Balığa Limon Sıkılır mı Sıkılmaz mı?

Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü

Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?

• Evet

Kullanılan: 13 76.5%
  • Hayır

Kullanılan: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
Limonsuz balik sevmiyorum, tesekkurler :p

Balığa limon sıkılmaz.
Balığa limon sıkan yumuşaktır

Baliga limon sıkmiyanin kendisine saygisi yoktur

Balık sevmeyen birinin damağı yoktur. Damaksız Need.

Balik kirmizi cizgimizdir!!

Balık yenecek bişe değil ki limonlu limonsuz tartışıyorsunuz

Pilav harici her şeye sıkarım ben. :)

çok değişik görüşler ve yaklaşımlar var. herkese hak verdim. ghkfd

Balığın tadını değiştirmeyeceği kadar çok az miktarda sıkarım, hafif bir aroma gelmesi hoşuma gidiyor.
Tutup 1 tane limonu sıkarsanız güzelim balığı çöp edersiniz.

aslında narin ellerle kılçıklarından arındırılmış parçalara bölünmüş bir balık önüme konursa sevebilirim :D :D

Lariye bidahakine balik ismarla bol limonlu<3
hatunla bir gün tartışıyoruz neyse ben yoruldum ve "benim karnım acıktı hadi balıkçıya gidelim" dedim. yedik, içtik balıkçıdan kalktık kahve içiyoruz, birden lariko'ya aydınlanma geldi ve şöyle dedi; ben sana daha söylenecektim ne ara balık yedik de kahve içiyoruz. ghkfd

hatunla bir gün tartışıyoruz neyse ben yoruldum ve "benim karnım acıktı hadi balıkçıya gidelim" dedim. yedik, içtik balıkçıdan kalktık kahve içiyoruz, birden lariko'ya aydınlanma geldi ve şöyle dedi; ben sana daha söylenecektim ne ara balık yedik de kahve içiyoruz. ghkfd
♡♡<3 " "

büyük balık severim.
büyük balığa limon sıkılır.
rokaya da sıkılır, soğana da sıkılır(kırmızı soğan)
turp var ise ona da sıkılır.

Sadece limonla pişen balık bile var. ( ceviche ) Tadı da enfestir. Pişen derken ısı kullanılmıyor, limon suyunda bekletiliyor. Bu ayrıntıyı vereyim de sonra gelip "vay efendim limonda balık mı pişermiş? " gibi cahilce yorumlar yapmayın.

suşiye limon sıkılıyor mu? hayır
gerçi onu da soya sosuna batırıyolar.
demek ki sade balık yenmez

Omeganin ne olduğunu hiç bilmeseydi insanlar, bunun peşine düşerler miydi. Misal zomega diye bişey var ve manda bokunda bulunuyor ve henüz bundan tıbbın haberi yok. Noolacak
ilk sorunun cevabı evet. çünkü bunun peşine ilk düştüklerinde zaten omeganın ne olduğunu bilmiyorlardı. manda bokuysa hiç cazip diil.

aklıma gelmez balığa limon sıkmak. gerçek bir gurmeyimdir lakin balıkla ilgili "öaahhh asla sıkılmamalı monşer" gibi bir algım yok.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri