Bacha Bazi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Afgan olması onu Müslüman yapıyorsa, benim yazdığımda da bir sıkıntı yok. @No Pasaran ne demek istediğimi anladı.
Doğu eğlence kültürüne illa parmak basmak istiyorsan, bizde de Cengi ver, Köçek var. Ama sen hayatının büyük bir kısmını yurt dışında geçirdiğine göre bunlar sana yabancı gelebilir.
Büyük kısmını olmasa da, güzel zamanlarını yurt dışında geçirmiş olmam kendi kültürüme yabancı olacağım anlamına gelmiyor. Lakin bizdeki çengi veya köçeklik; Onlardaki sübyancılık eğlence anlayışından çok farklı. Benim karşı çıktığım nokta, o çöl bedevileriyle bizim kültürümüzü bir tutman. Batının da mal eğlencelerini sevdiğim çıkmasın buradan. Bak İngilizlerde g..zekalıca bir eğlence vardır, bunu da her yıl tekrarlarlar. Ama bana göre o beyinsiz bedevilerden bir farkları yoktur.

İngilizler bu oyuna "Atherstone" diyorlar. İngilizlerin ne kadar h.yvandan aşağı birer varlık olduklarını kanıtlayan çok sevdiğim oyun. Birgün Londra'ya amcamın yanına gidersem, bu davarları uzaktan izleyeceğim.

çocuklarımız lgbt tehlikesi altında diye siyaset yapan bir guruhun savunduğu şeye bak.
ayrıca koceklik de bizim değil, bizans hakimiyeti ile beraber bu topraklara gelmiştir diye biliyorum

Burada hırsızlık yapılırsa el kol kesilir,zina yapılırsa kadın yarı yarıya gömülüp taşlarlar.kadının okuması yasak,tek başına doktora gitmesi yasak.6-9 yaşında küçük kızları evlendirmek serbest..Bacha bazi fakir ailelerden sattın aldıkları küçük yaştaki erkek çocukları o yaştan itibaren tecavüz edip Afgan eğlencelerinde köçek olarak oynatırlar.neredeyse bu tür pislikler bütün şeriat ülkelerinde mevcut!

çocuk istismarı, pedofili afganistan toplumu tarafından meşru hale getirilmiş, afganistan'da çocuk çok ama çocukluk yok. küçücük çocukları s*kerken hiç düşünmüyorlar, ama savaşta çocuklar ölünce şov yapmasını çok iyi biliyorlar. vicdan sahibi insanlar afganistan'da savaşta ölen çocukları insani bir duygu gereği savunuyorlar ya emin olun kendileri bile bu kadar düşünmüyorlar çocuklarını. komple yeryüzünden silinmesi gereken bir ırk.

Gerçekten iğrenç ötesi.... gencin yüz ifadesinde sanki alıştırılmış mecbur bırakılmışlık ve çaresizlik var, ona üzüldüm :(

Geri