Balık burcu neden sevilmez?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Daha bugün yazdım, beni su grubu; özellikle balık ve yengeç dramatik yönleriyle zorluyor:d ama severim. kızım yükselen akrep… Bakışlarını bu forumdan bilenler bilir… sen bir bebeksin; insanın içini okur gibi bakamazsın…
@Nef'

ben yengeç adına konuşayımmm , bizler yani su grupları en yanlış tanınan kişileriz bence .p

senin bebisin hep diyorum o bakışları zaten, içini okuyup içinden geçiyor ♡

Çok fazla balık burcu arkadaşım var, garip bir şekilde enerjimiz tutuyor. Duygusal zekalarını ve bende pek de olmayan hayal güçlerini seviyorum. Bizim sürekli mantıklı olduğumuz anlarda biraz hayal kurmaktan bir şey olmaz, yat uyu uyarıları beni rahatlatıyor açıkçası. :d

Balık erkekleri iyi niyetli ve iyi insanlar.Çok ağlıyorlar demiştim özür dilerim yengeç erkekleri daha çok ağlıyor.

Neden sevilmesinler ama sürekli şöyle herşeye aglamalarindan imdat yani

1772095712720.jpeg

Balıklar duygusal gibi görünen güçlü karakterler. Çabuk sinirleniyorlar… özellikle trafikte. Tülayla bir yerlere giderken sürekli küfür ediyo mesela üüf. Bi gün dayak yicez o zaman ağladığını görürüm belki.

Duygu deyince de akla neden hep aglamakli seyler geliyosa.

Baliklarin duygulari ön plandadir öfkelenir kizar kiskanir sever vefalidir fedakarlik yapar. Ama öyle sulu göz balik da pek gormedim. Herkes ne kadar aglarsa onlar da o kadar iste.

Balıklar ıslaktır. Balık burçları da ıslaktır. Ben ıslak şeyleri hiç sevmem, ıslak şeyleri elleyemem. O halde balık burçlarını da elleyemem.

Ben hayatında hiç balık burcu ellemedim.

Run güzel bi noktaya deginmis bu arada.
Sosyal medyada Yengec= Balık aynı kulvarda yorum yapılır genelde. Neredeyse hiç alakası yok desem abartmam.
Bi ara anlatim Size Baliklari

Evet.
Öncelikle bu burcun özellikleri, cinsiyete göre cok degisir.
Balik erkekleri daha istikrarli olabilirken kadinlari daha zordur. Yengec gibi evcimen degildir,özgürlügüne düskündür,kısıtlanmaya asla gelmez ve flört etmeyi severler.
Poseidon (Neptün) mitolojide bencil alıngan ve kincidir. Balık sefkatli özelliklerini genelde Jupiter'den alir fakat Jupiter de bi Ay degildir; Baglanma problemleri vardir.
Karanlık yön olarak Balıklarda gördügüm en tipik davranis modeli 'terk etmek-vazgecmek' diyebilirim. Dımdızlak ortada birakir ve yollarina devam ederler. Karanlık yönlerinde Yengeclerdeki gibi duygusal toksiklik yogun degildir. Zihinleri o kadar bulutlu ve sislidir ki bazen toksiklik etmek istedikleri kisiden bi anda zihinlerine yer acamadiklarindan vazgecebilirler. Yengec ile mukayese etmemin sebebi: mütemadiyen bi cok batı kökenli astroloji metinlerinde Yengec= Balık anlatımlari mevcuttur. Yengeci Akrep'e benzetmek Balık'a benzetmekten daha mantıklıdır diyebilirim.(pek dogru olmasa da) Ben Yengec'ten ziyade İkizler'e daha cok benzetirim; zihinsel isleyis olarak İkizler'in akıl degil duyguyu tercih etmis hali gibidirler. Zordurlar fakat zodyağın en olgun burcudurlar. 12. burctur kendisinin alacağı bi ders kalmamistir. Peygamberler burcu olarak da gecer. Aydınlık yönünde bilgelik,nihilizm,kendini aşma vardır. Tropikal zodyakta Mart baslangicina gelir. Kova'nın Satürn Etkili kara kisi bitmistir ve ufak ufak agac dallarindan süzülen güneş ışıkları,açan çiçekler,öten kuşlar ile doğa yeniden canlanmaya baslamistir.Burada Balık'ın 'mucize' karakası oldugunu da okuruz.Mucizeleri de temsil ederler.Ölen,darma duman olan doğa, Balık'ta tekrar canlanir. En zor ev olan ve malefik bir ev olan 12.Evin sahibidir. 1. evin bir öncesidir. Vedik astroloji'de enkarnasyon acisindan bir önceki yaşamınızdaki 'siz'sinizdir. Biliç altını,rüyalarınızı,hayatınızda kontrol edemediğiniz krizleri ve çok uzakları temsil eder. Daha da yazılır da abartmiyim : )

Son düzenleme:
Seven sever de niye herkes balık burcunu gömüyor
O kadar mı kötüyüz
Çok duygulandım şuan.

Geri