Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurme misin nesin sen sjxnsjSadece limonla pişen balık bile var. ( ceviche ) Tadı da enfestir. Pişen derken ısı kullanılmıyor, limon suyunda bekletiliyor. Bu ayrıntıyı vereyim de sonra gelip "vay efendim limonda balık mı pişermiş? " gibi cahilce yorumlar yapmayın.
Dimi.. cupraya limonu doldurup firina at... yummm<3Sadece limonla pişen balık bile var. ( ceviche ) Tadı da enfestir. Pişen derken ısı kullanılmıyor, limon suyunda bekletiliyor. Bu ayrıntıyı vereyim de sonra gelip "vay efendim limonda balık mı pişermiş? " gibi cahilce yorumlar yapmayın.
Defne yaprağı koyanların balığa saygısı yok .(Dama tadi meselesi. Ben deniz balıklarına sıkmayıp nehir balıklarına sıkanlardanım.
Kokunun geçmesi için defne yaprağı iş görüyor.
kdsjfdsj limon severim....büyük balık severim.
büyük balığa limon sıkılır.
rokaya da sıkılır, soğana da sıkılır(kırmızı soğan)
turp var ise ona da sıkılır.
peki, sizi pilava sıkmamak için ne durduruyo?Bir Mersinli pilav harici her şeye limon sıkar. Makarnaya bile sıkıyorum ben. :p
Midye oluyo o zamanda jzjzskzkzzkdsjfdsj limon severim....
peki, sizi pilava sıkmamak için ne durduruyo?
yavrum kadın makarnaya sıkıyorum diyo.... çıldırmış olmalı.lşsdkfMidye oluyo o zamanda jzjzskzkzz
Gitmiyo kjfjfjkdsjfdsj limon severim....
peki, sizi pilava sıkmamak için ne durduruyo?