BAKARA SURESİ 163. AYETİ HAYATINA GEÇİRMEYENLERE, ALLAH’IN UYARISIDIR.

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Ayyy yeterrrr basti beni haaaa
Bence de yeter ! Herkes haddini bilip, kimseye "Lan dili" İftira dili, Emek hırsızlığı gibi tepkileri ile burada , Dikte edici , Alaycı, Üstenci , Bir ruhla bulunamaz, bulunmamalı.. Sorunu olan , fikri bir konu üzerinde münazara ve münakaşa etmek isteyen. Dilinin ahlak ayarını koruduğu sürece , Dm kutumdan benimle iletişime geçebilir. Bazılarının dediği gibi , seni davet eden insanlardan anlamalıydım diye, öbekleşmiş bir örgüt misali insanlara karşı, küstahlık çerçevesine girer. Lan diye , hakaretamiz bir perspektiften konuya dahil olup, ahkam keserse olmaz..

Ve kocaman bir , YETER ! Şart olur..

Şimdilik hepinize hoş geceler.

Sizleri rahatsız etmeye gelmedim. Gördüğüm; rahatsızlıkları da bulunduğum her ortamda bugüne kadar dile getirmişliğimle bilinirim.

Bence de yeter ! Herkes haddini bilip, kimseye "Lan dili" İftira dili, Emek hırsızlığı gibi tepkileri ile burada , Dikte edici , Alaycı, Üstenci , Bir ruhla bulunamaz, bulunmamalı.. Sorunu olan , fikri bir konu üzerinde münazara ve münakaşa etmek isteyen. Dilinin ahlak ayarını koruduğu sürece , Dm kutumdan benimle iletişime geçebilir. Bazılarının dediği gibi , seni davet eden insanlardan anlamalıydım diye, öbekleşmiş bir örgüt misali insanlara karşı, küstahlık çerçevesine girer. Lan diye , hakaretamiz bir perspektiften konuya dahil olup, ahkam keserse olmaz..

Ve kocaman bir , YETER ! Şart olur..

Şimdilik hepinize hoş geceler.

Sizleri rahatsız etmeye gelmedim. Gördüğüm; rahatsızlıkları da bulunduğum her ortamda bugüne kadar dile getirmişliğimle bilinirim.
Evet seni ben getirmemiş olsam bu kadar üzerine oynamazlardı sanırım :)
Ha birde kendilerinden bilgili kişilere tahammülleri yoktur bu arada ikinci sebepte bu olabilir :)

Aman efenim yalanci dunyanin fani bir garip kuluyum ben. Bosver sen birakma bizimkiler seni cok sevdide daha gosteremiyorlar zaar
Bencede Sezenn kjkj

her konuyu ben takip edemem, Rerport butonu onun için vardır Report ederseniz yönetim de ki arkadaşlar inceleyecektir. @yoSun @Lefty @Sim size zahmet kontrol edermisiniz hakaret olan postlar var ise silin kişileride konudan uzaklaştırın size zahmet

Rapor edilen tüm yorumlar silindi, konu dışı ikili atışma yaşanması halinde konudan / forumdan uzaklaştırma uygulanacaktır.
Lütfen konu ile ilgili görüşlerinizi yazınız.

Dinsizliği yayma komitesi tarafından sizlere yollanmış bulunmaktayım..

@Frithjof Müsait olduğun bir zaman, hadis reddicileri ve “Kuran Müslümanlığı” hakkındaki görüşlerini yazar mısın?

Merhaba hocam,nasilsiniz iyisinizdir umarim.Musait olunca hem hem mevzu hakkin da,hem de hadis istilahlari hakkin da kallavi bir makale yazabilirim.

Konunun ilk mesajinin tamamini okumasam da,kavramlara goz attim.Fahis bir hataya deginmem gerekirse “ilah” kelimesinin manasi ve muhtevasi yanlis verilmis.

Bakara suresi Yahudi toplumundan bahseden bir sure.Bu sureyi tefsir etmek icin semitik dinleri ve onemlisi yahudi tarihini ust vecihde tilavet etmek gerek.

Zaman bulursam detaylandiracagim.Allahu alem.

bütün yorumları okudum..............

mqdefault.jpg

Geri