Bakirelik / bakirlik önemli midir sizin için?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden bu konuda hep kadınlar ön plandadır halbuki erkeğin kaşarı daha tehlikelidir ..

Ikiside onemli benim icin

Ama yas gelmis kaca bu saatte bakire biri denk gelecegini sanmiyorum nabalim signeye cekecez. .p

• Beğen
Tepkiler: 0
Bakir birinin bakirelik istemesini anlarım.
Bakire birinin bakir istemesini de.
Bu yaştan sonra ilişki kriterlerimiz fiziksel olmaz.
Benim için önemli değil.
Yine de büyük konuşmuyorum

Bak yine aynı konu..
Biraz da şeyden.. erkekler karşılaştırılmaktan kıyaslanmaktan korkuyor olabilir.

"Ya öncekilere daha iyiyse?"

Bu soru erkek sorusu bence.
Aslında kadınlar galiba böyle bir kıyas peşinde değil. Yani boşuna tribe giriyor erkekler.

Ama tabi buna kadınlar cevap vermeli.

Yaşı genç kadınların; sevgi ve şefkate ihtiyacı olduğu özel bir an, hayat arkadaşı olacak kişiyle bu anı paylaşması daha güven verici olabilir.
Şimdiye kadar hiç önemsemedim ama işler ciddiye binince önemser miyim bilemiyorum. Sevginin ağır basacağı ön görüşündeyim.
Dipçe : Bakir yada bakire değilim : )

Bak yine aynı konu..
Biraz da şeyden.. erkekler karşılaştırılmaktan kıyaslanmaktan korkuyor olabilir.

"Ya öncekilere daha iyiyse?"

Bu soru erkek sorusu bence.
Aslında kadınlar galiba böyle bir kıyas peşinde değil. Yani boşuna tribe giriyor erkekler.

Ama tabi buna kadınlar cevap vermeli.

İşin özü deneyimli erkekler, kadın bedenini iyi tanır ve daha öncekilerin ondan iyi olamayacağını bilir : )
Bu tamamen kadınların dile getirmekten hoşlandığı bir olgu, aslı yok : )

Aşaği tukursem sakal yukarı tukursem bıyık.

Konudan cıkıyorum.

Eskiden nüfus cüzdanlarında yazardı bakir ya da bakire diye, o aklıma geldi

“Namusu bacak arasında ararım, dişi sinek bile görsem laf atarım. Çakma makma, 3e 5e bakmam. Önüm arkam sağ solum markam. Bana pastamı verin ekmeğe gerek yok, ben tüketmeden var olamam. Aynaaa aynaaa hadi söyle benden dahaaaa... Arsızı var mıııhh?”

başlığa kısaca bekaret yazsaydınız olmuyor muydu jdhdn

Günahlardan arınmış kalmak için bir sembol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri