Balık burcu neden sevilmez?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Balık burcunu sevmeyen, yaka silken insanlar illaki vardır.

Bunun nedenleri olarak genelde; Sulu göz, çabuk dağılan,kararsız,aşırı hayalci, bencil, çabuk pes eden, çabuk küsen ve alınan yönlerini sunarlar.

Balıklar bizden daha dengesiz bence. Sanki bambaşka bir hayaller aleminde yaşıyorlar. Ben gerçekçi olunca da kötü oluyorum hemen. :'(

Marsa gitmek mayemiye çay ocağı açmak ege yada akdeniz kıyılarında 200/150 dönüm arsaya sahip olmak gibi hayellerim var.anca hayel ediyorum olmayıncada depresyona giriyorum.layık olduğum hayat bu değil ben bu hayata layık değilim.en son göz yaşı döktüğüm günü hatırlamıyorum ama şu an vücudüm terlemiyorum sıcaktan ağlıyor.galiba ben ejderha burcuyum onu neden sevmiyolar bi el atar mısınız

Severim. Su grubu olsun benim olsun .p
Ama su kararsizliga bi cozum bulun gozunuzu sevim.

Amaann sevmeyen sevmesin, cokta umrumda sanki :T:

En yakın arkadaşım balık burcu ve aşırı fevriler. Bir anda böyle parlıyorlar. Karadenizli olmalarından mütevellit de olabilir. Bilemedim… fjkdj

Beni aney balık, beni bobey balık,

duygusallar sadece, başka da bi' özellik bilmiyoru.

balik burcu kadinlari ok. hatta guzeller, ayni zamanda tuhaf, artistik. bu onlari cekici kiliyor zaten. erkekleri ise.... *kots. yengec ve balik burcu erkekleri bana gore tam kadin gibi. kadinin en kotu ve en mizmiz hali. bu su element enerjileri erkeklerde fazla baskin olmamali. tabii yine bana gore. ben sevmiyorum:d

Daha bugün yazdım, beni su grubu; özellikle balık ve yengeç dramatik yönleriyle zorluyor:d ama severim. kızım yükselen akrep… Bakışlarını bu forumdan bilenler bilir… sen bir bebeksin; insanın içini okur gibi bakamazsın…
@Nef'

3 balık burcu tanıdım, üçününde karakteri birbirlerinden farklıydı.​
Sevmeyecek kadar zararlarını görmedim..​

Merkür 26.02.2026 da balikda retro yapacak.
Bu konunun hortlatilmasi cok manidar.

Balık burcu ile ilgili bilinenler çok yanıltıcı gerçekten.
Henüz daha balık burcu inadına ve kinine denk gelmemiş olmanız sevindirici.
Duygusalmış, peh.

Balık burcu ile ilgili bilinenler çok yanıltıcı gerçekten.
Henüz daha balık burcu inadına ve kinine denk gelmemiş olmanız sevindirici.
Duygusalmış, peh.
Ne yani duygusal değil misin? Fjjfnf
Fazla sulugöz balıklar. Yakın arkadaşım da balık üstüne Giresunlu. Çok fevri off kfjjfj

Run güzel bi noktaya deginmis bu arada.
Sosyal medyada Yengec= Balık aynı kulvarda yorum yapılır genelde. Neredeyse hiç alakası yok desem abartmam.
Bi ara anlatim Size Baliklari

Geri