ibadeath
Elmas Üye
@WarrenBuffett
Benim eylendiğim mekanların kapısında vale olursun en fazla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyük kısmını olmasa da, güzel zamanlarını yurt dışında geçirmiş olmam kendi kültürüme yabancı olacağım anlamına gelmiyor. Lakin bizdeki çengi veya köçeklik; Onlardaki sübyancılık eğlence anlayışından çok farklı. Benim karşı çıktığım nokta, o çöl bedevileriyle bizim kültürümüzü bir tutman. Batının da mal eğlencelerini sevdiğim çıkmasın buradan. Bak İngilizlerde g..zekalıca bir eğlence vardır, bunu da her yıl tekrarlarlar. Ama bana göre o beyinsiz bedevilerden bir farkları yoktur.Afgan olması onu Müslüman yapıyorsa, benim yazdığımda da bir sıkıntı yok. @No Pasaran ne demek istediğimi anladı.
Doğu eğlence kültürüne illa parmak basmak istiyorsan, bizde de Cengi ver, Köçek var. Ama sen hayatının büyük bir kısmını yurt dışında geçirdiğine göre bunlar sana yabancı gelebilir.
Senin eyyylendiğin mekan olsa olsa bu olur be canım ciğerim. Merak etme ben böyle yerlere değil adım atmak, küçük su dökmeye bile girmem.@WarrenBuffett