Balığa Limon Sıkılır mı Sıkılmaz mı?

Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü

Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?

• Evet

Kullanılan: 13 76.5%
  • Hayır

Kullanılan: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
Siz iki Malatyali aynı forumda nasıl bir araya geldiniz ? Hadi bir araya geldiniz hangi öz güvenle en iyi yemeklerin Malatya yemekleri olduğunu iddia ediyorsunuz? Sizin olayıniz kayısı, dünya nin en iyi kayisisi Malatya kayisisi diye coşun, yemek konusuna bulaşmayın. Kömbe ne ya?

Ben limonnu seveyrum.

Balık yenecek bişe değil ki limonlu limonsuz tartışıyorsunuz

balığa istediğinizi yapabilirsiniz, alınacağını düşünmüyorum.

Siz iki Malatyali aynı forumda nasıl bir araya geldiniz ? Hadi bir araya geldiniz hangi öz güvenle en iyi yemeklerin Malatya yemekleri olduğunu iddia ediyorsunuz? Sizin olayıniz kayısı, dünya nin en iyi kayisisi Malatya kayisisi diye coşun, yemek konusuna bulaşmayın. Kömbe ne ya?
tatlım kalbimi kırıyorsun ajxnjs @need ne diyor duydun muuuu....tamam kayısımız güzelde ajnxsj yemeklerimizde ayrı öğreneceksin:D kömbe hamur işi bir şey xd döverimmm

Balığa ve pişirme şekline göre değişir .d ızgara somonu tabii ki limonlu sosla marine edersin ama hamsi kızartmaya da limon sıkmazsın be… .d gibi gibi…

Pilav harici her şeye sıkarım ben. :)

Yoğurt yemeyin diyorlar birde fakat çoğu insan yiyor zehirlenme falan olmuyor Ssjsj

Sen bir kiraz yaprağı köftesi ye sonra tekrar konuşalım ASLANIM:D

Once balik yiyelim sonra cayin yanonda kombe mp

Geri