Ayyy yeterrrr basti beni haaaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence de yeter ! Herkes haddini bilip, kimseye "Lan dili" İftira dili, Emek hırsızlığı gibi tepkileri ile burada , Dikte edici , Alaycı, Üstenci , Bir ruhla bulunamaz, bulunmamalı.. Sorunu olan , fikri bir konu üzerinde münazara ve münakaşa etmek isteyen. Dilinin ahlak ayarını koruduğu sürece , Dm kutumdan benimle iletişime geçebilir. Bazılarının dediği gibi , seni davet eden insanlardan anlamalıydım diye, öbekleşmiş bir örgüt misali insanlara karşı, küstahlık çerçevesine girer. Lan diye , hakaretamiz bir perspektiften konuya dahil olup, ahkam keserse olmaz..Ayyy yeterrrr basti beni haaaa
Bana bakkk agzimiz gozumuz yamulacak tovbe estaggggg. Ben cikiyorum bu konudanmatematiği kuvvetlidir
Bırakmalımıyım Sezen ? Senin fikrini alayım : )Kesin forumu birakti enellektuel.
Bana bakkk agzimiz gozumuz yamulacak tovbe estaggggg. Ben cikiyorum bu konudan
yahu herşeye kaadir diye dedim alla allaKesin forumu birakti enellektuel.
Bana bakkk agzimiz gozumuz yamulacak tovbe estaggggg. Ben cikiyorum bu konudan
Aman efenim yalanci dunyanin fani bir garip kuluyum ben. Bosver sen birakma bizimkiler seni cok sevdide daha gosteremiyorlar zaarBırakmalımıyım Sezen ? Senin fikrini alayım : )
Severim , huysuz insanları.. : )Aman efenim yalanci dunyanin fani bir garip kuluyum ben. Bosver sen birakma bizimkiler seni cok sevdide daha gosteremiyorlar zaar
Evet seni ben getirmemiş olsam bu kadar üzerine oynamazlardı sanırımBence de yeter ! Herkes haddini bilip, kimseye "Lan dili" İftira dili, Emek hırsızlığı gibi tepkileri ile burada , Dikte edici , Alaycı, Üstenci , Bir ruhla bulunamaz, bulunmamalı.. Sorunu olan , fikri bir konu üzerinde münazara ve münakaşa etmek isteyen. Dilinin ahlak ayarını koruduğu sürece , Dm kutumdan benimle iletişime geçebilir. Bazılarının dediği gibi , seni davet eden insanlardan anlamalıydım diye, öbekleşmiş bir örgüt misali insanlara karşı, küstahlık çerçevesine girer. Lan diye , hakaretamiz bir perspektiften konuya dahil olup, ahkam keserse olmaz..
Ve kocaman bir , YETER ! Şart olur..
Şimdilik hepinize hoş geceler.
Sizleri rahatsız etmeye gelmedim. Gördüğüm; rahatsızlıkları da bulunduğum her ortamda bugüne kadar dile getirmişliğimle bilinirim.
Bencede Sezenn kjkjAman efenim yalanci dunyanin fani bir garip kuluyum ben. Bosver sen birakma bizimkiler seni cok sevdide daha gosteremiyorlar zaar
@Frithjof Müsait olduğun bir zaman, hadis reddicileri ve “Kuran Müslümanlığı” hakkındaki görüşlerini yazar mısın?