Balık ile ne içilir?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Rakının kokusunu sevmediğimden bira tercih ediyorum.

balıkçılar arasında söylentilere göre; balığı tuttuktan sonra içi su dolu kovaya koymayacaksın. balık strese girer tadı güzel olmazmış. :liv:

balıkçılar arasında söylentilere göre; balığı tuttuktan sonra içi su dolu kovaya koymayacaksın. balık strese girer tadı güzel olmazmış. :liv:
Bunu ben de duydum ama mantıksız geliyor. Ağzına çengel takılı hayvanı yeri geliyor 90-100m dipten yukarı doğru çekiyorsun strese girmiyor da kovada mı strese giriyor .d

Balığın strese girmesi için sudan çıkması yeterli bence boşa sudan çıkmış balık gibi dememişler

Bunu ben de duydum ama mantıksız geliyor. Ağzına çengel takılı hayvanı yeri geliyor 90-100m dipten yukarı doğru çekiyorsun strese girmiyor da kovada mı strese giriyor .d
ayrıca denedim tadı da gayet enfes oluyor :d
diğer taraftan 8-10 saniyelik bi hafızası olduğunu düşünürsek zaten kovanın içinde doğduğunu falan sanıp son saniyelerini de saadet dolu geçirmiş olabilir :d

Şarapla icilir.
Bunu da mi ben sölim?
Egiş gibi bir gürmenin,kovadaki baliga yorum yapma olasiligi beni derinden sarsti.

o değil de 90-100 metredesin açlıktan ölüyosun yaldır yaldır parlayan yemi gördün büyük bir keyifle emükleyim şunu dedin emükledin emükledin aha ağzına bir şey takıldı ve seni çekiyo yukarı doğru agresif tavırlarla. abi kafayı yersin kafayı ne stresi

o değil de 90-100 metredesin açlıktan ölüyosun yaldır yaldır parlayan yemi gördün büyük bir keyifle emükleyim şunu dedin emükledin emükledin aha ağzına bir şey takıldı ve seni çekiyo yukarı doğru agresif tavırlarla. abi kafayı yersin kafayı ne stresi
@Süreyya ya da 90-100 metrede yaşayan alelade bir balıksın öyle şatafatlı bi hayatın yok ama mütevazı yaşıyorsun. uyanmışsın güzel bi duş güzel müzik modunu yakalamışsın semtinde takılıyorsun kimseyle alıp veremediğin yok kendi dalgandasın. geçmişe bi çizgi çekmişsin belki her şeyi unutup yeni bi başlangıç yapmışsın. gerçi balık dünyasında her şey dediğimiz 3-5 saniye öncesi. her neyse tam o sırada bütün cazibesiyle karşında dans eden bi sülünez. ona yaklaşıp gününe renk katmak istiyorsun fakat o da ne hızla yukarı çekiliyorsun. bir anda alt üst olan bir hayat

@Süreyya ya da 90-100 metrede yaşayan alelade bir balıksın öyle şatafatlı bi hayatın yok ama mütevazı yaşıyorsun. uyanmışsın güzel bi duş güzel müzik modunu yakalamışsın semtinde takılıyorsun kimseyle alıp veremediğin yok kendi dalgandasın. geçmişe bi çizgi çekmişsin belki her şeyi unutup yeni bi başlangıç yapmışsın. gerçi balık dünyasında her şey dediğimiz 3-5 saniye öncesi. her neyse tam o sırada bütün cazibesiyle karşında dans eden bi sülünez. ona yaklaşıp gününe renk katmak istiyorsun fakat o da ne hızla yukarı çekiliyorsun. bir anda alt üst olan bir hayat
Bir Ocak sabahi..ayikmak icin midir nedir foruma girmissin.
Sacmalamak icin belki de.
Ve cok tatli bir üye,sana balikla empati yapman icin tiyolar veriyor.
Sonra diosun ki,hayatda ne kadar iyi insanlar var ve o an artik agzina balik koymama karari almissin.

Dipnot;Balik sevmiyorum zaten.

Son düzenleme:
alkol almayanlara şiddetle acılı şalgam öneriyorum. bir de ilk sayfalarda, nilü’nün hamsi çay önerisini gördüm, aklıma gelmezdi lakin 4-5 sene evvel bir karadeniz şenliğine gitmiştim, buz gibi havada, hamsi ekmek ya da hamsi tavayla demli çay ikram ediyorlardı, uyumsuz uyumlu ikili. hamsi çay ikilisi. deneyin.

• Kahkaha
Tepkiler: W
pek balık sevmem... yediğim zaman büyük balık tercih ederim yanında da alkol yok ise turşu suyu içerim. ağzının tadını bilmeyenler, bu kombinasyonun verdiği hazzı bilirler.

Geri