R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
cenemiz kopmuş sanki bebegim![]()
o avatarı görsen az bile şaşırmışız derdin :zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cenemiz kopmuş sanki bebegim![]()
:kiki:
kendi şaşkınlığımı eklemeyeyim dedim ama bu yorumdan sonra onuda ekleyeyim o selfieyi gördükten sonra ben ve SunSet böyle olduk
:zuha:
Millet Vucut görsün dedik sol açıdan 90 derece , Enlem ve boylamdan ise 41° 24' 12.1674", 2° 10' 26.508"
olarak keskin kadir inanır 3 numaralı bakış attım,
Üstümü çıkardım ama neymiş Selfie yaparken yok neden üstüm yokmus yok neden ciciklerim varmıs varmı dana emzirdim ben 9 ay :p
:kiki: :zuha:
bu sayının bomba haberi oydu zaten :zuha:
dana emzirdiğini de keşke ekleseymişim basın açıklaması geç kaldı :p
o avatarı görsen az bile şaşırmışız derdin :zuha:
o avatarıı görme sansım nedir![]()
bence görmemen daha iyi ama *Keinin selfiesi olduğu için onda vardır sanırım :zuha:
Siz buna paparazzi mi diosunuz:d bu hiç eğlenceli olmamış ya mesela kim kiminle gizli gizli çıkıor forumdaki sevgililerin ayrılma nedenleri araya bi de aldatma eklendimi dadından yenmezdi![]()
kimsenin özeli beni ilgilendirmediği ve onları takip etmediğim için onu eklemedim :p
O konulara ilgisi olan arkadaşlar da onu yaparsa merak edenler meraklarını sonlandırmış ve eğlenmiş olabilirler :o
tavsiyene uyup görmüş gibi yapayım o haldeD
:
en iyisini yaparsın meleğim :srl:
psikolojin bozulsun istemem![]()
ahahahaha durum o kadar vahim mi yabak forummun psikolojisine kast etmek sucundan banı hak etmiş
![]()
Allah'tan çok uzun süre bırakmadan kaldırdı yoksa yanmıştık o cazibe karşısında :kiki:
danayı gördün işte daha ne diyeyim :zuha:
SunSet ReSTFuL Resimleri evde özel kilitli kasamda usb flash içinde 128bit korumalı şifrede muhafaza ediyorum aksam eve geçince koyarım ama site googleden banlana bilir. Site çökebilir, baş kısmında ağırı, mide bulantısı ve bitmek bilmeyen romatizma etkisi verebilir bunları şimdi diyorumki sonra zehirlendik demeyin![]()
ben bir kere gördüm almayayım :T:
SunSet istiyorsa ona özelden ulaştır o eziyeti bize yaşatma :kiki:
SunSet ReSTFuL Resimleri evde özel kilitli kasamda usb flash içinde 128bit korumalı şifrede muhafaza ediyorum aksam eve geçince koyarım ama site googleden banlana bilir. Site çökebilir, baş kısmında ağırı, mide bulantısı ve bitmek bilmeyen romatizma etkisi verebilir bunları şimdi diyorumki sonra zehirlendik demeyin![]()
![]()
buda en yakın arkadaşım cinsiteyini bilmiyorum ama adı kukuş uyanırkene çekti abest alıyor sahur öncesi