:zuha:
yaa karnım ağrıdı ama yeter :kiki:
Bir elimde duvar saatim diğer elimde telefonum ayağım muslukta abest alıyorum,
Ben kimmiyim ? Abdestli Süperman :pc:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:zuha:
yaa karnım ağrıdı ama yeter :kiki:
Bir elimde duvar saatim diğer elimde telefonum ayağım muslukta abest alıyorum,
Ben kimmiyim ? Abdestli Süperman :pc:
.:kiki: o saat ne alaka onu anlamadım sanki diğer ayrıntıları anlamışım gibi onu sorayım :zuha:
normalde ezan sabaha doğru 03:21 de okunuyorsa abdestli süpermen afrikada oruç açıyor çünki orada güneş daha doğmadı ve yemek yiyebiliyor ve resim çekerken abdest alıyor saat 07:10 sırtındaki pelerin özeldir. %40 pamuk %50vkumaş ve %10 iman gücü
normalde ezan sabaha doğru 03:21 de okunuyorsa abdestli süpermen afrikada oruç açıyor çünki orada güneş daha doğmadı ve yemek yiyebiliyor ve resim çekerken abdest alıyor saat 07:10 sırtındaki pelerin özeldir. %40 pamuk %50vkumaş ve %10 iman gücü
ahahahahahahahahahh böyle bi açıklama bekliyorrdum vallaa![]()
daha da bir şey soramayacağıım terk ediyorum burayı :p
ahahahah gözlükler nasıl evde siyah gözlük buda abdestli supermana yakışır bir duruş tarzı şapkada takacaktık ama afrikada bulamadıkk
ahahahahaha aksam avatarımı eskisi gibi yapayımda pcin çöksün![]()
:
d bide şu tüylü sallar varda onlardanda bul bence
:
banu alkan hesabııııı
Ama olmaz ki o avatar :hih:
müstehçen içerik var aaa aaa aaa :p
:kiki: senin özelin sana kalsa olmaz mı :p
ahahahaha öldümm
Yemin ederim müstehçen diye biri yok, ahaha sadece ben varım ben kendim ve cicilerim :pc:
çok güzel olmuş ama hümanın da eli ağırmış![]()
ahahahaha öldümm
Yemin ederim müstehçen diye biri yok, ahaha sadece ben varım ben kendim ve cicilerim :pc:
:
ölme ölmeee kim güldürcek bizi
:karaoke:
ahahaha
Buda benim asil horozum ŞinitzelCan
![]()
sen onu bize doğru yolla biz onu iftar menüsü yapalım![]()
ahahaha canisinninsan hiiiç tavuk eti yermi heleki soslu yanında soslarıyla birlikte yanında 1 lt kola buzlu asla asla aklımdan geçmez
![]()
Kaç gündür deyip yapamadığım şeyi yapmışlar. Seni sonunda dövebil mişim.çok güzel olmuş ama hümanın da eli ağırmış![]()
aaa hiç olurmuu sadece azıcık fırına sürücem üstünde tereyağ gezdiricem sonra domates sosu ekleyeceğim yanına buz gibi kola ve pilavla servis edeceğim cok birşey değil yani![]()