Balık

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Balık​

Genelde sizi kompleksleriyle bunaltır ama onun dışında, diğerlerine göre daha zararsızdır. Yıllar sonra bir anıyı hatırlayıp efkarlanır bu kovalar. Nostaljiklerdir,onu bunu yıllar sonra hatıra olur diye saklamaya bayılırlar. Her ne kadar içlerinden bazıları, ağır abi, hanım ağa gibi bir görüntü çizseler de, hemen hemen hepsi sulu gözlü, duygusal tiplerdir.Ona sorsan hayatta en büyük acıları bu çekmiştir, gelen buna vurmuştur, giden buna vurmuştur. Ah zavallı daha ne yapsındır ki. Bunun bindiği gemi batar, tuttuğu dal kırılır. Anılarla yaşamağa bayılır. Geçmişinden asla sıyrılamaz. Dış görünüşe çok fazla önem verir. Öyle lider olmak gibi bir kaygısı yoktur, kıyıda köşede kendine bir yer bulsun yeter. Onu mutlu etmek neredeyse imkansız gibidir. Herhangi bir şeye bile hemen sevinebilir, ama asla mutlu olmaz. Şahsiyetsiz, karamsar, olsa da olur ama olmasa acaba daha mı iyi olurdu dedirten tuhaf insanın tekidir​

Bahtsız bedevi

Benim doğum tarihi her şeyi ile doğru ama bu burç ile hiç alakam yok. Duygusallık var evet de başka insanları görünce ben hiç duygusal değilim gibi geliyor.

Benim doğum tarihi her şeyi ile doğru ama bu burç ile hiç alakam yok. Duygusallık var evet de başka insanları görünce ben hiç duygusal değilim gibi geliyor.
Bu Mizahi bir anlatım farkındasın sanırım

Bu Mizahi bir anlatım farkındasın sanırım
İçeriğinin boş olacağını düşündüğüm için okumadım özür dilerim. Sürekli burç hakkında aynı saçma şeyler yazıldığı için gerek görmedim.
Genel bir değerlendirme yaptım, millet selam diyene aşık oluyor, hoşlanıyor. Bizim daha tek flörtüz yok şuralarda.
Ama @Canis Major beye kefil olamam, biraz çapkın havası var ahah.

İçeriğinin boş olacağını düşündüğüm için okumadım özür dilerim. Sürekli burç hakkında aynı saçma şeyler yazıldığı için gerek görmedim.
Genel bir değerlendirme yaptım, millet selam diyene aşık oluyor, hoşlanıyor. Bizim daha tek flörtüz yok şuralarda.
Ama @Canis Major beye kefil olamam, biraz çapkın havası var ahah.
Okumadıgın şeye ne yorum yazıyorsun be adam
Canise dokunulmaz yeni cenk ten çıktı Sjsjs

Okumaya gerek mi var, içeriğin ne olduğunu biliyorum. Yıllardır aynı şeyleri okuyorum. Bu arada sen Klaus ile aynı tabaktan yemek mi yedin :) çok benziyorsunuz. İlk geldiğim zaman o sandım seni.

benimle cenk edebilecek biri gelmedi henüz buralara , gelirse mutlaka ses çıkartırız birlikte

yok bro naptın bizi ya @Run daha flörtümüz yok şurdan asdfasdf

Okumaya gerek mi var, içeriğin ne olduğunu biliyorum. Yıllardır aynı şeyleri okuyorum. Bu arada sen Klaus ile aynı tabaktan yemek mi yedin :) çok benziyorsunuz. İlk geldiğim zaman o sandım seni.
Sensin Klaus çok gıcıksın seni hiç sevmedim adam

benimle cenk edebilecek biri gelmedi henüz buralara , gelirse mutlaka ses çıkartırız birlikte

yok bro naptın bizi ya @Run daha flörtümüz yok şurdan asdfasdf
Demek sen de siftah yapamadın ha, balık burcu erkeğini kaçıranlar düşünsün kardeşim. Yani ben kolay kolay böyle ortamlarda erkekler ile arkadaşlık yapmam, ama sen eğlenceli, çekici (ben demiyorum ahah) birisin. Kızlar çok şey kaçırıyor, ben ısındım sana... Milletin yanması gerek ahah.
İlk kim flört bulursa haber versin kardeşim o zaman.

Demek sen de siftah yapamadın ha, balık burcu erkeğini kaçıranlar düşünsün kardeşim. Yani ben kolay kolay böyle ortamlarda erkekler ile arkadaşlık yapmam, ama sen eğlenceli, çekici (ben demiyorum ahah) birisin. Kızlar çok şey kaçırıyor, ben ısındım sana... Milletin yanması gerek ahah.
İlk kim flört bulursa haber versin kardeşim o zaman.
ahahah aynen paslasaşım bro teşekkürler . yakın arkadaş kontenjanından bişeyler düşer belki asdfsdf

@Canis Major bak potansiyel bir flört daha beni eledi.. görüyorsun işte anlatmaya gerek yok, seni sevmedim adam dedi.
Şu kısıtlı ortamda bir kayıp daha beni çok üzdü, sana başarılar diliyorum kardeşim.

Geri