ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu Mizahi bir anlatım farkındasın sanırımBenim doğum tarihi her şeyi ile doğru ama bu burç ile hiç alakam yok. Duygusallık var evet de başka insanları görünce ben hiç duygusal değilim gibi geliyor.
İçeriğinin boş olacağını düşündüğüm için okumadım özür dilerim. Sürekli burç hakkında aynı saçma şeyler yazıldığı için gerek görmedim.Bu Mizahi bir anlatım farkındasın sanırım
Okumadıgın şeye ne yorum yazıyorsun be adamİçeriğinin boş olacağını düşündüğüm için okumadım özür dilerim. Sürekli burç hakkında aynı saçma şeyler yazıldığı için gerek görmedim.
Genel bir değerlendirme yaptım, millet selam diyene aşık oluyor, hoşlanıyor. Bizim daha tek flörtüz yok şuralarda.
Ama @Canis Major beye kefil olamam, biraz çapkın havası var ahah.
Okumaya gerek mi var, içeriğin ne olduğunu biliyorum. Yıllardır aynı şeyleri okuyorum. Bu arada sen Klaus ile aynı tabaktan yemek mi yedinOkumadıgın şeye ne yorum yazıyorsun be adam
Canise dokunulmaz yeni cenk ten çıktı Sjsjs
benimle cenk edebilecek biri gelmedi henüz buralara , gelirse mutlaka ses çıkartırız birlikteOkumadıgın şeye ne yorum yazıyorsun be adam
Canise dokunulmaz yeni cenk ten çıktı Sjsjs
Sensin Klaus çok gıcıksın seni hiç sevmedim adamOkumaya gerek mi var, içeriğin ne olduğunu biliyorum. Yıllardır aynı şeyleri okuyorum. Bu arada sen Klaus ile aynı tabaktan yemek mi yedinçok benziyorsunuz. İlk geldiğim zaman o sandım seni.
Demek sen de siftah yapamadın ha, balık burcu erkeğini kaçıranlar düşünsün kardeşim. Yani ben kolay kolay böyle ortamlarda erkekler ile arkadaşlık yapmam, ama sen eğlenceli, çekici (ben demiyorum ahah) birisin. Kızlar çok şey kaçırıyor, ben ısındım sana... Milletin yanması gerek ahah.benimle cenk edebilecek biri gelmedi henüz buralara , gelirse mutlaka ses çıkartırız birlikte
yok bro naptın bizi ya @Run daha flörtümüz yok şurdan asdfasdf
sen her rol kesene inanıyorsan işin çok zor ya : )Senin yıldız tilbe dinleme saatin gelmiş.d
ahahah aynen paslasaşım bro teşekkürler . yakın arkadaş kontenjanından bişeyler düşer belki asdfsdfDemek sen de siftah yapamadın ha, balık burcu erkeğini kaçıranlar düşünsün kardeşim. Yani ben kolay kolay böyle ortamlarda erkekler ile arkadaşlık yapmam, ama sen eğlenceli, çekici (ben demiyorum ahah) birisin. Kızlar çok şey kaçırıyor, ben ısındım sana... Milletin yanması gerek ahah.
İlk kim flört bulursa haber versin kardeşim o zaman.