
Lezzetiyle sizi tatli tatli hipnoz edecek, bunu yaparken de gidinizdan poponuzdan fazlalik olup tasmiycak:u2: Masumiyetiyle kalbinizi fethedecek utopik tatli tarifi icin 5 dakikanizi ayirmaniz yeterli xd

pGBbQa.jpg

3 kasik yulaf ezmesi
1 su bardagi sut
1 tatli kasigi bal
1 2 damla vanilya aromasi
Istege gore kuruyemis ve kuru meyve

Simdiiiii oncelikle yulaf ezmesini un haline gelene kadar robotta cekiyoruz. Sonra sut ve vanilya aromasi ile karistirip kisik ateste yogunlasana kadar karistirarak pisiriyoruz. Muhallebi kivamina gelip gobek atmaya basladiginda altini kapatip 1 2 dakika sogumaya birakiyoruz. En son icine damak tadiniza gore miktarini ayarladiginiz bali ekleyip karistiyoruz. Servis kaselerinin dibine kuruyemis ve kuru meyvelerden koyup uzerine muhallebimizi dokuyoruz. En son uzerini de kuruyemis ve meyve ile susluyoruz. Sonra kasikla daliyoruz allah ne verdiyse xd
Dayanabilirseniz sogumasini bekleyin tabii ahsfsjsfsjs

Lezzetiyle sizi tatli tatli hipnoz edecek, bunu yaparken de gidinizdan poponuzdan fazlalik olup tasmiycak:u2: Masumiyetiyle kalbinizi fethedecek utopik tatli tarifi icin 5 dakikanizi ayirmaniz yeterli xd

pGBbQa.jpg

3 kasik yulaf ezmesi
1 su bardagi sut
1 tatli kasigi bal
1 2 damla vanilya aromasi
Istege gore kuruyemis ve kuru meyve

Simdiiiii oncelikle yulaf ezmesini un haline gelene kadar robotta cekiyoruz. Sonra sut ve vanilya aromasi ile karistirip kisik ateste yogunlasana kadar karistirarak pisiriyoruz. Muhallebi kivamina gelip gobek atmaya basladiginda altini kapatip 1 2 dakika sogumaya birakiyoruz. En son icine damak tadiniza gore miktarini ayarladiginiz bali ekleyip karistiyoruz. Servis kaselerinin dibine kuruyemis ve kuru meyvelerden koyup uzerine muhallebimizi dokuyoruz. En son uzerini de kuruyemis ve meyve ile susluyoruz. Sonra kasikla daliyoruz allah ne verdiyse xd
Dayanabilirseniz sogumasini bekleyin tabii ahsfsjsfsjs

Anlatim tatlidan da tatli olmuş sjxnsnx
Damla vanilya falan yok bende vanilya koyayim ben olur di mig? Yapcam simdi sjxns

yahu babanneler bile supangle yapıyor, gencecik hanımın yaptığına bak cicibebe sütlemesine benziyor. :cici:

Kız sen ne hamaratsın. Gelin alıp neslin çoğaltılmalı. Yaptığın senin kadar tatlı olmasa da hoş gözüküyor. Eline sağlık. Kargo için adres vereyim mi? Şlkjlk
Kaytan bıyıklarını yediğim. :*

Kız sen ne hamaratsın. Gelin alıp neslin çoğaltılmalı. Yaptığın senin kadar tatlı olmasa da hoş gözüküyor. Eline sağlık. Kargo için adres vereyim mi? Şlkjlk
Kaytan bıyıklarını yediğim. :*

Ajsfsjsfs insaf yahu kargoyla nasil geliyim .p xd
Bu mesaji cerceveletip boynuma asip sokaklari arsinliycam galiba :D

daha fazla kişi görmeden konuyu kaldıralım, onun yerine krem karamel falan açalım. :cici:

Krem karamel yemiyoruz ki 1500 kilo olmayalim dimi. Ne yapiyosak ne yiyosak onu aciyoruz oggycim, goz boyamiyoruz, yalan soylemiyoruz, samimiyiz:trip: burasi forumsal burda her sey gercek! .p

Yulaf ezmesini sadece yoğurdun içine koyarak tüketen biri olarak bu tatlı karşısında şok oldum elinize sağlık mathilda hanım.. .p

Ben bunu yarın deneyeyim evde aşure için bi sürü meyve falan vardı.d
Eline sağlık.

şiire gazele..

Yulaf ezmesini sadece yoğurdun içine koyarak tüketen biri olarak bu tatlı karşısında şok oldum elinize sağlık mathilda hanım.. .p

Yulaf seven ve her gun mutlaka tuketen biri olarak daha farkli tarifler de verebilirim efendim xd

Geri