- Web sitesi
- www.instagram.com
sen yine iyi okumuşsun ben Balık ne içer okudumBalık ne ile içilir diye okuyan bir ben varım herhalde..
hep içmekten işte.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen yine iyi okumuşsun ben Balık ne içer okudumBalık ne ile içilir diye okuyan bir ben varım herhalde..
hep içmekten işte.

Bunu ben de duydum ama mantıksız geliyor. Ağzına çengel takılı hayvanı yeri geliyor 90-100m dipten yukarı doğru çekiyorsun strese girmiyor da kovada mı strese giriyor .dbalıkçılar arasında söylentilere göre; balığı tuttuktan sonra içi su dolu kovaya koymayacaksın. balık strese girer tadı güzel olmazmış.![]()
ayrıca denedim tadı da gayet enfes oluyor :dBunu ben de duydum ama mantıksız geliyor. Ağzına çengel takılı hayvanı yeri geliyor 90-100m dipten yukarı doğru çekiyorsun strese girmiyor da kovada mı strese giriyor .d
@Süreyya ya da 90-100 metrede yaşayan alelade bir balıksın öyle şatafatlı bi hayatın yok ama mütevazı yaşıyorsun. uyanmışsın güzel bi duş güzel müzik modunu yakalamışsın semtinde takılıyorsun kimseyle alıp veremediğin yok kendi dalgandasın. geçmişe bi çizgi çekmişsin belki her şeyi unutup yeni bi başlangıç yapmışsın. gerçi balık dünyasında her şey dediğimiz 3-5 saniye öncesi. her neyse tam o sırada bütün cazibesiyle karşında dans eden bi sülünez. ona yaklaşıp gününe renk katmak istiyorsun fakat o da ne hızla yukarı çekiliyorsun. bir anda alt üst olan bir hayato değil de 90-100 metredesin açlıktan ölüyosun yaldır yaldır parlayan yemi gördün büyük bir keyifle emükleyim şunu dedin emükledin emükledin aha ağzına bir şey takıldı ve seni çekiyo yukarı doğru agresif tavırlarla. abi kafayı yersin kafayı ne stresi
Bir Ocak sabahi..ayikmak icin midir nedir foruma girmissin.@Süreyya ya da 90-100 metrede yaşayan alelade bir balıksın öyle şatafatlı bi hayatın yok ama mütevazı yaşıyorsun. uyanmışsın güzel bi duş güzel müzik modunu yakalamışsın semtinde takılıyorsun kimseyle alıp veremediğin yok kendi dalgandasın. geçmişe bi çizgi çekmişsin belki her şeyi unutup yeni bi başlangıç yapmışsın. gerçi balık dünyasında her şey dediğimiz 3-5 saniye öncesi. her neyse tam o sırada bütün cazibesiyle karşında dans eden bi sülünez. ona yaklaşıp gününe renk katmak istiyorsun fakat o da ne hızla yukarı çekiliyorsun. bir anda alt üst olan bir hayat