Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 yıldır forum isindeyim.
Günümüzde en az kalaycılık kadar bitik bir sektör.
Bir sahası olan forumlar bile ayakta kalmakta zorluk yaşıyor. (otomobil, teknoloji, oyun, hobi forumları vb..)

Kaldı ki irc gibi hangi ortak amaca hizmet ettiği muallak forumlarda ana amac geyiktir.

Yıl olmuş 2020. Adam yörüngeye araba koydu. Sosyal medya çılgın atıyor. Enformasyon dağ, iletişim fiber.

Her dizi lezbiyenli.

Elbette insanı insan yapan değerlerle ulvi erdemlere yelken açabilirsiniz forumlarda. Evet atom bile parcalanabilir.

Fakat burası devlet dairesi değil kardeşim. Akademik ortam da degil.

Bu bana burada küfretme hakkı vermez ama **Spam/Adversiting**, sg, yapraam, çomar gibi artık literatürde yer bulmuş kelimeleri kullanırım arkadaş. Kevaşe lafı şık bir kelime. Ve ben bunun birleşik krallıkta kullanılır halı olan bitch yazdım diye uyarılıyorum.

Bakın bunlar olmaz arkadaşım. Esyanin tabiatı bu değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
25 yıldır forum isindeyim.
Günümüzde en az kalaycılık kadar bitik bir sektör.
Bir sahası olan forumlar bile ayakta kalmakta zorluk yaşıyor. (otomobil, teknoloji, oyun, hobi forumları vb..)

Kaldı ki irc gibi hangi ortak amaca hizmet ettiği muallak forumlarda ana amac geyiktir.

Yıl olmuş 2020. Adam yörüngeye araba koydu. Sosyal medya çılgın atıyor. Enformasyon dağ, iletişim fiber.

Her dizi lezbiyenli.

Elbette insanı insan yapan değerlerle ulvi erdemlere yelken açabilirsiniz forumlarda. Evet atom bile parcalanabilir.

Fakat burası devlet dairesi değil kardeşim. Akademik ortam da degil.

Bu bana burada küfretme hakkı vermez ama **Spam/Adversiting**, sg, yapraam, çomar gibi artık literatürde yer bulmuş kelimeleri kullanırım arkadaş. Kevaşe lafı şık bir kelime. Ve ben bunun birleşik krallıkta kullanılır halı olan bitch yazdım diye uyarılıyorum.

Bakın bunlar olmaz arkadaşım. Esyanin tabiatı bu değil

Merhaba ;

Her platformda oldugu gibi burasida belirli kuralar dahilinde yonetiliyor. Genel toplum kurallari neyse onu uyguluyoruz. Mesela bir sure gozlem yapabilirsiniz? Bu cok zor degil. Bagli bulundugunuz platformda Allah kitap kufur ediliyorsa ve bu serbestse burada serbest olmak zoruda degil.

Tabi ki devlet dairesi degil evet, **Spam/Adversiting** ak **Spam/Adversiting** sikerim sokarim cikaririm bosaltrim vb tarzi kelimeler burada biz kullanmiyoruz. Eglenmek istiyoruz evet, ama biraz nazik bir platformuz.

Tesekkur ederim.

Cli’nin dediği kelimeler birisinin şahsına yönelik değilse tolere edilebilir.
Alper ama sen vur deyince öldürmüşsün agshjsjddjjd

Konudan bağımsız olarak dahi anlamında kullanılan de’nin yanlış yazılışı göz zevkini daha çok bozuyor... .p

konuyu iç oğlanı'nın telefonundan görüp beğenmek için online oldum. :D bu arada ben de 317 yıldır forum sektöründeyim en az kalaylanmamış tencere kadar kötü bir forum teması bu.

Konudan bağımsız olarak, en azından fikir beyan edilen konuların konuşulması da güzel .p eskiden olsa kitlenirdi veya açıklama gelmezdi .p

Konuyla alakalı olarak, beyler **Spam/Adversiting** diye bir gazete var bu ülkede, bu nasıl bir toplumdan kopukluk, yapmayın etmeyin .)

üyelerinin çıplak fotolarını paylaştığı bir forum istiyorsun climax biliyorum ama bir 25 yıl daha forumculuk yapsan öyle bir forum gelmeyecek.....
Seçim sıralarında öyle bir iddia atılmıştı çıplak fotoğraf ,evet bekliyoruz neden kaslı vücütünü bize göstermiosunnnnnnnn.:OdvV24:

Merhaba arkadaslar ;

Bizi yonetim olarak tanimadiginiz icin biraz problemler yasanmasi dogal. Cidden cok naif uyelerimiz var :)

Eger sizinle tek cati altinda bulussaydik emin olun bambaska yonetim semasi belirlerdik. Lakin dun bir arkadasin dedigi gibi bir arada biraz buradaki arkadaslardan biraz sizlerden karsilikli feragatlar esliginde ciddi manada fikir teatileri yapilabilir, onyargilarini kirip bize guvenmeniz yeterli.

Basta X olmak uzere tum yonetimi forum konusunda tecrubelidir. ; http://www.forumsaati.net www.zurnaalemi.net www.1forum.net http://www.ircforumlari.net vb bircok platformda senelerce yoneticilik yapan arkadaslarimiz var ve sizlere yardimci olmak icin ugrasiyorlar. ,

Umarim hepberaber buyuk bir aile olacagiz, bizler sizlere samimi duygularla yaklasiyoruz ayni karsiligi bekliyoruz sizlerden.

konudan bağımsız olarak doktor bu düzeni bozuk dünyaya dayanamamış, kendini mi ameliyat etmiş ne olmuş? Avatarı çok iç gıdıklayıcı bakıyor.

Küfür kıyamet muhabbet edip geyik yapmak isteyene incisözlük hesabımı verebilirim. Yıllardır kullanmıyorum boşta kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri