Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu açan canlı, belirli bir kısmı aşağılayacak ve küfredecek. Hadi direkt açık konuşayım, ben siyasal islamı eleştiriyorum adı altında dine ve baş örtüye saldırıp küfredecek. Hükümet yanlısı insanları kevaşe evlatlığı olarak nitelendirecek. Şimdi de zeminini yapıyor.

Ben her zaman direkt şahsa olmadığı, belirli bir kesimi hedef almadığı sürece küfrü savunurum. Bu cümle sonuna konan bilmem nerene koyayım vs. Ama bu canlı samimi değil bilesiniz.

Sn. New yöntim Ahbab's, konuyu 69 saniye hadi olmadı 76 saniye içerisinde kapamazsanız, I. İRC Harbi V U K ' Û bulabilir.

:pengu:​

Seni Sever Sayarım Her Ne Kadar Siyasi Görüşlerimiz Uymasada Az Çok Karekterini Bilirim Efendi Adamsın. Ancak Eskiler
Eskiden Kaldı . Burası Öyle Ali Ayse``yı Seviyormus ``BAN`` Yok Bu Bana Beğeni Yapmadı ``BAN`` Diyerek Kimsenin
EGO``sunu Yükselteceği Bir Forum Değil. Forum Üst Yönetimin Onayı Olmadan Konu Ve Postlarda Hakaret / Argo İçerık Olmadiği Sürece Devamında REKLAM Olmadıği Sürece Kımse Burada Herhangi Bir Üyeye Yaptirim Uygulayamaz. Öyle Bir
Zamanlar Olduğu Gibi Sen Ayse ye Yazdın BAN Veya Sen Beni Neden Etıketlemıyorsun BAN vs Yok EGO KİBİR vS vS Yok:
Biraz İzlemede Kal. Eğerki Aksi Bir Durum Olursa Bana İstediğin Hakareti Edebilirsin.

Sevgiler..

QUOTE=ala'turka;2031930]Gitme diyeceğine haksız yere banladığın için özür dileseydin belki kalırdım,
Adaleti vicdanı olmayan yönetimin olduğu platformda durmam imkansız
Sizlere by by[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üzüm üzüme baka baka kararır. Sizde bizlere benzeyeceksiniz :D
Siz küfürlerin hakaretlerin ban sürelerinden haber verin. Alışıklar zaten bi bir taraf banlanıyor. Bi bir taraf

asdssajkl yav hanginizi kolay kolay banladim.
ya da banladik.
Ben ve Derya özellikle.
Kale almiyorum iyi hos da biriniz de konusmuyor :D
Neyse zaman gösterir herkesi enine boyuna.

Hatem işte bu yazdıkların hakaret ve iftira oluyor bebeğim.

İftira? Ben belirli bir kesime "kevase evlatları" demedim desene. İnkâr yolunu sevdim

Hatem persembe toplantıları bitince canın sıkıldı bana sardın. Vızıldama kafamda. Hadi canım.

Ama mesela mastor buraya geldiginden beri mme yazamiyor. Uyuşturucuyu bırakan adanalı gaspcilar gibi eli ayağı titriyor

Cli az biraz dürüstlük, fazlasi degil. Dene bak çok seveceksin. Yapıp yapıp ben yapmadım ki örtmenim diyen tipler gibisin. Kib cnm

Arkadaşlar benim olayım çok farklı ben biraz böyle Huysuz Virjin ile Tolga Çevik karışımı bir şeyim.

Ayol külvarımız farklı bikerem. :kiss:

Hatem bu bahsettiginiz uslupla alakali aciklamami yaptim. Merak etmeyin iciniz rahat olsun..

Hah şöyle. Turnusole gel. Adam bana hakaret ediyor sen gidip "merak etme aşkim ben onun yularini çekerim" diyorsun. Böyle mi yoneteceksin forumu.

Herkese benden taharna corbasi.
Clinix sever.

Ahdhjahshahs adam bana hakaret ediyor diyor. Sakin ol doktor, ülkenin sana ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri