Bakkala götürülüp ne istiyorsan al denmesi

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü

Çocukken dünyada cenneti yaşamakla eş değer olabilir

Özellikle çocukları en mutlu edecek büyülü sözler

Bakkala ortak olma hayalinin canlanmasının sebebi

Yalan ki, aldırmazlar ki ):

O boyalı, alerjin var, boğazın ağrır diye diye

Küçüklüğümde bakkala gönderiyorlardı. bizim putperest bakkal hep çizgi film acıyodu televizyonda onu izleyip ewe geç geliyodum, hep annemden dayak yiyodum :D

Babam ve annemin ben çocukken yaptıkları en büyük kıyaktır bana :p

Yani aslında ben öyle düşünürdüm yoksa onların üzerine başka bir kıyak olamaz benim için.

utanırdım sıkılırdım alamazdım eve geldiğimde Babam almış olurdu dünyalar benim olurdu şuan yeğenlerimle bakkala girdiğimde bunu al bunuda al kendimi aşıyorum fakat eskiler bir başkaymış azın kıymetlisi fazlaymış

Ekmeğin 90 kuruş olduğu ülkemizde,pembe hayalleri olan çocukların eline 1TL tutuşturup,dönerkende ciklet alıp çiğnersin'in bonkörlüğe vurulmuş modeli.

Çocuğun gönlünü alma,
Avutma işi...:D:D

dedemin ben küçükken en çok yaptıgı şeydi bende utangaç bir çocuktum almak istemezdim o da enseme şaplatırdı sonra korkar bi tane alırdım bida şaplak yerdim en sonunda bir kaç birşey alırdım ozaman sorun çıkmazdı dedem çok severdi çocuk sevindirmeyi ama aç gözlü bir torunu yoktu nur içinde yatsın konuyu görünce aklıma o geldi :)

evdekiler memlekete gittiklerinde bim/şok vs vs nin kapısından girerken kulaklarımda çınlayan iç sesim :cici: bonibon'cuyum hala adım çıktı abur-cubur'cu diye

çocukken dedemin yaptığı en sağlam kıyaktı kendimi bir CEO'nun oğlu gibi hissederdim :p

babam hala yapar arada artık alış-veriş kredi kartı ile bitiyor ama eee içimdeki çocuk 5 yaşında olabilir ama ben büyüdüm :p

gözlerde sahiden mi? bakışı peydah eder : dd

Boomer konular bunlar. 90 ları hatırladım

Hollandacalı dayım geldiğinde 5 6 kuzenimi toplayıp götürür aldırırdı, elimize poşet tutuşturup. Bakkal amca poşetleri hesaplarken herkeş bedava dağıtılan mesir macunu gibi doldurmuş olurdu kendininkini. Bana sıra gelince dayıma şey dedi, bu gariban çocuk bi şey almamış xmcmncnf
Ln dayımın bile parasını yememişim. Anamgilin de 15 yaşına kadar yedim fkfkfkfkk
Ne kadar tok gönüllü, aç köpekliğini içinde bastırmış biriyim <33

Babam ve annemin maaş zamanı hep gittiğimiz markete beni de götürdükleri zamanlar... Alışveriş sepetine otururdum bir de (:
Ne gördüysem sepete atardım. Sonra obezitiko bir bebe oldum...

bir gun denedim 800tl para odemek zorunda kalmıştım bakkala. gitti 2 günlük harçlığım

Hiç yaşamadım bunu. Ama çocuklarıma haftada bir bunu yapmak istiyorum. Bir gün evlenirsem yani yada hayalde kalır.

Yeğenim Türkiye'ye gelirse yapacağım eylemdir.
Pamuğum:(

Geri