Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıl olmuş 2020 hala bu saçmalıkların önemini konuşuyoruz. Bence insanlık ayıbından başka bir şey değil. Ama gene de yorum yapmadan geçemeyeceğim. 14 milyar yaşında devasa bir sistemin içindeyiz. Bu o kadar büyük bir sistem ki yüz binlerce samanyolu olduğu düşünülüyor, biz ise ancak kendi samanyolumuzu gözlemleyebiliyoruz ve minimal bir ölçü ile belki de sadece 1 cm kadar uzaklığa ulaşabiliyoruz. Bu devasa sistemde ise hepi topu 70 yıl yaşayıp yok olacağız. Bu kadar büyük bir sistemin içinde toz taneleri kadar varlıklardan ibaretiz arkadaşlar, takılmayın bu saçmalıklara. Hayatımızdaki insanın cinsellik deneyimini didiklemektense, bir ömür yaşanıp yaşanılmayacağı konusunu didikleyin, zira bu bekaretten çok daha önemlidir.
Bakire olmadığını öğrendiğinde de numaradan "benim için sorun değil" deyip ilişkiyi devam ettiren alçaklar var.
önemli . kirmizi çizgim. Bakire olmayan biriyle evlenmem
Bu nasıl tanımdır ya şeyinin içindeki kan ne dgxbchfhfhhdfhhdhfhchchfTüm derdim bitti kızın şeyinin içindeki kan kaldı vay arkadaş ne tatlı sorunlarınız var