Bakkala götürülüp ne istiyorsan al denmesi

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Yaklaşık üç senedir dayiyim ben.Hani belki sadece kendi coxuklarimi bu kadar çok severim
Zeynep üç yaşında onunla bakkala gidiyoruz.Ona ne alırsa alsın bir tane alması ve bir taneyle yetinmesi gerektiğini öğretmeye çalışıyorum her seferinde.
Ancak kendisi her şeyden birer tane torbaya doldurup çıkıyor , bakkaldan çıkarken hani diyorum bir tane alacaktık. Hepsinden bir tane aldım işte diyor her seferinde. Galiba çocukları sevindirmenin en güzel yolu

Yaklaşık üç senedir dayiyim ben.Hani belki sadece kendi coxuklarimi bu kadar çok severim
Zeynep üç yaşında onunla bakkala gidiyoruz.Ona ne alırsa alsın bir tane alması ve bir taneyle yetinmesi gerektiğini öğretmeye çalışıyorum her seferinde.
Ancak kendisi her şeyden birer tane torbaya doldurup çıkıyor , bakkaldan çıkarken hani diyorum bir tane alacaktık. Hepsinden bir tane aldım işte diyor her seferinde. Galiba çocukları sevindirmenin en güzel yolu
Ben onu alıştırdım Esma'da Efe'de (yeğenlerim) en sevdikleri bir şeyi alıyorlar çıkıyoruz he marketi alsalar hayır demem o ayrı konu:p

Kendimi vicdansiz biri gibi hissettim bu yazilanlari okudugumda .p
Ben de gittigimizde sadece 1 sey alabilecegini soyluyorum, secip onunla yetinmesi gerektigini ogrensin diye. (kendi cocugum icin)

Yigenlerime de hic yapmadim bunu ben ya, seneye gittigimde gotureyim onlari da diyeyim bari. En cok beni sevsinler .p

Shini’nin çocuğu mu varmışş

ben efbeşi bakkala götürmek istiyorum, her şeyden aldırıp son anda vazgeçip ağlatmak istiyorum, izninizle.

bugun yegenime sana ne alayim marketten dedim. Ayran dedi. Milli cocuk. Fonda dombra caliyor...

Ben babama her seferinde jelibon gösterirdim, bir kere bile almadı..

ne dram hikayeler var bu konuda.s

Dedemin bakkali vardi koyde evin bir odasiydi, herkesi fakir gorup ne var ne yok dagitmistim, aklimda hala patlamis misirlar var ( bayat ) , adamcagiz bana kizamadi bile, cunki neden ? ne istersen al dukkan senin demisti :D

bakkalaaa diye çıkıp sanaa gelesim var....
hemen bugün olmasa da seni acilen göresim var...

Vallah bu lol bebeklerin zımbırtılarından ötürü market yasak diyorum hahah. Bir büyük top 30 Lira ve içindeki ceviz kadar. dd

Bana böyle söylendiğinde hep utanıp bir şey isteyemezdim. Küçükken ne kadar utangaç ve sevimli bir çocukmuşum...

Geri