Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakin guzel kardeslerim...
Naiflik ve kalite tercihten ibarettir. Yoksa benim kalemimde sizinki gibi yazmayi bilir.
Yil olmus 2020, adamlar uzaya araba gonderiyor, bizler hala kendimizi kufurle mi kufursuz mu ifade edelimin gereksiz savasini veriyoruz.
Sizlerin aileleri, sizleri buyuturken ne ogretti bilmem ama bana birisi evine ayakkabisini cikarip da giriyorsa, evlerine ayakkabi ile giremeyecegim ogretildi. Baska kulturden biriyle yemek yerken, once onun nasil yemek yedigini izlemem ona gore davranmam ogretildi.
Velhasil kelam, bizim buralarda:
**Spam/Adversiting** yok, bu ne bicim is? var.
Sg yok, selametle var.
Yapraam yok, sevgili var.
Çomar yok, pasakli var.

Iki tane olan gozlerinizi, bir tane olan dilinizden daha fazla kullanin derim.
Ferahlatacaktir.

O zaman meme yasak değilmiş cümül içerisinde kullanabilirim somuçta hepimizde var olan Allah'ın yaratmış olduğu güzide bi' şeydir.

Tşk açıklama için. :wgirl:​

Hakikaten aklımı kaçıracağım. Efendim ben de zaten fularlı halde giriyorum foruma. Asla eşofman üzerimde iken yazmam. Lakin adamlar yeni forum almış. Kazançlarının bol olması için sağlanması gerekli ortalamayı belirtmeye çalışıyorum. Yoksa banane ben Twitterda sövüyorum zaten

Benim pazumda "Canım anam" yazıyor birkaç damla da kanlı gül var.

Bu yasa gelmiş insanları hayvan gibi eğitmemiz komik olur zaten. Hoş,ben seve seve yaparım ama konu bu değil. Her gün biri yırtık dondan çıkar gibi türüyor ürkmeyin bu kadar,takılmaya devam edin aşırıya kaçmadıkça sorun yok zaten.

Ne la öyle Uludag falan ezik misin sen? Ekşi üyeliği yok mu sende harbiden

Ben sözlükle tanıştığımda Ekşi'de bekleme sırası 75.000 filandı dedim böyle işin çok ayıplı şeyler dedim. Uludağ'a geçmiştim, orada da kaldım. Leş ama evet. :1237373utapqan9n9:

Ben aslında Hatem i seviyorum. İyi bir insan özünde. Komik zeki ve eğlenceli. Tamam biraz sofu ama napalim idare edicez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri