Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cli ne sofusu allah muhafaza ): ben sadece insanlara görüşlerinden dolayı hakaret edilmesinden hoşlanmıyorum:*

Adam en son yurt dışı şeysinde orgilere morgilere katıldı, abzıntları alevli yuttu. Ne sofusu yh.

Kardeşim ben size 35 dk önce yazdım kapayın olay farklı yöne gider diye, bakın orgide bitti.

KAPA YA KAPA.

Bak Kendin Diyorsun 25 Yıldır Forumlardayım Felan Biraz Yaşina Uygun TAKILSAN Buradaki Üyelerde Yönetimdekı Arkadaşlarda
Sana Gerekli Yardımı Yapacaklar Ne Demek Ya Yukardakı Postunda Ayy *** Kelimesi. Yakısırmı 25 Yıldır
Forumlara Takılan Tahmınım Şuan Yaşin 40 üzeri Ve Burada Bir Çoğumuzdan Büyüksün. Senin Bizlere Örnek Olman Gerekirken Bu
Tarz Şekilde Argo Uslup Kullanman Doğru mu ?

Burası Senin Sosyal Medya Hesabın Değil Twitter dan Face den Edebilirsin Orada İstersen Otur Yedi Sülalene Küfür Et O Kimseyi Alakadar Etmez Ancak Burada Bu Şekil Davranarak Kimseyı Rahatsız Etme Hakkınız Yok. Hem Kendinizi Hem Biz Üyeleri Ve Yöneticileri Germe Hakkınız Yok.

Hakikaten aklımı kaçıracağım. Efendim ben de zaten fularlı halde giriyorum foruma. Asla eşofman üzerimde iken yazmam. Lakin adamlar yeni forum almış. Kazançlarının bol olması için sağlanması gerekli ortalamayı belirtmeye çalışıyorum. Yoksa banane ben Twitterda sövüyorum zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya su geyigi bile ozlemisim :p
Bakin en son forumsalda surekli kapanmalar olmaya baslayinca, konuya yazan bile olmuyordu. Birbirimize alisacagiz, ellesmeyin uyelere :d
Ayrica bu kavgalar tadindan yenmiyor, sonra cekirdeklerle bize katilirsiniz merak etmeyin :D

Bak orada kelebekten vizirdayan oldu ama dikkat çekmedi. Cunkuuuuu sahne forumsalda!

Bir üçlü cekiiim mi

Ya ben sadece şeye takıldım hatem'e sofu dendi ahsbs
Ben ne kadar Adanalıysam Hatem o kadar sofu ahag
Alp'i severim kalp.
Cli de bazen çok eğlenceli. Yine de kızıyorum o ayrı.
Hatem şey ya bildiğin hergele djdb

Arka sayfalarda bir yerde misafir evine ayakkabıyla girilmez gibi bir benzetme yapılmış, lütfen daha mesnetli savunun tezinizi .p bizim eve mesela email adresiyle üyelik alan her tip giremiyor.. .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri